• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Konu sahibi dakikalarca konuyu okudun kazenin mesajından sonra açıklama yapman çok manidar oldu.
İşte böylesiniz kötü zanlarınızla karalarsınız. Ben yazmaya başladığımda son mesaj dukka tesla nın mesajıydı. Ayrıca ben ezik değilim site yönetiminin arkasına saklanayım. Kendikeri için belanın tekiyimdir ayrıca. Site yönetimi eğer mümkün oluyorsa yazmaya başkadığım saati yayınlada arkadaş rahatlasın

Lütfen karışmayın! Bilmiyorsunuz! Karışmayın. Onlar neler yaptıklarını iyi biliyorlar. Burada paylaşmayacaktım asla öyle bir niyetinde yoktu ki bu bilgilerin çoğu bende 3-4 yıldır var ama kendi istedi. Ben burda paylaşmak için değil reelde hesaplaşmak için araştırttım ama kendi istedi " suratına s.çsan anlamaz bu" dedi " deli bu fuat avnicilik oynuyor" dedi " hadi oaylaşda göreyim tanıdığını çakma fuat avni" dedi tani kendi istedi..
Ayrıca daha başka bilgiler vercektim ama tuttum kendimi.. Hala saldırdı ama.
LÜTFEN KATIŞMAYIN! HAKETTİLER!

Kına yakarsın artık...

Olanlardan bihaber yalnızca haberi okumak için konuya tıkladım ama daha ilk sayfada dalga yorumlar gördüm ve olayın bu duruma gelmesine hiç şaşırmadım. Konu sahibinin yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum, yanlış anlaşılmasın ama gerçekten kkda bir grup üye sırf dalga geçmek amaçlı online oluyorlar.

o dönemi ben bilmem. yoktum sitede. ama officede yoktu. bunu demeden geçemeyeceğim.
Ama ucundan kıyısından da olsa çetelerine dahil olmaktan kendini alamadın dimi okypete. Ama biliyormusun hdp ye oy verdiğinden beri seninde arkandan çevirmedikleri kalmadı çaktırmadanda olsa.
Office ye gelince o hem linç edildi aynı kişilerce ve siteden atıldı hemde geri gelip onların çete üyesi oldu:) ne ironi demi

BAnlar geri gelse nolcak onu anlamıyorum?
3 gun sonra gokten melek inip sag omzuna falan mı oturacak boyle tiplerin? Nolucak yani? Bu sahıs atılırsa da bunlar cozume ulasmıs olmayacak tam olarak. Sanal rezilligine devam edecek.

KAzeni haklı buluyorum o konuda, tek gecerli yol dava etmek.
Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama olaya duygusal bakmadığımız için farklı algılanıyor.
Evet özel hayat deşifre olmamalıydı, bu konu da hak veriyorum ama sitede, herhangi bir bölümde üye fake, 2. üyelik vb olmadığı sürece özel hayatı deşifre etti diye kimsenin üyeliğini iptal etmedik.

Bu bölümde ban kalktığından beri küfürler, adapsız yazılar başladı ama bunu tek taraf yapıyor derseniz haksızlık olur.

beyazgri'ye gelirsek, defalarca açtığı konularda rahatsız oluyorsanız yazmayın dedim, bunu o Konuları okuyan herkesin teyit edeceğini sanıyorum.

Tekrarlıyorum, video konması olmadı, madem burda herkes birbirinin yazdıkları üzerinden hısım veya hasım oldu, o zaman sitede yazılanlar üzerinden kavga edersiniz lakin farklı platformlarda paylaşılanlar burda deşifre edilmemeli, bunu Yakışıksız buluyorum.

Bu grup olup dalgaya almalar, linç etmeler.
Çoğu konuyu geyiğe çevirmelere ben de karşıyım.
Evet tanık olduklarım da var.
Geçmişte neler yaşandı bilemem ben o kadar eski değilim.
Olsam da geyiklere pek takılmam. Hatta hiç.
Siyasete de arada göz atarım o kadar.

Kim haklı özünde bilmiyorum.

Ama haklılık özel hayata saygısızlık yapma hakkını vermez.

Konu sahibi keşke bu çirkinliğe gerek duymasaydın.

Siyasette polemik serbest anladık da hakaret de mi serbest?
İlk sayfada onlar başlatmış doğru.
Bu noktada kibler değerlendirilmiyor mu?

Eğer öyleyse tekrar söylüyorum bu kadar özgürlük yaramaz bizim millete.

Yemekteydim sayfalar uçmuş okuyamadım. Bu siteye neredeyse kurulduktan 1-2 sene sonra üye oldum, herkes gibi yazıp gırgırıma bakıyordum ki site çetesi ile tanıştım, bir konuda hemde saçma sapan bir konuda sırf bir tanesi fikrimi beğenmedi diye, hepsi toplandı ve alaylarla saldırmalarla küçümsemelerle bana saldırdılar. Bende siteden üyeliğimi iptal ettim ve sadece okuyucu olarak kaldım. Tabi beni hatırlamazlar:) o kadar çok kişiye yaptılarki bunu.. çünkü benden sonra takip ettiğim bu çete topluluğu bu sitede 76 kişiyi daha linç etti hatta biliyormusunuz bu linç edilenler içinde editörler bile vardı:KK66: O 76 kişinin çoğu siteden gitti. evet bu 3-5 tanesi bir araya gelince adam olduğunu zanneden şahsiyetsizleri tek tek araştırdım tabi biraz profesyonel yardımla:) baya sürdü ama olsun, bakalım bu şahsiyetsizler sanalda 3-5 i bir araya gelince kendini birşey zannediyor ama reelde ne yapacaklar dedim
Çokta iyi yaptım, kendimi hiçte sapık gibi görmüyorum. kimsenin yaptığını yanına bırakmayacağım. Bakalım sanalda atmak tukmak kolaydı reelde nasılmış?
Mahkemeymiş pehhhh beni tanımıyorsunuz:KK66: Yaş tahtaya basmam:) evet kimse ulaşılmaz değil bende değilim küçük bir profesyonel yardımla herşeyine ulaşılır ama zaten ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum:KK66:
Şimdi konunun muhattab olmayanları sizçekilin
çok ilginç bir kişisiniz:)
açıkçası o site çetesi için de diyorum bunu sizin için de internette yaşanan şeyleri lütfen bu kadar kafaya takmayın
burası sanal bir dünya sağ yukarıdaki X butonuna bastığınız an olay biter

Ama ucundan kıyısından da olsa çetelerine dahil olmaktan kendini alamadın dimi okypete. Ama biliyormusun hdp ye oy verdiğinden beri seninde arkandan çevirmedikleri kalmadı çaktırmadanda olsa.
Office ye gelince o hem linç edildi aynı kişilerce ve siteden atıldı hemde geri gelip onların çete üyesi oldu:) ne ironi demi

Vay arkadaş dizi çıkar bu konudan. o_O

office benle gitti beyaz.
ve o dönem kadesalar yoktu. hatırlardım ben onları yoksa.
.. ama geri geldiğimde onları tanıdım ben..

Back
X