- 11 Nisan 2015
- 1
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Mutheşem görünüyor ellerine sağlıkk ♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederım canımCanimm super gorunuyor.harika bir sunum olmus.ellerine saglikk.
Evet aynen dedıgınız gıbıoyy çikolatanın dayanılmaz lezzetiGüzel olmuş.Ellerinize sağlık.
Evet bı tane dahaBir cheseecake dahaa çok güzel görünüyor canım ellerine sağlıkGerçekten oy kullanmak çok zor olcak bu kategoride
![]()
Cok tesekkur ederım arkadasımCanim arkadasim herzamanki gibi harikasin basarilar diliyorum
Buarada bahcen cok hos bayag ilerlemissnz
Tesekkur ederım begenmene sevındımoffff cok fecı olmus yarısmada basarılar![]()
Cok tesekkurlerallahım allahım bu hanımlar ne kadar hamarat ve becerikli...yine harika bir pasta..ellerinize sağlık,başarılar dilerim
çok haklısınız :)))))))))Cok tesekkurlerburdakıler hergecen gun asıyo kendını
sızıde beklerız
![]()
Cok tesekkur ederımHarika gözüküyor, başarılar dilerim.![]()
Cok tesekkur ederımHarika gözüküyor, başarılar dilerim.![]()
Yaptın mı merak ettım?? Hamarat hatun senden kacmaz resım beklıyoruzHu hu hu,,yavru senin bu kekin alt taban tarifini çalıyorumm.. üstünede diloşun çileklisini yapicimm.. ve sos olarakta kan portakalı sosu yapicimm.. cuma akşamı nasipse kayınvalidenin doğum günü karar verdim bu cheskekten yapicimm bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya..atarım resim yavru..![]()
Cok tesekkur ederım sefımvaavvv pasta gibi görünüyor,görünüm arka fon herşey mükemmel,ellerinize sağlık gerçekten,yarışmada başarılar dilerim.bu arada ben ne zaman sizin nickinizi görsem içimden beni beni,bihterini diyesim geliyor
![]()