Brezilyalı süpermodel Gisele Bundchen

gisele-laceups.jpg

Victoria+Secret+Models+Arrive+Bob+Hope+Airport+30Cqk5stCYUl.jpg

gisele_bundchen6.jpg

vs2005-giselle-bundchen-05.jpg

bacakları çok hoş hatunun
ama geri kalan kısmı için aynı şeyi söyleyemicem, beli filan yok bi kere..
bi yandan da bakınca gerçekten yüzü çok değişik, çok güzel değil ama diğerleri gibi sıradan da değil

$makyajsiz-10.jpg

bu kadının abartıldıgı kanısındayım.suratı berbat bır kere çirkin mi değil ama kadınsı bır yuzu yok.bacak yapısı dısında bır ozelliğini göremedım

ya ben ne zamandir bu kadinin fotolarina bakiyorum ama yüzünde hic bir güzellik göremiyorum.cok erkeksi,kaba bir yüzü var.
vücudu güzel ama

Son düzenleme:
80 doğumlu,18'lik kızlara taş çıkartıyor.Fiziği muhteşem.Yüzü de gayet orantılı ve çekici.Saçları hoş

vucudu iyi ama yuzu hakikaten erkek gibi. benim favorilerim rosie huntington whiteley ve candice swanepoel. bi bakin derimm

Son düzenleme:
asla çok güzel bir kadın demem ama çok karakteristik bir tipi var vücudu yaptığı işe çok uygun ve bunun için çaba sarf ettiği belli işini hakkıyla yapan bir model olduğunu düşünüyorum hoş ve fit bir kadın onu diğerlerinden ayıran bacakları ve kendinden emin duruşu bence onun dışında fiziğini çok estetik bulmuyorum.

Son düzenleme:
yuzu erkeksı cırkın gelıyor bana fazlasıyla
ama fızıgı guzel
ılk fotgraflarda dew gbı cıkmıs ama cafede otrdugu fotolarda:52:

Ben bu kadını narın bır travestıye benzetıyorum.O kadar guzel manken varken bu neyıyle dunyanın en cok kazananı olmus anlamadım gıttı tuhaf:ssz:

Back