- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Çokkk teşekkür ederimHarika ya ha riii kaaa ozellikle sunuma bayildim ellerine saglik basarilar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkk teşekkür ederimHarika ya ha riii kaaa ozellikle sunuma bayildim ellerine saglik basarilar
Sağol canım ,sunuma 2 tane kalınca 1 tane de komşudan istedimAnaaa ne kadar guzel bi sunum buuuellerine saglik canom
Limonu koyden mi yolladilarbu ne bolluk
![]()
Sağol canım bir deynepnaz fasulyesi kadar olmasadaSüpersin Cano,tariflerin bir yana sunumların yıkılıyor.Tarifin de çok başarılı.![]()
Kaderin cilvesiSayfayı açtığımda gördüğüm ilk tarif olması peki
O kadar lezzetli ve albenili görünüyor ki şuan bu vaziyetteyim
Ellerine sağlık kuzum,sunum efsane
Başarılar dilerim![]()
Niiiiden ama mizikciBanane ya ben oynamıyorum![]()
Sağol ortiimYine bi bahceye inmeler flnnelerine saglik cankekim super gozüküyorr basarilar dilerimm
![]()
Bomba gibi tarifler geliyor biz ne olacağızNiiiiden ama mizikci![]()
Sende patlat Bir bomba bam bam bamBomba gibi tarifler geliyor biz ne olacağız![]()
Benimki anca kız kaçıran gibi patladığını kendi duyarSende patlat Bir bomba bam bam bam![]()
Gece gece hiç gülesim yoktuBenimki anca kız kaçıran gibi patladığını kendi duyar![]()
Oto çöp dolu bahçe ekip bicmedikGece gece hiç gülesim yoktubahçen yokmu senin
![]()
Acuk temizle işin bitincede çekersin görende temizlik yapıyor sanarOto çöp dolu bahçe ekip bicmedik
Komşular görse ne der kiz hadi eşim tahmin eder tarif için foto çektiğimi ama o bile normal karşılamaz
Ama bahçe konsepti benimki ne de yakışır hani :))
Nasip canım yapıp yapamayacağım bile belli değil ama yarın alırım labne mi insallah :))Acuk temizle işin bitincede çekersin görende temizlik yapıyor sanar
Teşekkür ederimeline sağlıkk başarılar dilerim![]()
Sağol canımTadı da kesin çok iyidir, ama sunum efsane olmuşEllerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
![]()
Sağol tatlım katilacakmisin sendeEllerine emeğine sağlık canım benim harika olmuş![]()
İnşallah katılacağım canım bi labnem eksik onu aldırabilirsem eşimeSağol tatlım katilacakmisin sende![]()