- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Live clean argan güzel bir şampuan fakat saçlarımı kepeklendirdi.
Kepek şampuanı kullanamıyorum saçlarım bozulacak diye
Şimdi diğer Naturals Nude şampuanı sipariş ettim.bir an önce gelmesini bekliyorum ya bu kepek mahvetti beni...
Nude'u dün aldım ve denedim gayet güzelmiş açıkçası live clean'dan daha başarılı buldum diyebilirim bakalım sen beğenecek misin..
Suadiye şubesinde boya paketini kullandım, her gören bayılıyor..
Güvendiğim için Brezilyayı da aldım; Suadiye şubesinde Sinan Bey uygulayacak..
Tavsiye ederim, diğer şubeleri denemedim hiç..
Bir de uğurkan da krem+şampuan 75, ama ben gratis ten almayı planlıyorum..
Kızlar, burası Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri... başlığı, lütfen konu dışına çıkmayalım...Burada yalnızca hangi ürünlerin uygun hangilerinin uygun olmadığını tartışıyoruz...
gratis TEN HANGİ MARKA ŞAMPUAN FİYATI NASIL
kızlar nude'un kutusunun üzerinde sülfat içermez yazıyor ama içeriğinde sülfat var diye yazıyor.. acaba içermeyen tek bir çeşidi mi var?
Nude'u dün aldım ve denedim gayet güzelmiş açıkçası live clean'dan daha başarılı buldum diyebilirim bakalım sen beğenecek misin..
Desmeralla selam,
Daha önceki yazılarda Kılıçbalığı'nın da belirttiği gibi her sodyum ifadesi geçen içerik aynı değil..
İnternetten baktım ben de şimdi yeniden Sodium lauryl sulfoacetate ile Sodium lauryl (laureth) sulfate
birbirinden çok farklı..
Linki aşağıda gönderiyorum, isteyen detaylı okuyabilir.
Özetlemek gerekirse; SL sulfoacetate(Nude'da bulunan) Hindistan Cevizi ve Plam yağından elde edilen 'büyük moleküllü' bir içerik. Bu nedenle cilde nüfuz etmiyor.
Sodium lauryl sulfate ise küçük molekül yapısına sahip, cilde zarar verebilen nitelikte bir madde.
Alba | Glossary
çok teşekkür ederim ahucuxx.. gönderdiğin link de çok faydalı oldu..
Nude Gratis'te satılandı di mi?
kızlar nude'un kutusunun üzerinde sülfat içermez yazıyor ama içeriğinde sülfat var diye yazıyor.. acaba içermeyen tek bir çeşidi mi var?
Desmeralla selam,
Daha önceki yazılarda Kılıçbalığı'nın da belirttiği gibi her sodyum ifadesi geçen içerik aynı değil..
İnternetten baktım ben de şimdi yeniden Sodium lauryl sulfoacetate ile Sodium lauryl (laureth) sulfate
birbirinden çok farklı..
Linki aşağıda gönderiyorum, isteyen detaylı okuyabilir.
Özetlemek gerekirse; SL sulfoacetate(Nude'da bulunan) Hindistan Cevizi ve Plam yağından elde edilen 'büyük moleküllü' bir içerik. Bu nedenle cilde nüfuz etmiyor.
Sodium lauryl sulfate ise küçük molekül yapısına sahip, cilde zarar verebilen nitelikte bir madde.
Alba | Glossary
Hayırlısıyla bi gelebilseydiii internetten sipariş verdim bekliyorummm canım .. Saçlarım feciii Allahtan kaynak var o kadar belli olmuyo kaynaklarda kalıyo sanırım :90:delirezeğimmmm
Rica ederim
ben brezilya fönümü bu akşam yaptırıyorum ama öğlen gidip gratis'ten nude şampuan ve bakım kremimi aldım:)
şampuan:14,75 tl
krem: 15,90 tl
bilginize kızlar..
ben brezilya fönümü bu akşam yaptırıyorum ama öğlen gidip gratis'ten nude şampuan ve bakım kremimi aldım:)
şampuan:14,75 tl
krem: 15,90 tl
bilginize kızlar..
nude gratis'te satılandı di mi?
kaç ml kutular
CANIK MRB kaç ml kutular BENDE ALICAM
hangi şubesine yaptırsam
acaba
Aynı mesajı neden 2 kere yazdığını anlayamadım ama Nude 325 ml
Hürrem,eğer nerede yaptıracağına karar veremediysen
http://www.kadinlarkulubu.com/duz-saclara-ozel/404903-brezilya-fonu.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekillendiriciler-masa-fon/409493-brezilya-fonu-hakkinda.html
burada sana yardımcı olabilirler çünkü ben kuaföre yaptırmadım, kendim yaptım ve hangisi iyi hangisi kötü inan ki bilmiyorum...Bu başlıklarda aynı kuaföre yaptırmış oalan arkadaşların yorumlarını bulabilirsin...Burası "Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri..." başlığı bir kez daha hatırlatırım... Lütfen mesajlarınız konu ile alakalı olsun...
konuyla alakasız değilim hem şampuan konusunda yardım alıyorum hemde burda yaptıran arkadaşlara fikrini soruyorum siz evde yaptıysanız bı soruma cvp verme zorunda hissetmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?