- Konu Sahibi kardelenes
-
ay canım ben geçtiğimiz yaz kullandım o kremi süper bişey ya çok rahat sort askılı flan giyebiliyorum. ve önümüzdeki yazlarda kullanıcam hep onu. bir de üstelik kalıcı bronzluk etkisi weriyo. şimdi bile etkisi biraz dewam ediyo. rahatlıkla tawsiye edebileceğim bi krem :)
Kakao yağı kullandım 1 hafta ve hiçbir işe yaramadı diyebilirim. Belki tenden tene farklılık gösteriyordur bilemem ben esmerim
Ben beyaz teni teni seviyorum.Beyaz tenimi korumak için yüksek faktörlü güneş kremi kullanıyorum. Fakat güneşe çıkınca bronzlaşıyorum. Bronzlaşmamak için bilgisi olan lütfe yazar mı?
Ben beyaz teni teni seviyorum.Beyaz tenimi korumak için yüksek faktörlü güneş kremi kullanıyorum. Fakat güneşe çıkınca bronzlaşıyorum. Bronzlaşmamak için bilgisi olan lütfe yazar mı?
Bronzlaşmamak konusunda yardımcı olabilirim, uzmanın o konuda.
İlk olarak en az 50 faktörlük bir güneş kremi edineceksin ve markete giderken bile üşenmeden süreceksin.
Güneşte fazla durmayacaksın. Unutma, sadece plajda bronzlaşılmaz. Herhangi bir açık alanda, güneş altında uzun süre durup bronzlaşabilirsin. Özellikle öğlen saatleri dikkat et.
Güneş kremini 3-4 saatte bir yenileyeceksin. Özellikle plajda denizden çıktıktan sonra hemen kurulanıp, gölge bir yere geçip kremlenmelisin. Kremi dikkatlice, homojen bir şekilde uygulamalısın.
Güneşte uzun süre durman gerekirse güneş kreminin yanında geniş kenarlı bir şapka ve güneş gözlüğü kullanmalısın. Böyle durumlarda üzerine bol, ince kumaşlı, açık renk, uzun kollu bir bluz/elbise giyebilirsin.
Ben eskiden çok dikkat ederdim güneşe. Hala da dikkat ediyorum amele yanığı olmamak ve lekelenmemek için. Ama bu yaz hafif de olsa bronzlaşmak istiyorum. Beyaz tenin en ufak kusuru göstermesinden sıkıldım ve yukarıda yazdıklarımı yapmaya üşeniyorum artık...
ketçap ve pişmiş domates de iyiymiş cildi güneşe karşı koruma konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?