- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 45
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
kuaföre sordum.. keratini wella markaymış benim saçıma 350 tl gibi rakam verdi....
inşallah güzel sonuç alırım...
rica ederim :) ımm biraz pahalı değilmi :$ ben ılk keratınımı fırsat sıtelerınden alıp o şekılde yaptırmısdım sanırım 90 tl civarıydı
ama keske hep kendım yapsaymısım basıt uygulaması var adımları ızlıyerek yapıyosunuz cunku :)
ben bır keratın sıtesınden sıpariş veriyoru içinde sampuanı ve sac kremı de mevcut oluyo herkezde memnun o markadan bılgınıze yınede siz bilirsinizi :)
Forumda her 3 mesajdan biri bu fönden sonra kullanılan şampuanların niteliği ve markası olunca mecburen artık yeni bir başlık açma gereği duydum...Herkes brezilya fönünden sonra kullandığı sülfat veya sodyum içermeyen veya her ikisini birden içermeyen şampuan ve saç kremi markalarını, bakım ürünlerini bu başlık altından paylaşsın...
Ben başlıyorum...
Live Clean isminde Argan yağı içeren bir şampuan kullandım Sülfat, paraben ve petrolium içermiyor fiyatı 19.90 ve 350 ml Watsons ve Tekin Acar mağazalarında bulabilirsiniz...
Kişisel yorum: Memnun kaldım başarılı bir şampuan fakat o kadar yumuşak ki saçların çabuk yağlanmasına sebep oluyor...Bu yüzden değiştirip Nude'a geçtim...
Nude markasınında yine bu işleme uygun bir şampuan serisi bulunmakta.3 tip saç için 3 ayrı ürün hazırlanmış...Sülfat, paraben ve petrolium içermiyor 325 ml 14.75 Watsons ve Gratislerde mevcut...Çok uzun zamandır bu şampuanı kullanıyorum tek kelime ile nefis, herhalde forumda en çok memnun kalınan şampuan bu oldu...
Kişisel yorum: Tek kelime ile harika bir şampuan, kuru saçlar için olan nemlendirici seçeneğini aldım, saçlarımı nemlendirdiği halde yağlandırmadı...Eğer kullanıcılarda yağlanma sorunu oluştuysa nemlendirici yerine güçlendirici olan alternatifi kullanılabilir...
DOA Şampuan olarak kızların deneyip memnun kaldığı ürünlerden biri DOA sülfatsız, parabensiz, sodyumsuz şampuan... Genel olarak yorumlar olumlu, fiyatı uygun ayrıca kokusunun olmaması çok büyük bir avantaj, altta Organicum'a ait saç bakım maskesi ve şampuanı sipariş ettiğimi söylemiştim... Kokusu tek kelime ile berbattı...
...
Organix markasının brezilya keratininden sonra kullanılmak üzere ürettiği özel bir seri var, şu sıralar şiddetle tavsiye ediliyor, denemekte yarar var...
Enzo 500 ml Sülfatsız ve sodyumsuz Şampuan
Maxi 500 ml Sülfatsız ve sodyumsuz Şampuan seçenekleride mevcut...Fiyatları her ikisininde kuaför toptancısında 40 lira...Hem işlem öncesi hem işlem sonrasında kullanılabiliyor...
Kişisel yorum: Enzo testerini denedim, ufacık bir parça ile bile saçı temizleyebiliyor ve ipek gibi yapıyor...Bu şampuan hem işlem öncesinde hemde işlem sonrasında kullanılabiliyor fakat fiyatı bana pahalı geldi...Bana toptancıdan verilen fiyat bu, piyasada ortalama 60 lira gibi bir rakama satıldığı için muhtelif satış sitelerinde satılan ürünlerin kaçak veya doldurma ürün olduğu konusundan emin olun...Zira bu ürünler sadece kuaförlere satılıyor...
Maxi testerini henüz denemedim, deneyince onun hakkında da yorumumu yazarım lakin kokusu hoşuma gitmedi...
Kullanılabilecek saç kremleri veya saç maskeleri
Loreal Elseve Kırılma Karşıtı Bakım Maskesi Sarı kavanoz fiyat 11-15 arası değişiyor 1 dakika bekletiliyor başarılı...
Watsons Repairing treatment Wax Honey- Watsons tedavi ve tamir edici ballı saç maskesi 5-10 dakika bekletiliyor gayet başarılı bir saç maskesi fiyatı 8.90 gibi bir şey ve 500 ml.
Selective Protek Ammino Keratin Saç Maskesi bununla alakalı konumuz mevcut zaten bakabilirsiniz...
Avon bademli durulanmayan bakım maskesi, Sevgili Gulsah3584'ün bana hediye olarak bu ürünü yollaması sayesinde tecrübe ettim.Oldukça başarılı bir durulanmayan bakım kremi, şiddetle tavsiye ederim saçlarım daha bir güzel oldu...Teşekkürler Gülşah...
Son ekleme...
ORGANICUM
Evet Nude'dan memnunum bu kesin ama değişikliği seven bir insan olduğum için ufak bir araştırmaya giriştim alternatifler konusunda... Organicum markasının özel bir serisi olduğunu gördüm... Bu seri bitki özleri içeren doğala yakın güzel bir şampuan içeriyor... Sls, paraben, silicon içermiyor, saçı daha hızlı uzattığı rivayet ediliyor, deneyip göreceğim...
Saç kremi, bildiğimiz saç kremi ama içeriğinde soya proteini ve buğday proteini var... Bilmeyenler için buğday proteini en yıpranmış saçları bile tamir edebilecek bir protein türü...Normalde saç kremi kullanmadığım halde uygun bir seçim olabileceğini düşündüm...
Saç maskesi... Bu maske haftada 2 defa 3-6 hafta süre ile saçın tamamına kullanılabilen bir maske, yani saç köklerinizden saç uçlarınıza kadar iyice yedirip yaklaşık 1 saat bekletiyorsunuz. Bu sırada ısı verebilirseniz daha iyi sonuç alınabileceği kesin.Özellikle bu marka ile ilgilenmemin sebebi bundan yaklaşık 10 sene önce Kair isimli bir İngiliz firmasının buğday ve soya proteinli ürünleri ile saçlarımın günden güne sağlık kazandığını görmüştüm, dün gecede ürün içeriğini okuduğumda kafamda şimşekler çaktı...Dayanamadım sipariş ettim... Beklediğim sonucu alacağımı tahmin ediyorum, eh tabii karar vermeden önce yorumları okuyup ürünü kullananlardan da bilgi aldım...Sevgili Amonra, bilgi için teşekkürler...
Kısaca siparişim yarın veya Cumartesi gelir, büyük bir sabırsızlıkla denemeyi bekleyeceğim...
Son güncelleme;
Ürünler geleli uzun zaman oldu, yalnızca bir kere denedim çünkü kokusu son derece ağır... Bu açıdan kokusuz şampuan birinci tercih sebebim...Memnun kalan olabilir tabii ben etki etmeyeyim ama bittiğinde kesinlikle alınacaklar listemde değil...
Gliss Ultimate Repair Sprey Keratin Mucizesi denedim beğendim, tavsiye ederim... Bir tek kokusunu sevmedim zaten o serinin kokusu benim için bir fiyasko...
Ayrıca bu sayfada hiç bir şekilde keratin markası paylaşmıyoruz, lütfen bu kurala riayet edin arkadaşlar...
Slm :) ben morfose siyah şişedeki serumu kullaniyorum çok memnunum fönü de bozmuyor kokusu da harika bitince yeniden alıcam kesinlikle ama acaba bu defa turuncu şişeyi de mi alsam kararsizimMORFOSE TUZSUZ ŞAMPUAN 1000 ML si 4.5 tl çok ucuz olduğu için biraz olumsuz yaklaştım, morfose ürünleri fena değil ama bu şampuan kullanılabilir mi ya da kalitelimi deneyen var mı??
MORFOSE KERATİN SAÇ SERUMU ve ARGAN YAĞI kullanılmasında bir sakınca mı??
merhabalar:)
yaklaşık iki haftadır brezilya fonu baslıklarını okuyorum, öncelikle hepinize tesekkurler, çok yararlı oldu verdiginiz bilgiler...
Benim saclarım zenci kıvırcıgı şeklinde dolayısıyla oldukca gur, kabarık ve kuru. bu nedenle cumartesi gunu brezilya fonu yaptırdım, bugun de yıkadım saclarımı.. neyse ki bu baslıktan sonra Nude sampuan ve Watsons ballı sac maskesinde karar kılarak hazır etmiştim zaten banyomda:) ilk yıkama sonrası sonucu merak ettiğim sadece sampuanı kullandım. Kuruttuktan sonra saclarım kuru ve kabarık kaldı ne yazık ki ve maskeyi kullanmadıgıma pişman oldumEvdeki sac urunlerime baktığımda da benim edindigim bilgiye gore içeriği kullanıma uygun gözüken l�oreal extraordinary oili denedim. Saclarım yumusacık oldu ve su an fönün hakkını verircesine duz gozukuyorlar :)
Yine de yanlış yönlendirmek istemem, çoğu çiçek yağı olarak gözükse de içeriğini yazıyorum, konu hakkında uzman arkadaslardan uygundur diye görüş alırsak önereceğim:)
cyclopentasiloxane, dimethiconol,chamomilla recutita extract/matricaria flower extract, cocos nucifera oil/coconut oil, ethylhexyl methoxycinnamate, nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum flower extract, benzyl alcohol, cinnamal,linaool,linum usitatissimum flower extract, caprylic/capric triglyceride, gardenia tahitensis flower extract, rosa canina flower extract, bisabolol, glycine soja oil/soybean oil, parfum / fragrance
Slm :) ben morfose siyah şişedeki serumu kullaniyorum çok memnunum fönü de bozmuyor kokusu da harika bitince yeniden alıcam kesinlikle ama acaba bu defa turuncu şişeyi de mi alsam kararsizim
merhabalar:)
yaklaşık iki haftadır brezilya fonu baslıklarını okuyorum, öncelikle hepinize tesekkurler, çok yararlı oldu verdiginiz bilgiler...
Benim saclarım zenci kıvırcıgı şeklinde dolayısıyla oldukca gur, kabarık ve kuru. bu nedenle cumartesi gunu brezilya fonu yaptırdım, bugun de yıkadım saclarımı.. neyse ki bu baslıktan sonra Nude sampuan ve Watsons ballı sac maskesinde karar kılarak hazır etmiştim zaten banyomda:) ilk yıkama sonrası sonucu merak ettiğim sadece sampuanı kullandım. Kuruttuktan sonra saclarım kuru ve kabarık kaldı ne yazık ki ve maskeyi kullanmadıgıma pişman oldumEvdeki sac urunlerime baktığımda da benim edindigim bilgiye gore içeriği kullanıma uygun gözüken loreal extraordinary oili denedim. Saclarım yumusacık oldu ve su an fönün hakkını verircesine duz gozukuyorlar :)
Yine de yanlış yönlendirmek istemem, çoğu çiçek yağı olarak gözükse de içeriğini yazıyorum, konu hakkında uzman arkadaslardan uygundur diye görüş alırsak önereceğim:)
cyclopentasiloxane, dimethiconol,chamomilla recutita extract/matricaria flower extract, cocos nucifera oil/coconut oil, ethylhexyl methoxycinnamate, nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum flower extract, benzyl alcohol, cinnamal,linaool,linum usitatissimum flower extract, caprylic/capric triglyceride, gardenia tahitensis flower extract, rosa canina flower extract, bisabolol, glycine soja oil/soybean oil, parfum / fragrance
Güle güle kullan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada kızlar ben yine şampuan değiştirdim bu defa Metrix Biolage Keratindose şampuan kullanmaya başladım... Şu an için başarılı bulduğumu söyleyebilirim lakin 1 ay dolmadan tam manası ile yorum yapmayacağım...
Tabii ki Sülfat ve Paraben içermeyen bir şampuan...
Ben elimdeki bitince doa almaya karar verdim ama artik jöle de kullanmak istiyorum egos sert kullaniyodum eskiden simdi de sürüp kendi halinde kurutsam bi zararı olur mu ki acaba? Ya bide orfilame coconut oil çok güzel kokuyo ama ya bozarsa diye korkup deneyemedim kullanan varsa yardimci olabilir mi
Oriflame Coconut oil efsane zaten, doğal olduğu iddia ediliyor ben hiç alıp kullanmadım ama kullananlar %95 memnun... Bu tarz yağ, saç kremi serum ürünleri kullanmanda hiç bir sakınca yok, çünkü bunların içinde zaten sülfat bulunmaz.
Ben senin yerinde olsam jöle kullanmam , yani içerik olarak jölede fönü bozan bir şey var mı bilmiyorum ama john frieda'nın bukle belirginleştirici bir spreyi var, arada bende onu kullanıyorum ve başarılı buldum istersen bir araştır yorumları...Eğer şu an elinde jöle varsa içeriğinin fotoğrafını koy bir bakayım. İçeirği az çok tahmin edebiliyorum ama sürpriz bir şey çıkmasın...
Bunun dışında şampuan seçimin için bir şey diyemem... Kafana yatanı, bütçene uygun olanı al derim...