Brezilyalı süpermodel Gisele Bundchen

Tabiki herkesın kafasındakı kadın tıpıne gore begendıgı ayrıdır bebeğim
Demek istedıgını anladım nede olsa hat var gısele gıbı kalas degıl dıyorsun...
Kadın gıbı kadın ...
Şu kendını en guzel kadın gıbı kadın ilan edenlerı bırde bız gorsek :37:

:9::9::9::9::9::9::9:

havalı kadın hani bir ortama girse cok guzel oldugundan falan degil ama o havası yuzunden bakar millet ha tabi bide vs mankeni diye:27:

aman adı var..yoksa yolda görsem dönüp de bakmam

sanki bana bi bar rafaeli de. ya da kadın gibi hatları olan bi kadın. yüzü bi değişik zaten Allah öyle vermiş de güzel değil yani kadınsı da değil sonuçta

biçok şarkıcının oyuncunun bundan güzel fiziği var..pehh

adrianada da bel yok ama yüzü çok güzel ordan kurtarıyo mesela bide kendine has çekicilik sempatiklik var bunda hiçbiri yok:37::37:

bacaklarına da bayılmadım yani..güzel ama mükemmel değil.

:31::31:evet evet adrişime laf yok, sempatik surat..çok şeker..:29:

Güzellik de başa bela.Kendimden biliyorum .:37: Üzülüyorum bu ünlüler için,arkalarından atış serbest... :))

Dayanamayacağım daha fazla. :50:
Ben de senin için üzüldüm şimdi. :((
Sana da mı bel oyuntun yok, kütük gibisin, bacakların uzun, güzel ama yüzün hoş değil diyorlar?! :))
Güzellik bela işte böyle yaa. :31: Kahretsin! :D
Olur öyle şeyler. ;)

giseleden konu nereye gelmiş yine aynı şeyden dolayı kim kimi beğeniyorsa beğeniyor niye herşeye muhalefet olmaya çalışan bir takım insanlar var anlamıyorum...

Dayanamayacağım daha fazla. :50:
Ben de senin için üzüldüm şimdi. :((
Sana da mı bel oyuntun yok, kütük gibisin, bacakların uzun, güzel ama yüzün hoş değil diyorlar?! :))
Güzellik bela işte böyle yaa. :31: Kahretsin! :D
Olur öyle şeyler. ;)
Ay ,kütük gibiyim şekerim ,senin gibi güzel değilim ,napcan işte,kader...

Tabiki herkesın kafasındakı kadın tıpıne gore begendıgı ayrıdır bebeğim
Demek istedıgını anladım nede olsa hat var gısele gıbı kalas degıl dıyorsun...
Kadın gıbı kadın ...
Şu kendını en guzel kadın gıbı kadın ilan edenlerı bırde bız gorsek :37:

Buyur bak profilimde var fotoğrafım.Merakını gidereyim. :)) Ben ilan etmiyorum insanlar söylüyor,ama onlarda da zevk yoktur değil mi ? :))Bir kulp takmak lazım. :D

Kendimin farkındayım sadece.Megolaman değilim,ama öyle görmek istiyorsan görebilirsin bacımmm ... (:

Güzellik de başa bela.Kendimden biliyorum .:37: Üzülüyorum bu ünlüler için,arkalarından atış serbest... :))

herkes atış serbest yapmakta serbest bence.
sizin de başka ünlüler hakkında 'atış serbest' yaptığınız yorumlar var.

Son düzenleme:
Ünlü de olsalar benim yazdıklarımdan bi haber de olsalar kimseye iğrenç,ööö,bööö,midem kalktı ,demem,demedim de.Mizacıma aykırı. :))) İki yazım şekli arasındaki farlı tarafsız bakabilirseniz anlarsınız.

Ünlü de olsalar benim yazdıklarımdan bi haber de olsalar kimseye iğrenç,ööö,bööö,midem kalktı ,demem,demedim de.Mizacıma aykırı. :))) İki yazım şekli arasındaki farlı tarafsız bakabilirseniz anlarsınız.

bence siz ne yapın biliyor musunuz?
bu bölüme kendi fotoğraflarınızı yükleyip bir konu açın.
bizde serbest atış yapmayalım, hem arkanızdan konuşmuşta olmayız.
beğenirsekte, böö, öğğ de desek sizin tabirinizle sizin görebileceğiniz şekilde yapmış oluruz yorumumuzu.
bahsettiğiniz 'güzelliğinizden(?)' kk mahrum kalmasın.

Neden yükleyeyim ki fotoğraflarımı?Ben ünlü müyüm ya da siz kimsiniz de benim güzelliğimi ya da çirkinliğimi değerlendirebilesiniz ? ;) Arkadaşlık teklifini de kabul etmiyorum,çünkü içten değilsin. :))) Seni görmedim ,bilmiyorum,karşılıklı konuşmam da geçmedi,ama siz baya bi kinlenmişsiniz bana kendi kendinize.En azından insanlara İĞRENÇ,ıyykk,bu da ne ? ,demiyorum.Çok hassas olan bunları demez,karakterine yakıştırmaz. ;)

Back