- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Çokkk teşekkür ederimHarika ya ha riii kaaa ozellikle sunuma bayildim ellerine saglik basarilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokkk teşekkür ederimHarika ya ha riii kaaa ozellikle sunuma bayildim ellerine saglik basarilar
Sağol canım ,sunuma 2 tane kalınca 1 tane de komşudan istedimAnaaa ne kadar guzel bi sunum buuuellerine saglik canom
Limonu koyden mi yolladilar bu ne bolluk
Sağol canım bir deynepnaz fasulyesi kadar olmasadasen nerelerdesin acabaSüpersin Cano,tariflerin bir yana sunumların yıkılıyor.Tarifin de çok başarılı.
Kaderin cilvesi teşekkür ederim canımSayfayı açtığımda gördüğüm ilk tarif olması peki
O kadar lezzetli ve albenili görünüyor ki şuan bu vaziyetteyim
Ellerine sağlık kuzum,sunum efsane
Başarılar dilerim
Niiiiden ama mizikciBanane ya ben oynamıyorum
Sağol ortiimYine bi bahceye inmeler flnn elerine saglik cankekim super gozüküyorr basarilar dilerimm
Bomba gibi tarifler geliyor biz ne olacağızNiiiiden ama mizikci
Sende patlat Bir bomba bam bam bamBomba gibi tarifler geliyor biz ne olacağız
Benimki anca kız kaçıran gibi patladığını kendi duyarSende patlat Bir bomba bam bam bam
Gece gece hiç gülesim yoktu bahçen yokmu seninBenimki anca kız kaçıran gibi patladığını kendi duyar
Oto çöp dolu bahçe ekip bicmedikGece gece hiç gülesim yoktu bahçen yokmu senin
Acuk temizle işin bitincede çekersin görende temizlik yapıyor sanarOto çöp dolu bahçe ekip bicmedik
Komşular görse ne der kiz hadi eşim tahmin eder tarif için foto çektiğimi ama o bile normal karşılamaz
Ama bahçe konsepti benimki ne de yakışır hani :))
Nasip canım yapıp yapamayacağım bile belli değil ama yarın alırım labne mi insallah :))Acuk temizle işin bitincede çekersin görende temizlik yapıyor sanar
Teşekkür ederimeline sağlıkk başarılar dilerim
Sağol canımTadı da kesin çok iyidir, ama sunum efsane olmuş Ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
Sağol tatlım katilacakmisin sendeEllerine emeğine sağlık canım benim harika olmuş
İnşallah katılacağım canım bi labnem eksik onu aldırabilirsem eşimeSağol tatlım katilacakmisin sende