- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte böylesiniz kötü zanlarınızla karalarsınız. Ben yazmaya başladığımda son mesaj dukka tesla nın mesajıydı. Ayrıca ben ezik değilim site yönetiminin arkasına saklanayım. Kendikeri için belanın tekiyimdir ayrıca. Site yönetimi eğer mümkün oluyorsa yazmaya başkadığım saati yayınlada arkadaş rahatlasınKonu sahibi dakikalarca konuyu okudun kazenin mesajından sonra açıklama yapman çok manidar oldu.
Lütfen karışmayın! Bilmiyorsunuz! Karışmayın. Onlar neler yaptıklarını iyi biliyorlar. Burada paylaşmayacaktım asla öyle bir niyetinde yoktu ki bu bilgilerin çoğu bende 3-4 yıldır var ama kendi istedi. Ben burda paylaşmak için değil reelde hesaplaşmak için araştırttım ama kendi istedi " suratına s.çsan anlamaz bu" dedi " deli bu fuat avnicilik oynuyor" dedi " hadi oaylaşda göreyim tanıdığını çakma fuat avni" dedi tani kendi istedi..
Ayrıca daha başka bilgiler vercektim ama tuttum kendimi.. Hala saldırdı ama.
LÜTFEN KATIŞMAYIN! HAKETTİLER!
Ama ucundan kıyısından da olsa çetelerine dahil olmaktan kendini alamadın dimi okypete. Ama biliyormusun hdp ye oy verdiğinden beri seninde arkandan çevirmedikleri kalmadı çaktırmadanda olsa.o dönemi ben bilmem. yoktum sitede. ama officede yoktu. bunu demeden geçemeyeceğim.
Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama olaya duygusal bakmadığımız için farklı algılanıyor.BAnlar geri gelse nolcak onu anlamıyorum?
3 gun sonra gokten melek inip sag omzuna falan mı oturacak boyle tiplerin? Nolucak yani? Bu sahıs atılırsa da bunlar cozume ulasmıs olmayacak tam olarak. Sanal rezilligine devam edecek.
KAzeni haklı buluyorum o konuda, tek gecerli yol dava etmek.
çok ilginç bir kişisiniz:)Yemekteydim sayfalar uçmuş okuyamadım. Bu siteye neredeyse kurulduktan 1-2 sene sonra üye oldum, herkes gibi yazıp gırgırıma bakıyordum ki site çetesi ile tanıştım, bir konuda hemde saçma sapan bir konuda sırf bir tanesi fikrimi beğenmedi diye, hepsi toplandı ve alaylarla saldırmalarla küçümsemelerle bana saldırdılar. Bende siteden üyeliğimi iptal ettim ve sadece okuyucu olarak kaldım. Tabi beni hatırlamazlar:) o kadar çok kişiye yaptılarki bunu.. çünkü benden sonra takip ettiğim bu çete topluluğu bu sitede 76 kişiyi daha linç etti hatta biliyormusunuz bu linç edilenler içinde editörler bile vardıO 76 kişinin çoğu siteden gitti. evet bu 3-5 tanesi bir araya gelince adam olduğunu zanneden şahsiyetsizleri tek tek araştırdım tabi biraz profesyonel yardımla:) baya sürdü ama olsun, bakalım bu şahsiyetsizler sanalda 3-5 i bir araya gelince kendini birşey zannediyor ama reelde ne yapacaklar dedim
Çokta iyi yaptım, kendimi hiçte sapık gibi görmüyorum. kimsenin yaptığını yanına bırakmayacağım. Bakalım sanalda atmak tukmak kolaydı reelde nasılmış?
Mahkemeymiş pehhhh beni tanımıyorsunuzYaş tahtaya basmam:) evet kimse ulaşılmaz değil bende değilim küçük bir profesyonel yardımla herşeyine ulaşılır ama zaten ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum
Şimdi konunun muhattab olmayanları sizçekilin
Bu topikte üyelik iptali yaptıran başka birinin 2. üyeliği.Birileri dedekticiliğe başlamadan söyleyeyim küfretmiyecem adlı üye bizim kızlardan biri değil...
Ama ucundan kıyısından da olsa çetelerine dahil olmaktan kendini alamadın dimi okypete. Ama biliyormusun hdp ye oy verdiğinden beri seninde arkandan çevirmedikleri kalmadı çaktırmadanda olsa.
Office ye gelince o hem linç edildi aynı kişilerce ve siteden atıldı hemde geri gelip onların çete üyesi oldu:) ne ironi demi
office benle gitti beyaz.Ama ucundan kıyısından da olsa çetelerine dahil olmaktan kendini alamadın dimi okypete. Ama biliyormusun hdp ye oy verdiğinden beri seninde arkandan çevirmedikleri kalmadı çaktırmadanda olsa.
Office ye gelince o hem linç edildi aynı kişilerce ve siteden atıldı hemde geri gelip onların çete üyesi oldu:) ne ironi demi
KK da her gün bir yeni olayVay arkadaş dizi çıkar bu konudan.![]()