• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Yorumlarını beğendiğim birkaç üyenin gitmesine çok üzüldüm.

Buna sebep olan o üyeninde attığı yorumlardan nasıl bi karaktere sahip olduğu (olmadığımı mı deseydim) belli.

Konuya gelince kurmaca olduğu apaçık.ama böyle olaylar yok değil var bu provakatorlere prim verilmediği sürece ülkede gerçekten demokrasi olduğuna inanicaz hepimiz..

arkadaşlar gitme kararınızı aşırı buldum, öfkeyle kalkan zararla oturur, sizinle çok güzel sohbetlerim olmuştu
ben burda kimseyle özelden mesajlaşmam gerçek hayatımda da görüşmem, o yüzden umarım geri döndüğünüzde sizi tanıyabilirim, geri döneceğinize inanıyorum

aa bi dakika lütfen biri özet geçsin ne oluyor kadesa gitmiş parkon gitmiş

kadesanın çocuklarınımı koymuşlar yok artık nasıl yapılır bu yahu ne kadar çirkin bile diyemiyorum sıfat bulamıyorum

bu nedir insanların hassasiyetine dokunmak bu aralar ne kadar çoğaldı bu durumda yöneticiler birşey yapamıyormu bi yaptırımı yok mu

Mune Mune

Kazen Kazen

neyse konuyu baştan okumaya gidiyorum

Bence din konularının yasak olduğu gibi siyasetin de yasak olması lazım. Burada güzel paylaşımlar oluyor ama din ve siyaset girince malesef ortalık hep karışıyor. Umarım bunla ilgili düzenleme yapar site yönetimi.
Böyle ilerizeka bir kaç kızın birbirine bağırıp çağrması gibi saçma sapan şeyleri burada izlemek hoş değil bence. Bunun gibi saçma haberlerde.

Beyazgri karışmıyorum ama şunu söylemessemde vicdanım rahat bırakmayacak.son mesajım olsun konuyla alakalı.
Ben geçmişte neler yaşandı bilmem dediğiniz o dönem ne telim ne netim vardı sanırım.Rahatsız olduğum çoğu topiğin bu 3 kişinin geyiğine maruz kalması ve bir tanesi kadesanın kakoya karşı vs tutumu.neyse.Linç dediğim olay.yani genelde konu geyikle linç ediliyordu şahıs olarak bi kakoyu gördüm bi kişiden.

Ama bir insanın bilgilerini bulmak ne işimize yarar dava etmekten başka.tehdit mi işte buna hayır.sen inançlı birisin bu kul hakkı değilmi.birinin evini gizlice gözetlemek gibi birşey nasıl ulaşılır onuda bilmem ama birinin bana bunu yapmasından yada birine bunu yapmaktan Allaha sığınırım korkarım.
Bu işin birde ahiret kısmı var ölüp gitsek arkamızdan böyle haklarla gitmeyelim.
Peki senin açından bakıyorum çok ağır tahrik hakaret var ama keşke bıraksaydın Allaha havale etseydin ne olduki bu kadar zoruna giden peşini bırakmadın,herkes yaptığının hesabını verecek Allah sanalıda görüyor.
Neyse demişsin burda kullanmak için bulmadım ama netice nereye geldi.yok et hepsini karşılıklı helalleşin.bundan güzel huzur var mı.
Vicdanımın sesi uyku tutmadı.

Olgun bir insan, karsisindaki kisi ona ne soylerse soylesin sakinligini korumalidir. Burda zaman zaman ne tartismalar ne kavgalar yasandi.Kirdik kirildik, uzulduk.Af diledik affettik. Yasandi ve bitti dedik. Ama hic kimse ama hic kimse ailemizi, colugumuzu cocugumuzu burdaki hic bir konuya dahil etmemisti. İnsanlarin reel hayatinimerak edip arastirmak ayri, gelip burda cumle aleme yaymak ayri bir ruh hastaligi. Uye ne sebeple bu sekilde davrandi anlamak guc bu sebeple. Gidersin hakkini hukukla ararsin. Ne bilim baska bir acik bulursun. Bir insanin bir kadinin colugundan cocugundan ne istersin? kim verdi sana bu hakki. Mune Mune ve Kazen Kazen ban kalkmis olabilir ama bu kadarda saldim cayira mevlam kayira bir sistem kkya hic yakismamis. Bu uyeye ne yapmaniz gerektigini benden cok daha iyi biliyorsunuz. Ustunuze duseni yapacagunuza inaniyorum.

efide efide inancli bir insanmidir bilemeyiz tabi ama nefretine yenik dusen bir insan oldugunu soyleyebiliriz. Yazik. Evet bu topikte bazi kisiler senin dedigin gibi linc edilebiliyorlar ama bence bu kusilerin niye linc edildiklerini bir dusunmeleri gerekiyor. Ben eski bir uyeyim dondurdum bir sureligine yskin bir zamanda da geri geldim. Kimse tarafindan bir linc girisimine maruz kalmadim. kimse benimle dalga gecmedi acaba neden ? bu kisilerin bunu dusunmeleri gerekiyor bence

Aa neler olmus burada? Birisi özet gecebilir mi? Anladigim kadari ile office ve kadesa üyeliklerini iptal etmisler. Buna cok üzüldüm ben :( Umarim ani ve duygusal bir karardi ve tekrar geri gelirler :(

Beyazgri karışmıyorum ama şunu söylemessemde vicdanım rahat bırakmayacak.son mesajım olsun konuyla alakalı.
Ben geçmişte neler yaşandı bilmem dediğiniz o dönem ne telim ne netim vardı sanırım.Rahatsız olduğum çoğu topiğin bu 3 kişinin geyiğine maruz kalması ve bir tanesi kadesanın kakoya karşı vs tutumu.neyse.Linç dediğim olay.yani genelde konu geyikle linç ediliyordu şahıs olarak bi kakoyu gördüm bi kişiden.

Ama bir insanın bilgilerini bulmak ne işimize yarar dava etmekten başka.tehdit mi işte buna hayır.sen inançlı birisin bu kul hakkı değilmi.birinin evini gizlice gözetlemek gibi birşey nasıl ulaşılır onuda bilmem ama birinin bana bunu yapmasından yada birine bunu yapmaktan Allaha sığınırım korkarım.
Bu işin birde ahiret kısmı var ölüp gitsek arkamızdan böyle haklarla gitmeyelim.
Peki senin açından bakıyorum çok ağır tahrik hakaret var ama keşke bıraksaydın Allaha havale etseydin ne olduki bu kadar zoruna giden peşini bırakmadın,herkes yaptığının hesabını verecek Allah sanalıda görüyor.
Neyse demişsin burda kullanmak için bulmadım ama netice nereye geldi.yok et hepsini karşılıklı helalleşin.bundan güzel huzur var mı.
Vicdanımın sesi uyku tutmadı.
Yorum yapmayacaktim ama adımı yazınca ihtiyaç hissettim..baştan sona okudum.. Ve konu sahibine Hak verdim.. Sadece çocukları karıştırması hoş olmamış.. Ama burayı parseleyen. O arkadaşlar evet onlar sadece bir kaçı.. Ne ararsan vardı alay,, dalga, hakaret, bir konu paylasirdi insanlarki bu hükümet adinaysa gelsin dalgalar,, alaylar hakaretler...Benim siyaset için kimseyi dalgaya aldığım olmamıştı.. Hatta bu parseleyen kişiler güzel bir şey yazdıklarında beğenir alkışlar evet Arkadaşım bu konuda sana Hak veriyorum derdim.. Ama sonra ne oldu bu parselcilerden senin ne yazdigin belli değil ne tuttuğun belli değil,, bizi beğenip duruyorsun,, demeler. Yok duvarima gelip doğum günümü kutluyorsun demeler..Ve o zaman anladimki burası samimi değil buradakiler samimi değil,,Ve kazenin yazdıklarına katılıyorum.. Beni isteyen istediği gibi bulabilir yüzüm açık fecde videolar ve resimler var fecde gizli degilimki burada olayım..ve hatta bu site fecbook gibi olsa.. Oh miss ...Ha gidenler geri gelirmi kesinlikle gelir...Vede gelmeliler.. Burası kimsenin babasının mali değil.. Haa bunu yazdimya şimdi dayayin kulaklarinizi.. Kakao Senin neyi savundugun belli değil diyecekler.şunu beklerlerdi ohh iyi olmusta gitmişler.. Dememi ...

efide efide inancli bir insanmidir bilemeyiz tabi ama nefretine yenik dusen bir insan oldugunu soyleyebiliriz. Yazik. Evet bu topikte bazi kisiler senin dedigin gibi linc edilebiliyorlar ama bence bu kusilerin niye linc edildiklerini bir dusunmeleri gerekiyor. Ben eski bir uyeyim dondurdum bir sureligine yskin bir zamanda da geri geldim. Kimse tarafindan bir linc girisimine maruz kalmadim. kimse benimle dalga gecmedi acaba neden ? bu kisilerin bunu dusunmeleri gerekiyor bence
Nedenmi cidden neden dalgaya hakarete maruz kalmadığını anladinmi pelin

Nedenmi cidden neden dalgaya hakarete maruz kalmadığını anladinmi pelin
Ben neden bunlara maruz kalmadigimi biliyorum.Cunku sadece ve sadece konulara yorum yapiyorum. Haberleri kisisellestirmiyorum.Herkese, her dusunceye saygi ile yaklasip bu perspektifte cevap verebiliyorum. Bir linc girisimi sezinledigimde adima yapilacak sakinlikle, guzellikle cevap veriyorum.Baktim karsimdakine kendimi ifade edemiyorum ya da beni anlamamakta israr ediyor.Konuyudaha fazla uzatip ona bu zevki tatirmiyorum sebebi bu.

Ben neden bunlara maruz kalmadigimi biliyorum.Cunku sadece ve sadece konulara yorum yapiyorum. Haberleri kisisellestirmiyorum.Herkese, her dusunceye saygi ile yaklasip bu perspektifte cevap verebiliyorum. Bir linc girisimi sezinledigimde adima yapilacak sakinlikle, guzellikle cevap veriyorum.Baktim karsimdakine kendimi ifade edemiyorum ya da beni anlamamakta israr ediyor.Konuyudaha fazla uzatip ona bu zevki tatirmiyorum sebebi bu.
Peki canım ben o arkadaşların paylaştığı yazılanlardan begendiklerimi alkisladigimda ve Beğen butonuna bastigimda neden. Sen kimin tarafında oldugun belli değil bizi begeniyorsun ?alkisliyorsun demeler..Ve bu ne zaman başladı biliyormusun AKP ye oy verdigimi söylemeye başladığımdan beri..1 senelik uyeyuim pelin ben..buranın yanı bu siyaset topiginin samimi olmadığını anlamam daha çok yeni..Burada karşıt gorusten ciddi bir kişinin yorumlarında samimilik gordum alaya almadan oda Marilyn Monroe İsin tuhafida ne biliyormusun şimdi begendiklerimede izah ediyorum artık bak su yazını beğendim ileride bunu kullanma diye.. Karşıt gorusten ol yada olma paylaşılan güzel sözler beğenilir,, birinin mutlu bir gunuyse, hamilelik, olabilir doğum günü olabilir evlilik olabilir rast gelindimi o kişinin sevincine ortak olunur ve tebrik edilir pelin..insanligimiz insan oluşumuz bunu gerektirir.. Beny seni tanımam mesela ama burada mutlu bir haber paylastinmi sevincine ortak olurum..

Peki canım ben o arkadaşların paylaştığı yazılanlardan begendiklerimi alkisladigimda ve Beğen butonuna bastigimda neden. Sen kimin tarafında oldugun belli değil bizi begeniyorsun ?alkisliyorsun demeler..Ve bu ne zaman başladı biliyormusun AKP ye oy verdigimi söylemeye başladığımdan beri..1 senelik uyeyuim pelin ben..buranın yanı bu siyaset topiginin samimi olmadığını anlamam daha çok yeni..Burada karşıt gorusten ciddi bir kişinin yorumlarında samimilik gordum alaya almadan oda Marilyn Monroe İsin tuhafida ne biliyormusun şimdi begendiklerimede izah ediyorum artık bak su yazını beğendim ileride bunu kullanma diye.. Karşıt gorusten ol yada olma paylaşılan güzel sözler beğenilir,, birinin mutlu bir gunuyse, hamilelik, olabilir doğum günü olabilir evlilik olabilir rast gelindimi o kişinin sevincine ortak olunur ve tebrik edilir pelin..insanligimiz insan oluşumuz bunu gerektirir.. Beny seni tanımam mesela ama burada mutlu bir haber paylastinmi sevincine ortak olurum..
Kakao benim samimiyetime inanmani isterim bu sozlerimde. 1 sen nasil o kisilerin samimi olmadigini dusunuyorsan demekki onlarda senin samimiyetine inanmiyor hersey karsilikli neticede oyle degil mi? senn samimiyetine inanmadiklari icin begenilerin karsisinda bu yanitlari veriyorlar. Akpli olabilirsin ama burda chplisi de hdpliside mhpliside zaman zaman linc girisimine maruz kaliyor. Ornek olarak oky gosterebilirim. Beni yanlis anlamani istemem bu yazdiklarimi samimi duygular ile soyluyorum. Bide sen biraz alingansin karsi bir durumda sonuna kadar uzerine gidiyorsun Burasi sanal bi ortam kimse kimseyi tanimio etmiyor. Sana biri kotu soylese ne soylemese ne bosyere kendini uzuyorsun. Herkese her lafa cevap vermek zorunda degilsin. Susmak sessiz kalmak degerinden bir sey kaybettirmez inan bana bir kezde bunu dene bak nasil degisecek insanlarda.

Kakao benim samimiyetime inanmani isterim bu sozlerimde. 1 sen nasil o kisilerin samimi olmadigini dusunuyorsan demekki onlarda senin samimiyetine inanmiyor hersey karsilikli neticede oyle degil mi? senn samimiyetine inanmadiklari icin begenilerin karsisinda bu yanitlari veriyorlar. Akpli olabilirsin ama burda chplisi de hdpliside mhpliside zaman zaman linc girisimine maruz kaliyor. Ornek olarak oky gosterebilirim. Beni yanlis anlamani istemem bu yazdiklarimi samimi duygular ile soyluyorum. Bide sen biraz alingansin karsi bir durumda sonuna kadar uzerine gidiyorsun Burasi sanal bi ortam kimse kimseyi tanimio etmiyor. Sana biri kotu soylese ne soylemese ne bosyere kendini uzuyorsun. Herkese her lafa cevap vermek zorunda degilsin. Susmak sessiz kalmak degerinden bir sey kaybettirmez inan bana bir kezde bunu dene bak nasil degisecek insanlarda.
Dedimya hayatım farketmem geç oldu.. Boşver

Kakao ve Ben Kakao ve Ben bu gun benim dogum gunum kiz :-):-)
Veeee doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ailenle sağlıkla, nice seneler diliyorum senin için
Kendi evim kendi masam ve elimle yaptığım pastam nice senelereeee..
IMG_20150412_150455.webp

Back