- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Bu akşamm yavruu bekle beni geliyomm..Yaptın mı merak ettım?? Hamarat hatun senden kacmaz resım beklıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşamm yavruu bekle beni geliyomm..Yaptın mı merak ettım?? Hamarat hatun senden kacmaz resım beklıyoruz
BeklıyorumBu akşamm yavruu bekle beni geliyomm..
Vayy döktürürsün sen şimdiii..mahrum etme bizi at resimm yavruu..Beklıyorum
Benımde gunum var bugun hazırlıklardayım
Cok tesekkur ederım cnmyarışmada başarılar dilerim canım
Cok tesekkur ederım matmazelellerine sağlık canım çok iştah açıcı görünüyor başarılar
Mısafırlerın yanında cekemedımVayy döktürürsün sen şimdiii..mahrum etme bizi at resimm yavruu..
olsunn sunuma ne gerek .at gitsin. bende yaptım canımm senin alt tabanını çok çok güzelmiş onun içindeki kahve ayrı bir tat verdii..Mısafırlerın yanında cekemedım
Bır ıkı sunumsuz foto var sadece
Aa cok sevındım begenmenıze fotosunu gordum evet harıka gorunuyorduolsunn sunuma ne gerek .at gitsin. bende yaptım canımm senin alt tabanını çok çok güzelmiş onun içindeki kahve ayrı bir tat verdii..
Tesekkur ederım cnm daha guzellerı senın olsunpastanda hoşta evin daha hoş: DDD
Kremadan daha sert oluyor cnmbirde pastanın beyaz kısmı hafif krema tarzında yumuşakmı piştikten sonrada? yani kek gibi sert değil değilmi?
çok hoş görünüyor ellerine sağlık.
Ilk smıle benden bagımsız cıkmıs nıcın bagırayım kıTesekkur ederım cnm daha guzellerı senın olsun
Kremadan daha sert oluyor cnm
Tesekkur ederımSüpermiş yaw bu
Cok tesekkurlerHarika gözüküyor.. Bayıldım.. Ellerinize sağlık.. Başarılar
Off nefis görünüyor
heheh ay bu tarifler süper
sayenizde mutfağı öğreniyorum heee
bayıldım
Cok tesekkurler kızlarharika görünüyor ellerinize sağlık başarılar :)