- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Nude Şampuan'ın içeriğine baktım nihayet kızlar..Bu şampuanın 3 çeşidi var ve hepsi en az Live Clean kadar guvenilir görünüyor...
Kılıçbalığı,
Sen şampuan yerine kullandığın bir sabundan bahsetmiştin yıkamak için, acaba nasıl bir sabun kullandığını paylaşman mümkün müdür?
Teşekkürler...
kızlar dün akşam yağ bakımını yaptıktan sonra (zeytinyağı,hint yağı, badem yağını bir cezvede ısıtıp sıcakken saç diplerime msj yapıyorum birazda saç uçlarıma sürüp sarıp bekliyorum bekleyebildiğim kadar) nude şampuanımla yıkadım yine. saçlarım nasıl güzel nasıl hacimli ve parlak oldu. ben hergeçen gün dahada memnun oluyorum bu şampuandan. şiddetle tavsiye ederim. hiç gidipta kuaförlerden bir sürü para verip başka şampuanlar almaya gerek yok.
Senin adına nasıl sevindim anlatamam canım...Bende bir kaç tane alıp bir köşeye atayım yarın :) Bu arada hangi çeşidini kullanıyorsun, hangi saç tipi için? 3 saç tipi için ürün hazırlamışlar çünkü bu da iyi bir şey...
kızlar dün akşam yağ bakımını yaptıktan sonra (zeytinyağı,hint yağı, badem yağını bir cezvede ısıtıp sıcakken saç diplerime msj yapıyorum birazda saç uçlarıma sürüp sarıp bekliyorum bekleyebildiğim kadar) nude şampuanımla yıkadım yine. saçlarım nasıl güzel nasıl hacimli ve parlak oldu. ben hergeçen gün dahada memnun oluyorum bu şampuandan. şiddetle tavsiye ederim. hiç gidipta kuaförlerden bir sürü para verip başka şampuanlar almaya gerek yok.
Canım naturals nude nemlendirici şampuan ve saç kremi var.. krem de uygundur dimi? bir sorun yaratmaz inşallah... sipariş verdim de netten...
güzelim bende onları kullanıyorum sorun yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
bende yaptırdım ve bu şampuanlardan haberim yoktu pazartesi ben mi yıkamalıyım kuföre mi gitmeliyim hiç bir fikrim yok eğer evde yıkamam uygunsa hangi şampuanı almalıyım bu şampuanı internetten değil de hangi mağazadan alabilirim biri bana yardım edebilir mi? bir de normal şampuanla yıkasam nolur? benim saçımın yarısı dipten düzdü yarısı su dalgasıydı dalgaları geri mi gelir?
yurtdisinda yasiyan ve brezilya fönu yaptiran varsa lutfen sampuaninin adini yazabilirmi.ben almanyadayim sülfatsiz buldumda ama sodyumsuz bulamadim öffffffffffff hangisine baktiysam sodyum var bu yüzden brezilya fönu yapamiyorum.
Canim ben bunu buldum insallah dogrudur icerigini yaziyorum buraya.
Weleda - Calendula-Waschlotion & Shampoo
Water (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*. *from natural essential oils
yurtdisinda yasiyan ve brezilya fönu yaptiran varsa lutfen sampuaninin adini yazabilirmi.ben almanyadayim sülfatsiz buldumda ama sodyumsuz bulamadim öffffffffffff hangisine baktiysam sodyum var bu yüzden brezilya fönu yapamiyorum.
Canim ben bunu buldum insallah dogrudur icerigini yaziyorum buraya.
Weleda - Calendula-Waschlotion & Shampoo
Water (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*. *from natural essential oils
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?