Brezilyalı süpermodel Gisele Bundchen

Dünyanın moda devleri travesti seçmiş doğru ... :Pp Bir şeye benzese içim yanmayacak.Fiziğe bak ,pehh !.. Ben buna bin basarım ,he he he... :pP

Öyle degıl mı hayatım mıranda ne bıleyım dıgerlerı varken bu ne ?

Dünyanın moda devleri travesti seçmiş doğru ... :Pp Bir şeye benzese içim yanmayacak.Fiziğe bak ,pehh !.. Ben buna bin basarım ,he he he... :pP

Sende bır an once doktora görün.Bu yükselıse gelene kadar kaç tane ajans sırf erkek gıbı suratı var dıye geri çevirmiş.Evet travestı dıyecegın bırsey mı var ? Bu kadını begendıgınden degıl de bazen sırf muhalefet olmak ıcın burnunu soktugunu dusunuyorum.Eger boyle bır nıyetle devam edeceksen bır dahakıne bu kadar nazik olmıyacagım by:3:

yanii.. bence de bu ve bunun gibiler..

istediği kadar fizik olsun bi kere göze hitap etmiyo hiçbi şekilde zaten de burnunda estetik var..

taş gibi mankenler var zaten buna gerek yok:1::1::27:

giseleplasticsurgery.jpg

İlk fotoda beli ince görünmüş, hoş ama diğerlerinde bel fena. Kütük gibi. Oyuntu yok.
Bacaklarına diyecek laf yok ama. :D

06_09_victoria8217s_-3.jpg

11_14_backstage_at_v.jpg

G9WEB.jpg

97475_supermodel_gis.jpg

Son düzenleme:
Tryamorun dedıgı gıbı kutuk gıbı bır vucut bacak boyu olsa nolur olmasa nolur.
Bacak olunca zaten bır guzellık tımsalı goruluyor bızım mıllette her nedense.
Bir süpermodel herseyıyle model olmalı bence.
Şimdi bunun neresı model afedersınızde ?
Ne bır yuz guzellıgı var ne nazık hoş bır bel ne göğüs...
Bazen bu işi yapanların akıllarından suphe edıyorum.
Bir kadında bel kavisi ve göğüs yoksa onun vucudu at çöpe bana göre.
Ki ben bu kadında guzel bır bacakta goremedım ful kemık gırıntılı cıkıntılı bir bacak.
Hayır beğenene saygım sonsuzda bana gore vucudunda hıcbır estetık tarafı yok.

i5725389_gisele-bundchen-is-still-wearing-a-bikini-jpg

Son düzenleme:
Güzellik de başa bela.Kendimden biliyorum .:37: Üzülüyorum bu ünlüler için,arkalarından atış serbest... :))

bar-rafaeli-belly-piercing.jpg
Gisele_narrowweb__300x523,2.jpg

birisini Allah özenerk yaratmış..:nazar::nazar::69:

diğerinde boy vermiş gerisini koyvermiş..:ssz::ssz:

fark ortada..

Evet bar rafaelının vucudunu begenırım tabıkı favorım degıldır benım ıcın laetıta casta ve kelly brook gıbısı yoktur.
Ama bu kızın fızıgıde cok hoş fakat yüzü cok sıradan gelıyor bana ama fızık olarak dıgerlerı gıbı kalas degıl gayet yerınde bır vucudu var buna.
Boyuda bır mankene göre kısa derler ama bana gore en ideal manken boyu 174
işte vucut boyle olur.
Bir kadında boy olsunda gerısını koy versın gıtsın olayını top modellık yapmıslar.
Göz estetıgı denen bırsey var ya. Bu kadını nasıl vs'ye aldılar bılemıyorum vs'de kalıteyı dusurmus.

biri megalomani nin tanımını yapmıştı burda..:1::1::9::9:

neyse öhöm öhöm.. güzel olana taş gibi olana hakkını veren insanlar var olduğundan dolayı,başkalarına sataşmadan düşüncelerini söyleyebilen kendini öne sürmeden konuşabilen insanların varlığını bilmek güzel:31::31::31:

diğeri için üzgünüm...

.
.
.

610_69476_kelly-brook.jpg

ben bu kadını hiç beğenmeyen biri olaraktan şunu söyleyebilirim gisele'e felan bin basar yani.. ha bana iri geliyo bana uygun değil

ama yanii kadın yaaa kadın işte...Allahı var kadın yani.demek istediğimi anlamışsındır

610_69476_kelly-brook.jpg

ben bu kadını hiç beğenmeyen biri olaraktan şunu söyleyebilirim gisele'e felan bin basar yani.. ha bana iri geliyo bana uygun değil

ama yanii kadın yaaa kadın işte...Allahı var kadın yani.demek istediğimi anlamışsındır

Tabiki herkesın kafasındakı kadın tıpıne gore begendıgı ayrıdır bebeğim
Demek istedıgını anladım nede olsa hat var gısele gıbı kalas degıl dıyorsun...
Kadın gıbı kadın ...
Şu kendını en guzel kadın gıbı kadın ilan edenlerı bırde bız gorsek :37:

Back