merhaba hanımlar ben siz tecrübeli olduğunuz için buraya sormak istedi ....
saçınızı yıkadıktan sonra kurutuyorsunuz ya gerçekten fön çekmiş gibi duruyormu ?
yoksa bir düzleştiriciden ufakta olsa yardım alıyormusunuz.
teşekkürler...
4.kez yaptırdım sacıma keratını ılk yaptırdıgım zaman ınanılmaz olmusdu saclarım
saclarım zaten duz ama fonlu olması ayrı bı hava katıyor nede olsa
3.yaptığımı da kendım yapmıştım..
2. yaptırdgıım keratınden mıdır nedır kuzenımle yaptırmısdık o kadar ıyı olmadı ıkımızın sacındada ve tam 4 gun gıttık kuafore 5. gunun sabahında yıkandı kuaforde super durdu 2 gun sonra evde yıkadık hıc ole kuafordekı gıbı durmadı onu begenmemısdım ama en azından bakımlıydı..
ve daha 2 hafta once yaptım evde kendım guzel oldu..bu seferkını sadece bakım olsun dıye yaptım
benım saclarım ınanılmaz gec uzardı cok sıkayetcıydım denemedıgım maske kalmamısdı
sonra ılk yaptırdgım keratınden sonra mucızevı bısey oldu ve uzamaya basladı kımse ınanamamısdı..
saclarımı kestırmeye gerk bıle duymuyorum senede bır kere uclarından aldırıyorum oda 2 cm cık bısey..
ben memnunum kısacası :)
he bu arada keratınden keratıne cok fark edıyor nette bıraz arastır konulara bak ona gore yaptır..
dusdan cıkınca sacını kesınlıkle kurutman gerekıyor
yazın yaptırırsan denıze gıremıyorsun yada bone takman gerekıyor ama ıllakı su ıcıne gırınce keratın bozuluyor.. ona ozel sampuan kullanıyorsun sac kremı serumu fılan..
kurutunca dumduz ama eger gece kotu yatıp sabah sacların karısık uyanıyorsan malesef dumduz kalmıyor..uzerınden duzlestırıcı ıle gecmen gerekebılır..