• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

;). Hadi ben kaçar birdahada ders olsun bu altından kalkamayacağın şeylere meydan okuma ;)

Bu kişinin hakaretleri tacizleri bini aştı siz bu kişiyi neden siteden atmıyorsunuz?

Bu bölümde dilediğini yapabilir. Bizi açıkçası bu bölümde kimin ne yaptığı çok ilgilendirmiyor.

Benim çocuklarımin yillar önce feyste koyduğum videosunu bu konuya ekledi bu insan. Bu kadarı fazla.feyslerinize girip bunları kaybetmiş. çocuklarım ya yok böyle bir şey.

o zaman bu kişi facebooktan arkadaşınız, herkese facebook adresinizi vermeyin diye binlerce kez uyarmıştık. Hangi mesajında koymuş ben mi göremiyorum ?

işte onu bilemiyorum da çocuklarımın adını yazdım buraya çok konuya.mal araştırıp bulmuş. cidden hasta.
İsim soyisim vermişmiydin kadesa? Bu yaratik tam bir ruh hastasi belli oldu.

o zaman bu kişi facebooktan arkadaşınız, herkese facebook adresinizi vermeyin diye binlerce kez uyarmıştık. Hangi mesajında koymuş ben mi göremiyorum ?
Hayır değil. Ben tanımıyorum ki.asla değil. Bu video herkese açıktı çocuklarımın adından bulmuş. Çünkü çok topikte onların adını yazdım ben.yoksa kimseye adresimi vermiş değilim.

Bu konuda 4.sayfada.iki küçük bebek videosu.

[QUOTE="beyazgri, post: 43211622, member: 60enin suratına çok etmişler belli alışmışsın :KK66: onun içinmi o renk saçın elin yüzün :KK66:[/QUOTE]

Sen ne edepsizsin ya bu nedir

Laf arsizi olmusun gercekten buyuk sorunlarin var senin

Hayır değil. Ben tanımıyorum ki.asla değil. Bu video herkese açıktı çocuklarımın adından bulmuş. Çünkü çok topikte onların adını yazdım ben.yoksa kimseye adresimi vermiş değilim.

Bu konuda 4.sayfada.iki küçük bebek videosu.

sildim ama çocuklarınızın adından bu videoyu bulması mümkün değil güvenlik ayarlarınızı facebook özellikle bir daha gözden geçirin.

Yaw neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kesin türbanlı ve akpartilidirler hee heee. Ve bu karşıt görüşlü insancıklar kendilerini heleki seçim döneminde böyle internete video çekip atarlar. :KK47:

sildim ama çocuklarınızın adından bu videoyu bulması mümkün değil güvenlik ayarlarınızı facebook özellikle bir daha gözden geçirin.
üstelik bu video eski feys hesabımda var yani şu an kullanmıyorum. iki yıl oldu kapatalı.bu nasıl olur şoktayim.

üstelik bu video eski feys hesabımda var yani şu an kullanmıyorum. iki yıl oldu kapatalı.bu nasıl olur şoktayim.

kadaesa eskiden yazıştıgın biri seni tanıyan biri olabilir mi bu kişi yani bilmeden facenden nasıl bunu alıp paylaşabiliyor?

kadaesa eskiden yazıştıgın biri seni tanıyan biri olabilir mi bu kişi yani bilmeden facenden nasıl bunu alıp paylaşabiliyor?
canım bir bilsem. ama benim böyle ruh hastası bir arkadaşım hiç olmadı. düşünüyorum yok bulamıyorum.

Kadın çocuklarımın komik videosunu ekledi ya küfür etmemek için tutuyorum kendimi.

Back
X