• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Aa çok üzüldüm ya neler olmuş buralarda.. kendini bilmez biri için kimsenin gitmesine gerek yoktu.

Evet büyük ihtimalle acik var. Başka aciklamasi yok bu isin...

kadesa her yere cocuklarinin ismini yazmis.
beyazgrinin kadesanin facebook unu falan buldugu yok bence.
cocuklarin adini yazinca bu youtube videosu cikiyor direk.
muhtemelen elindeki tek bilgiyle falcilik yapiyordu.

kadesa her yere cocuklarinin ismini yazmis.
beyazgrinin kadesanin facebook unu falan buldugu yok bence.
cocuklarin adini yazinca bu youtube videosu cikiyor direk.
muhtemelen elindeki tek bilgiyle falcilik yapiyordu.
Bunu bilmiyordum. Bilgi paylasiminda dikkat etmek gerek.

Yönetim şu an bunu siz istediniz havasında burda yazılanlar açıkçası pek ilgilendirmiyormuş onları. Demokrasi ile biz istemişiz bunu. Açıkçası ben istemedim ban yemeyi de pek takmadığım ve pek yemediğim için. Yalnız şu konuda bu üye hala burda nasıl durabiliyor aklım şaştı.

BAnlar geri gelse nolcak onu anlamıyorum?
3 gun sonra gokten melek inip sag omzuna falan mı oturacak boyle tiplerin? Nolucak yani? Bu sahıs atılırsa da bunlar cozume ulasmıs olmayacak tam olarak. Sanal rezilligine devam edecek.

KAzeni haklı buluyorum o konuda, tek gecerli yol dava etmek.

yılların üyesi benim neyi bılıp bılmeden atıp tuttum ya kaç kere kanıt koydum buraya ayrıca ruh hastasıda sensın!

BAnlar geri gelse nolcak onu anlamıyorum?
3 gun sonra gokten melek inip sag omzuna falan mı oturacak boyle tiplerin? Nolucak yani? Bu sahıs atılırsa da bunlar cozume ulasmıs olmayacak.

KAzeni haklı buluyorum o konuda, tek gecerli yol dava etmek.
öncelikle office, kadesa ve parkon'un gitmesine çok üzüldüm. üçü de çok değerli üyelerdi, dilerim geri gelirler, özellikle siyaset onlarsız eksik kalacak.
katılıyorum, Med.
bence de banların geri gelmesi bir şeyi değiştirmeyecek.küfür gibi durumlarda evet bir yaptırım koyulabilir belki ama ben bunun da gerekli olduğunu düşünmüyorum.
hakaret etmeden yazabilen gayet yazıyorsa, diğerleri de yazabilir, eğer yazmıyorlarsa bu bugüne kadar bandan korktukları için yazmadıklarını gösterir.
bence kimin meşrebinin ne olduğunu görmemiz açısından çok iyi oldu bu durum.
dilerim office ve kadesa yasal yollardan haklarını ararlar
ve üçü de ilk sinirleri geçtikten sonra foruma geri dönerler.

haklısınız konuşmak isteyen edebiyle konuşsun ban olmasın diyosunuz haklısınız anlıyorum.

son 2 haftadır arasıra gidip gelip siyaset konularına bakıyorum. karşı tarafa üstü kapalı hakaretler daha 5. yoruma gelmeden başlıyor. bi konuyu kapadım diğerini açtım, yine aynısı. ikinici üçüncü yorumda laf sokma veya aşağılama.
(şu smileyden :KK14: resmen tiksindim hatta, her laf sokan bunu koymuş yorumunun sonuna.)

kimin hangi fikirde olduğu mühim değil, çok asab bozucu bence. siyaset böyle tartışılmaz sizin de takdiriniz... düzgün siyasi tartışma isteyen arkadaşların asabı bozulmuyor mu merak ediyorum. kesinlikle yasakçı bir yönetim şeklini desteklemiyorum, ne sanalda ne gerçek hayatta. ama kafa dağıtmak için girdiğimiz şu ortamda da gerginlik görmek, bilmiyorum belki ben yaşlandım ve bıktım o yüzden böyle geliyor.

Kimse yanlışlıkla da olsa gitmek istiyorum yazmasın valla kazen pusuda bekliyor :KK53:
Konuyu :KK57::KK57:
Yapa yapa okurken senin msjini :KK53:böyle oldum.

Kadesa , ofis ve parkon .. Keşke gitmeseydiniz , gavura kızıp oruç bozmak gibi olmuş. Ergec gerçekler ortaya çıkacaktır. Dönem dönem benimde gidesim geliyor ama ne için kim için deyip duruyorum.
Hoş sohbetinizi , huysuz diye kizdirmalarinizi ozlicem :KK72:

polemik dışında banlar geri gelmeli. şu siyasete yazamıyorum hakaretten küfürlerden.

hakarete bedduaya küfre ban olmalı.
böyle özel hayatı ihlal eden mesajlarada..
ama karşılıklı tartışma,polemik siyasette olması gerekendir.oradaki ban'a karşıyım.
fikirler tartışılmazsa siyaset olmaz zaten.
ben artık hakaret duymak istemiyorum.
ve savcılığa çadır kurmakta. neden biiyormusunuz.
hadi birrini verdin diğeeri geldi anaya babaya kadar girdi
hadi onu ver.
ertesi gün başkası gelecek.. eee oraya çadırmı kuralım devamlı adliyede mi olacağız. bunun sonu yok ki.
. . her forumun bir ceza sistemi vardır. cezanın olmadığı forum yıoktur zaten. olmaması esas kaostur.
baanlanır cezasını yer yine aynını yaparsa üyeliği gider. bdvde gitmiyormu..
ebiş mesela. gitti.bensibelimde öyle. gelirlerse yakalanırlar yine. ama ben o kişinin ceza aldığını görmek istiyorum bu sitedede. neyse kazen yazmış. olmazsa seçim sonrası oylama yapılır. hakarete ,bedduaya,küfre özel hayata saldırı şeklindeki bu tarz mesajlara ban gelsinmi diye. bben açarım yada başka biri. ama artık siyasete bir çekidüzen gelmeli. nacizane fikrim bu benim.

Son düzenleme:
polemik dışında banlar geri gelmeli. şu siyasete yazamıyorum hakaretten küfürlerden.

hakarete bedduaya küfre ban olmaı. böyle özel hayatı ihlal eden mesajlarada..
ama karşılıklı tartışma,polemik siyasette olması gerekendir. fikirler tartışılmazsa siyaset olmaz zaten.
ben artık hakaret duymak istemiyorum.
ve savcılığa çadır kurmakta. neden biiyormusunuz. bunun sonu yok çünkü. hadi birrini verdin diğeeri geldi anaya babaya kadar girdi hadi onu yap. ertesi gün başkadı. bunun sonu yok. her forumun bir ceza sistemi vardır. cezanın olmadığı forum yıoktur zaten. olmaması esas kaostur.
baanlanır cezasını yer yine aynını yaparsa üyeliği gider. bdvde gitmiyormu..
ebiş mesela. gitti.bensibelimde öyle. gelirlerse yakalanırlar yine. ama ben o kişinin ceza aldığını görmek istiyorum bu sitedede. neyse kazen yazmış. olmazsa seçim sonrası oylama yapılır. hakarete ,bedduaya,küfre özel hayata saldırı şeklindeki bu tarz mesajlara ban gelsinmi diye. bben açarım yada başka biri. ama artık siyasete bir çekidüzen gelmeli. nacizane fikrim bu benim.
hakarete diyorsun da mesela salak demiyor da alttan alttan salak oldugunu dokunduruyor bunlar ne olacak?
ben hakaret etmedim ki diyecekler?
hakaretin ayrimini belirlerken omru curuyecek yonetimin.
cok mu zor karsisindakinin gorusu ne olursa olsun saygi duymak, kisiye degil de soylediklerine yorum yapmak?
bence kirmizi kart olsun.
3 kez siyasetten ban yiyen bir daha siyaset bolumune yazamasin.

Gerçektende bebeğin adini yazinca video youtube da çıkıyor
Hiç birşey bulduğu bildiği yok konu sahibinin boş atmiş dolu tutmuş.

Back
X