Brezilyalı süpermodel Gisele Bundchen

2012.67-Gisele-Bundchen-Perfect-Girl-13.jpg

burada bacaklarını da beğenmedim.çekimlerde yine iyi duruyor.normalde ayrıkmış demek ki

Kimsenin kimseye avukatlık yapmaya ihtiyacı yok..Kişisel fikirlerdir,başkalarını savunmak için çaba harcanmıyor..Bu hala algılanamamış malesef... :9: Herkesin kendi aklı var kendini savunmak için,başkalarının avukatlığına ihtiyaç yok..Aynı fikirde olunması avukatlık yapmak anlamına gelmiyor..3-5 kişi diyelim bu mankeni beğenmiyor o zaman bu 3-5 kişi birbirinin avukatı mı ?? Ne saçma :))

Bu manken kızımızı ben de beğenmedim..Yüzünü özellikle.... Ama iğrenç de diyemem....Son fotoğrafta da bacakları kötü çıkmış yaa..Keşke imha etselermiş o fotoyu basına dağıtacaklarına...:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benım sasırdıgım vsnın en cok kazanan mankenıymış.Neresıyle ? o kadar kadın varken bu nıye gercekten bunu ogrenmek ıstıyorum...

valla bunu dusunmedım değil.Çünkü bırı hamburger yerken farketmeden once cok ajansa basvurmus fakat hepsı gerı cevırmıs özellıkle burnunu sorun etmısler.Allah yaratmıs bısey dıyemem ama yanı hıcbır guzellıgı yok bana gore

İşte şimdi diyorum; orada dur bakalım. :45:
Bu kadını beğenmiyorum, haset miyim şimdi? Tabi ki de hayır, sadece beğenilerime uymuyor. Senin beğenilerine uyuyor diye ben de beğenmek zorununda değilim.
Lütfen insanları saçma sapan sebeplerden kıskançlıkla suçlamayı bırakın. Tanımadığımız insanlar hakkında hiç birimiz böyle yargılara varamayız. :19:

Üslubunuz oldukça kırıcı...
Her neyse üstünüze alınıp böyle itham ettiğinize göre kendinizden çok eminsiniz.
Babamın kızı değil savunacağım ısrarla.
Çirkin dersiniz geçersiniz çok beğenmiyorsanız.
Israrla çirkin bu, çirkin işte. Amaç batırıp bırakmaksa, Öğk kaka demeyle dünyaca ünlü manken yerin dibine girmez. Sadece kompleksli izlenimi yaratırsınız karşınızda.
Öylesiniz demiyorum ama konuşma tarzınız tuhaf... İlgi çekici... :24:

Son düzenleyen: Moderatör:
Üslübunuz çok çirkin...
Her neyse üstünüze alınıp böyle itham ettiğinize göre kendinizden çok eminsiniz.
Babamın kızı değil savunacağım ısrarla.
Çirkin dersiniz geçersiniz çok beğenmiyorsanız.
Israrla çirkin bu, çirkin işte. Amaç batırıp bırakmaksa, Öğk kaka demeyle dünyaca ünlü manken yerin dibine girmez. Sadece kompleksli izlenimi yaratırsınız karşınızda.
Öylesiniz demiyorum ama konuşma tarzınız tuhaf... İlgi çekici... :24:

Üslubumun çirkin olduğunu düşünmüyorum. Bundan bir önceki yorumumda dediğimi yapıyorum sadece.
Bu güzellik/kıskançlık mevzusu çok uzadı bu sitede, bu konuda çok hassas olduğum için yazmadan edemiyorum ama bundan sonra yazmamaya çalışacağım. Bu güzellik, boy pos vs. mevzularından site yönetimi bıkmış durumda, her an uyarı veya ceza alabilir üyeler.
İyi forumlar...

Son düzenleme:
bar-rafaeli-belly-piercing.jpg
Gisele_narrowweb__300x523,2.jpg

birisini Allah özenerk yaratmış..:nazar::nazar::69:

diğerinde boy vermiş gerisini koyvermiş..:ssz::ssz:

fark ortada..

birinci fotodaki hatunda hiçbir estetik veya fotoşop falan yoksa annesini ve babasını tebrik eder, Allahım neler yaratırmış derim :)))))

ikinci fotodaki tartışılıyor ya güzel mi değil mi neden vs de en çok kazanan, elbet biz modacı değiliz, belki aranızda modacı olan da vardır ama, sonuçta mantıken fikir yürütüyorum :) bir modelin en çok kazanmasında sahne duruşu, yürüyüşü de önemlidir herhalde. hani sadece fiziğinden öte, şimdi bizim anlayışımıza göre fazla erkeksi ve fazla kıvrımsız direk gibi geliyor ama, her dönem moda anlayışı da değişiyor ve herkes kabul etsin bu dönem incecik kemikcik zayıfcık ve 1.80 boya erkek surat bile olsa güzel kadın kabul edilme dönemi. buna bir de sahne duruşu ve havası eklenirse... tamam işte :)))

gisele karakterli bir tip bana göre kazandığı parayı hakediyor diyorum çünkü işini gereği gibi yapıyor zaten bunun için güzel olması değil formatının victoria secret a uyması önemli.benim tek anlamadığım şey güzellik konusu.şimdi giseleyi beğenmeyenler tabiki olabilir bu zevk meselesi ama bunu modacılarbilir onlar anlar diye yorumlamak saçmalğın daniskası.şu an gözüme çarptığı için söylüyorum lafım bir böyle düşünen herkese modacıların üstün bir zevk anlayışı mı var güzellik konusunda?eğer gözüme hitap etmiyorsa güzel değildir bunu kimse belli kalıplara sığdıramaz sonra kavgalar çıkıyor işte.modacılar güzel olanı değil kendi çalışma standartlarına uygun olanı seçiyor ve bunu belirleyen güzellik değil ölçülerinin yaptığı işe uygun olmasıdır.tabi ki şart olarak fit olmamalı saçları cildi bakımlı durmalı flan ama güzellik ayrı bir şey bunu kimse sınırlayamaz.hem modacılar üstün zevkini kimden alıyor?güzellik anlayışları niye daha üst düzey?üstün zevklerini kimden almışlar ki onları dinlemeliyim?onların anneleri onları zevk abidesi olarak mı doğurmuş ya da fazladan gözleri mi var :52::52:

Son düzenleme:
Giselenın bır agırlıgı bır asilliği oldugu dogru bişey var kadında.Ama asla ve asla ne yuz olarak ne vucut olarak guzel bulmuyorum

birinci fotodaki hatunda hiçbir estetik veya fotoşop falan yoksa annesini ve babasını tebrik eder, Allahım neler yaratırmış derim :)))))

ikinci fotodaki tartışılıyor ya güzel mi değil mi neden vs de en çok kazanan, elbet biz modacı değiliz, belki aranızda modacı olan da vardır ama, sonuçta mantıken fikir yürütüyorum :) bir modelin en çok kazanmasında sahne duruşu, yürüyüşü de önemlidir herhalde. hani sadece fiziğinden öte, şimdi bizim anlayışımıza göre fazla erkeksi ve fazla kıvrımsız direk gibi geliyor ama, her dönem moda anlayışı da değişiyor ve herkes kabul etsin bu dönem incecik kemikcik zayıfcık ve 1.80 boya erkek surat bile olsa güzel kadın kabul edilme dönemi. buna bir de sahne duruşu ve havası eklenirse... tamam işte :)))

photoshop var nerden bılıosn dersen grafık tasarımcıyım
ayrıca dergıye kapak yada moda cekımı gbı yapılanların hepsınde var he bole bı yerde yakandıkları vs fotgraflarda yok sadce

giselin klasig bi güzelligi yok evet ama bakın vs ye onun gibi bi tane daha var mı ? karizmatik bi kadın bence tam bi elit

Anlamlı bir yüze sahip değil… suratına baktığınızda tam olarak bir sıfat konduramıyorsunuz(ör: güzel, çekici, asil vs… gibi) gel gelelim bu özelliği bu kadar iyi bir manken olmasını etkilemiyor çünkü vücudu (özellikle bacakları ve boyu) ideal manken ölçülerin üstünde… tabi Kelly Brook’un fiziği ile mukayese edilmesi biraz saçma olmuş, Kelly Brook hafif balıketli, kadınsı bir vücuda sahip…

Ben bu kadını narın bır travestıye benzetıyorum.O kadar guzel manken varken bu neyıyle dunyanın en cok kazananı olmus anlamadım gıttı tuhaf:ssz:

Biraz abartmadınız mı dünyaca ünlü bir top modeli travestiye benzetmek...
Siz koyun resminizi madem bu kadar eleştirdiniz , kendiniz güzellik harikası olmalısınız.

Biraz abartmadınız mı dünyaca ünlü bir top modeli travestiye benzetmek...
Siz koyun resminizi madem bu kadar eleştirdiniz , kendiniz güzellik harikası olmalısınız.

Ya açıkçası ’ sen daha güzelsen resmini koyda görelim’’ mantığını anlamıyorum, dünyaca ünlü top model olması ya da dünyaca ünlü bilmem ne olması fark ediyor mu? Öyle diye millet herkesi beğenmek zorunda mı? Nerede kaldı o zaman kişisel zevkler? Kim Kardashian mesela dünyaca ünlü bir figür, sorsan yoldan geçen birine tanıyor musun diye herkes evet der, peki ne iş yapıyor bu kadın desen kimse bilmez ama beğeneni de çok beğenmeyeni de yani diyecem odur ki onlar magazinsel yanı olan insanlar, eleştirmek, beğenilmek, beğenilmemek için varlar yoksa burada onları beğenme ya da beğenmeme hakkımız olmazdı zaten.

Back