- Konu Sahibi KilicBaligi
Forumda her 3 mesajdan biri bu fönden sonra kullanılan şampuanların niteliği ve markası olunca mecburen artık yeni bir başlık açma gereği duydum...Herkes brezilya fönünden sonra kullandığı sülfat veya sodyum içermeyen veya her ikisini birden içermeyen şampuan ve saç kremi markalarını, bakım ürünlerini bu başlık altından paylaşsın...
Ben başlıyorum...
Watsons'dan Live Clean isminde Argan yağı içeren bir şampuan kullandım Sülfat, paraben ve petrolium içermiyor fiyatı 19.90 ve 350 ml
Naturals Markasının bitkisel olan şampuanı için uygun dendi
Nude markasınında yine bu işleme uygun bir sulfatsız şampuanı bulunmakta 350 ml 11.75 ytl
Organix markasının brezilya keratininden sonra kullanılmak üzere ürettiği özel bir seri var, şu sıralar şiddetle tavsiye ediliyor, denemekte yarar var...
Mrb.. öncelikle bu forumu baştan sona okudum bilmediğim çok şey varmış. Allah razı olsun hepinizden özelliklede senden kılıçbalığı ben 80 milyona brezilya fönü satın aldım şehir fırsatları sitesinden, şuan edirne de öğrenciyim bu cuma kuaförden randevu aldım işlem yaptırabilmek için. telefonda işlemimim sadece 2 saat süreceğini söylediler, kafam karıştı bu 3-4 kere gidip işlem yaptırmaya devam edenlerden dolayı. ayrıca benim saçlarımda düz boya+balyaj var ve saçlarım cidden bu işlemlerden dolayı çok bakımsızlaştı, ben brezilya fönümü yaptırdıktan sonra dip boyam geldiğinde ya da balyajlarımı yeniletmem gerektiğinde fönüm ne olacak??:26: çünkü en fazla 1 ay bekleyebilirim dip boya için. ayrıca kullanmam gerekne şampuan içinde kuaförden 50 tl fiyat verdiler tabikide içime sinmedi bu durum,şimdi sonuç olarak; hangi markayı tercih etmeliyim hem yıkama kolaylığı hemde içeriği açısından? organix ii gibi duruyo ama köpürmesi nasıl acaba? nude tercih edenler var, benim saçlarımın yapısı çok yağlı bu nedenden nude alırsam hangisini tercih etmeliyim? çok az zamanım kaldı lütfen bana yardımcı olun...