- Konu Sahibi KilicBaligi
-
onun sürdüğü ve arı sütü olduğunu iddaa ettiği şey, saçlarına çok iyi gelmişti, o yüzden dedim o nerden almış acaba sordunmu diye. evet bende biraz baktım çok detaylı değil ama, gerçekten pahalı bişey banada mantıklı gelmedi öyle kuaförün alıpta ücret almadan müşterilerin saçına uygulayacağı:44:[/QUOTE
arıyorum şimdi hemen kuaförü öğreniyim yazıcam hemen
onun sürdüğü ve arı sütü olduğunu iddaa ettiği şey, saçlarına çok iyi gelmişti, o yüzden dedim o nerden almış acaba sordunmu diye. evet bende biraz baktım çok detaylı değil ama, gerçekten pahalı bişey banada mantıklı gelmedi öyle kuaförün alıpta ücret almadan müşterilerin saçına uygulayacağı:44:[/QUOTE
arıyorum şimdi hemen kuaförü öğreniyim yazıcam hemen
sordum.uyguladığı keratinle gelmiş arı sütü yani o firmaya ait bi ürünmüş.olmazsa o markanın arı sütünü alırım çünkü bidahaki keratin bakımımı kendim yapıcam ve kuaförde uyguladıkları markayı alıcam.çünkü o markanın ürünü bi günlük uygulama
Bize de haber ver tatlım...Tek olarak satılıyorsa denenebilir...
yeni başlık açılmış
hayırlı uğurlu olsun..
bende yazayım bari
natural's nude şampuan ve krem kullanıyorum..11 tl evet..live clean ile aynı firmanın mış..
ve hayatımda böyle köpüren şampuan görmedim ..
fönede hiç zarar vermedi..
şu saatte,benim kk da ne işim var
e iyi günler bari size
yeni başlık açılmış
hayırlı uğurlu olsun..
bende yazayım bari
natural's nude şampuan ve krem kullanıyorum..11 tl evet..live clean ile aynı firmanın mış..
ve hayatımda böyle köpüren şampuan görmedim ..
fönede hiç zarar vermedi..
şu saatte,benim kk da ne işim var
e iyi günler bari size
tatlım nasıl oluyor ya,biri bana anlatsın lütfen kafam karıştısodyum ve sülfat içermeyen şampuanlar köpürmüyor, benim kullandığım şampuan mesela zerre kadar köpürmüyor ve bu durumdan çok rahatsızım, saçımın temizlenip temizlenmediğini anlayamıyorum, çok can sıkıcı bir durum kullandığın ürünün fönüne zarar vermemesi için sodyum ve sülfat içermemesi gerekmiyormu? peki nasıl oluyorda köpürüyor o halde
kılıçbalığı bi sampuan gordum internette, icerigi icin siteye msj atıp içeriğinde "Sodyum Lauryl Sülfat (SLS) var mı" diye sordum. el cevap:
Merhaba;
Duygu Hnm.
sormus oldugunuz urunun ıcerıgıne bızzat baktım
ve sodyum lauryl bulunmakta içerigınde ama devamında sulfat yazmıyor sadece
sodyum lauryl yazıyor.
Bılgınıze...
Iyı Gunler...
---------------------
ne dersin kullanılabilir mi sence? fiyat olarak live clean e yakın lakin merak ediyorum arı sütlü falan bu şampuan. ok dersen hem listeye ekleyelim, hem de ben alacağım şahsen live clean bitince.
arkadaşlar benimde bir kuaför arkadaşım bebek şampuanı da kullanılabilir dedi ama fırsat bulup bebek şampuanlarının iceriğine bakamadım evinde bebeği olan varsa şampuanının iceriğine bakıp yazabilirmi acaba uygunmu die hem tedarik etmeside kolay olur işe yarıyosa
Bu arada kızlar, bana dfn garlı şampuanın kullanılabileceği ve içinde sodyum olmadığı söylenmişti, bu şampuanı bulamadığım için içeriğine ulaşamamıştım ancak içeriğinde sodyum klorür(bildiğimiz sofra tuzu) var, kısaca kullanım dışı diyebiliriz...
Bu arada ben bu şampuan mevzusundan ciddi ciddi sıkıldım sonunda alacağım normal bir şampuan deneyeceğim ne olup bittiğini o olacak...İçeriklere bakıyorum, live clean dahil içinde sodyum laureth sülfat yoksa sodyum lauryl sülfat var, o olmadı sodyumun binbir türlü türevi var yani ha ali hoca, ha hoca ali...Aynı şeyin suyu...Haksız mıyım ama kızlar...Şu organix şampuanın içeriğinide bir yazında değerlendirelim kızlar...Tamamiyle uygun bir şampuan bulamadıktan sonra arayışlara devam edeceğiz çünkü belli ki...
kızlar zerre kadar köpürmesede, içinde sodyum ve sülfat olmayan bir şampuan kullanıyorum ve saçlarım her yıkamada sanki daha güzel oluyor. malesef fiyat olarak tuzlukrem ve şampuanına 100 tl verdim. köpürmediği içinde çok fazla kullanıyorum buda hemen bitmesine neden olucak hemen içeriğini yazıyorum kılıçbalığım yorumunu yapsın. eğer bu haftasonu bulabilirsem mutlaka organixin brezilya fönüne özel şampuanını alıp onunda içeriğini buraya yazarım açıkcası ben korkuyorum farklı şeyler denemeye kullanmaya, yıllar sonra bukadar düzelmişken saçlarım, yanlış bir ürün kullanıpta hemen bozulmasını istemiyorum, inananılmaz üzülürüm
bu kullandığım şampuanın içeriği,
aqua,alkylpolglycoside, cocamide DEA, alkylamidopropylbetaine, polyquartenium 7, citric acid, lanolin, glycerine, dimethicone , provitamin b5, vitamin 5, fragrance preservative.
içinde birtek dimethicone nun genel olarak saçlara ve saç derisine zararlı olduğunu biliyorum. birde çok güzel kokuyor yıkadıktan sonrada çıkmıyor kokusu.
kızlar ben gercekten anlamadım su sampuan işini kuaförden almadım cok pahalı oldugu icin . mesela live cleanını içeriğine baktım netten sodyum var, nude dada öyle:S organixte disaodyum var diyor peki o zararlı degil mi?yıkamam lazım ve sampuansız kaldııımmmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?