Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rezil bu video herkese açıktı neyi buldun.utanmaz.Ne oldu hani çakma fuat avniydim hani nolur ver ipucu bekliyorum diyodunsen istedin
Senin adını nerden biliyo kiBenim çocuklarımin yillar önce feyste koyduğum videosunu bu konuya ekledi bu insan. Bu kadarı fazla.feyslerinize girip bunları kaybetmiş. çocuklarım ya yok böyle bir şey.
işte onu bilemiyorum da çocuklarımın adını yazdım buraya çok konuya.mal araştırıp bulmuş. cidden hasta.Senin adını nerden biliyo ki
. Hadi ben kaçar birdahada ders olsun bu altından kalkamayacağın şeylere meydan okuma
![]()
Bu kişinin hakaretleri tacizleri bini aştı siz bu kişiyi neden siteden atmıyorsunuz?
Benim çocuklarımin yillar önce feyste koyduğum videosunu bu konuya ekledi bu insan. Bu kadarı fazla.feyslerinize girip bunları kaybetmiş. çocuklarım ya yok böyle bir şey.
İsim soyisim vermişmiydin kadesa? Bu yaratik tam bir ruh hastasi belli oldu.işte onu bilemiyorum da çocuklarımın adını yazdım buraya çok konuya.mal araştırıp bulmuş. cidden hasta.
Hayır değil. Ben tanımıyorum ki.asla değil. Bu video herkese açıktı çocuklarımın adından bulmuş. Çünkü çok topikte onların adını yazdım ben.yoksa kimseye adresimi vermiş değilim.o zaman bu kişi facebooktan arkadaşınız, herkese facebook adresinizi vermeyin diye binlerce kez uyarmıştık. Hangi mesajında koymuş ben mi göremiyorum ?
Hayır değil. Ben tanımıyorum ki.asla değil. Bu video herkese açıktı çocuklarımın adından bulmuş. Çünkü çok topikte onların adını yazdım ben.yoksa kimseye adresimi vermiş değilim.
Bu konuda 4.sayfada.iki küçük bebek videosu.
Bu kadar olmaz.cidden pes.kadin hasta bizi takip ediyor. hiç bir şey bulamamış Onu eklemiş.Kadesanın beneğinin videosunu yüklemiş buraya.silermisiniz.
üstelik bu video eski feys hesabımda var yani şu an kullanmıyorum. iki yıl oldu kapatalı.bu nasıl olur şoktayim.sildim ama çocuklarınızın adından bu videoyu bulması mümkün değil güvenlik ayarlarınızı facebook özellikle bir daha gözden geçirin.
üstelik bu video eski feys hesabımda var yani şu an kullanmıyorum. iki yıl oldu kapatalı.bu nasıl olur şoktayim.
canım bir bilsem. ama benim böyle ruh hastası bir arkadaşım hiç olmadı. düşünüyorum yok bulamıyorum.kadaesa eskiden yazıştıgın biri seni tanıyan biri olabilir mi bu kişi yani bilmeden facenden nasıl bunu alıp paylaşabiliyor?