Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
kuaföre sordum.. keratini wella markaymış benim saçıma 350 tl gibi rakam verdi....
inşallah güzel sonuç alırım...

çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
kuaföre sordum.. keratini wella markaymış benim saçıma 350 tl gibi rakam verdi....
inşallah güzel sonuç alırım...

rica ederim :) ımm biraz pahalı değilmi :$ ben ılk keratınımı fırsat sıtelerınden alıp o şekılde yaptırmısdım sanırım 90 tl civarıydı
ama keske hep kendım yapsaymısım basıt uygulaması var adımları ızlıyerek yapıyosunuz cunku :)
ben bır keratın sıtesınden sıpariş veriyoru içinde sampuanı ve sac kremı de mevcut oluyo herkezde memnun o markadan bılgınıze yınede siz bilirsinizi :)

bütün sayfaları okudum hangi marka şampuan ve krem kullanmam gerektiğini öğrendim tüm paylaşımlar için tşkler

kızlar bende geçen hafta hiç aklımda yokken yaptırdım brezilya fönü
gerçi brezilya fönü değil pro keratin yüklemesi dedi kuaförüm ama bence farkı yoktur sanırım
kendi bir şampuan verdi ama kokusunu pek beğenmiyorum
birazda kepek yaptı
bir kere kullandım daha ama ısınmadı içim
bitirene kadar kullanıcam yinede bitince doa alırım sanırım burdan okuduğum kadarıyla uygunmuş
saç kremi maske vs hiç bişe kullanmamıştım ve sert oldu saçlarım ama burdan okudum öğrendim kremlerimi kullanabillirmişim çok sağolun kızlaaar

birde sorum olacak yıkadıktan sonra fönle kurutuyoruz sonuçta ısıya karşı koruyucu bir sprey kullanmanın bir sakıncası olur mu bozulma açısından?

hangi markadan bahsediyorsunuz? ben de yaptırmayı düşünüyorum.

MORFOSE TUZSUZ ŞAMPUAN 1000 ML si 4.5 tl çok ucuz olduğu için biraz olumsuz yaklaştım, morfose ürünleri fena değil ama bu şampuan kullanılabilir mi ya da kalitelimi deneyen var mı??

MORFOSE KERATİN SAÇ SERUMU ve ARGAN YAĞI kullanılmasında bir sakınca mı??

merhabalar,
bende uzun araştırmalar sonucu brezilya fönü yaptırdım. çok ama çok memnunum. ayrıntılarını ayrı bir konuda fayda sağlaması amaçlı anlatmayı planlıyorum.
ama bilgili arkadaşlarıma danışağım bir sorum olacak. brezilya fonu yaptırdığım yerden fönden de çok memnun kaldığım için özel şampuan ve saç kremini aldım. markası alix. zaten fönüm de yine bu marka ile yapıldı. fakat bazı breziya fönü markalarının özel şampunalarının içinde yine fönü bozucu maddeler olduğunu burdan okumuştum. fix nano gibi.. bu yüzden acaba alix de de aynı durum olur mu diye içime kurt düştü.
ayrıca şampuan çok fazla köpürüyor. sanki ben az köpürmeli diye düşünmüştüm. içeriğinde dikkatimi çeken maddeler : Disodium Laureth Sulfosuccinate ve Sodium cocoyl Isethionate
bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi ?
teşekkürler

geçen hafta saçıma brezilya fönü yaptırdım ve öncesinde sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda şampuan olarak nude aldım.ancak biraz önce bir blogda gezinirken birşeye rastladım.selen kozmetiğin atmış olduğu bir mesaj "http://www.dortdortlukblog.com/2013/02/live-clean-clarifying-shampoo.html".
bu linke tıklarsanız altta yorumlar kısmında selen kozmetiğin yazmış olduğu yorumda down under naturals ın sülfat içerdiği paraben içermediği yazmakta.benim aldığım şampuanın arkasındaysa free sls/sulfate yazıyor.acaba yanlış şampuanı mı aldım.benim aldığım LilaKutu - Nude Nemlendirici Şampuan - Kuru-Boyalı Saçlar için + Nemlendirici Saç Kremi .
bi defa kullandım.sizden cevap gelene kadar saçlarımı yıkamiycam :)

kızlar ben evde kendim yaptım tam düz olmadı herşeyide düzgün yaptım ama olmadı saçımı kurutuyorum hafif düz fakat kabarık neden böyle oldu acaba

Anladığım kadarıyla style keratin kullanmışsınız..hatta aranızda toplanıp da sipariş vermişsiniz ama ben kaçırmışım..dediğim gibi sitede yeniyim..

Slm :) ben morfose siyah şişedeki serumu kullaniyorum çok memnunum fönü de bozmuyor kokusu da harika bitince yeniden alıcam kesinlikle ama acaba bu defa turuncu şişeyi de mi alsam kararsizim

merhabalar:)

yaklaşık iki haftadır brezilya fonu baslıklarını okuyorum, öncelikle hepinize tesekkurler, çok yararlı oldu verdiginiz bilgiler...

Benim saclarım zenci kıvırcıgı şeklinde dolayısıyla oldukca gur, kabarık ve kuru. bu nedenle cumartesi gunu brezilya fonu yaptırdım, bugun de yıkadım saclarımı.. neyse ki bu baslıktan sonra Nude sampuan ve Watsons ballı sac maskesinde karar kılarak hazır etmiştim zaten banyomda:) ilk yıkama sonrası sonucu merak ettiğim sadece sampuanı kullandım. Kuruttuktan sonra saclarım kuru ve kabarık kaldı ne yazık ki ve maskeyi kullanmadıgıma pişman oldum Evdeki sac urunlerime baktığımda da benim edindigim bilgiye gore içeriği kullanıma uygun gözüken l’oreal extraordinary oili denedim. Saclarım yumusacık oldu ve su an fönün hakkını verircesine duz gozukuyorlar :)

Yine de yanlış yönlendirmek istemem, çoğu çiçek yağı olarak gözükse de içeriğini yazıyorum, konu hakkında uzman arkadaslardan uygundur diye görüş alırsak önereceğim:)

cyclopentasiloxane, dimethiconol,chamomilla recutita extract/matricaria flower extract, cocos nucifera oil/coconut oil, ethylhexyl methoxycinnamate, nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum flower extract, benzyl alcohol, cinnamal,linaool,linum usitatissimum flower extract, caprylic/capric triglyceride, gardenia tahitensis flower extract, rosa canina flower extract, bisabolol, glycine soja oil/soybean oil, parfum / fragrance

Güle güle kullan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm :) ben morfose siyah şişedeki serumu kullaniyorum çok memnunum fönü de bozmuyor kokusu da harika bitince yeniden alıcam kesinlikle ama acaba bu defa turuncu şişeyi de mi alsam kararsizim

Eğer memnunsan değiştirme derim... Serumlar ve saç kremlerinin içinde sülfat bulunmaz bu yüzden brezilya fönünü bozmaz kızlar...

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza... Nude hepimizin severek kullandığı bir şampuan lakin bir süre sonra ben dahil bir çok kişide, kepek, kaşıntı,yanma gibi sorunlar yaşattı. Bu neden kaynaklıydı tam olarak bilemiyorum lakin ben o çok severek kullandığım Nude'u değiştirip başka başka şampuanlar kullanmak durumunda kaldım. Şu an sorun çözülmüş olabilir lakin eğer ilerleyen zamanda bir problemle karşılaşırsan şmapuanı bitirmekte ısrarcı olma...

Bence serum konusunda çok güzel bir seçim yapmışsın, hem banyo öncesi hem banyo sonrası kullanılan güzel bir üründür kendisi... Yukarıda da yazdım, saç kremleri ve saç serumları sülfat içermiyor bu yüzden hangi çeşidi olursa olsun hiç düşünmeden alıp kullanabilirsiniz... Bu arada üşenmeyip içerik eklediğin içinde teşekkürler...

Güle güle kullan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada kızlar ben yine şampuan değiştirdim bu defa Metrix Biolage Keratindose şampuan kullanmaya başladım... Şu an için başarılı bulduğumu söyleyebilirim lakin 1 ay dolmadan tam manası ile yorum yapmayacağım...

Tabii ki Sülfat ve Paraben içermeyen bir şampuan...

Ben elimdeki bitince doa almaya karar verdim ama artik jöle de kullanmak istiyorum egos sert kullaniyodum eskiden simdi de sürüp kendi halinde kurutsam bi zararı olur mu ki acaba? Ya bide orfilame coconut oil çok güzel kokuyo ama ya bozarsa diye korkup deneyemedim kullanan varsa yardimci olabilir mi

Oriflame Coconut oil efsane zaten, doğal olduğu iddia ediliyor ben hiç alıp kullanmadım ama kullananlar %95 memnun... Bu tarz yağ, saç kremi serum ürünleri kullanmanda hiç bir sakınca yok, çünkü bunların içinde zaten sülfat bulunmaz.

Ben senin yerinde olsam jöle kullanmam , yani içerik olarak jölede fönü bozan bir şey var mı bilmiyorum ama john frieda'nın bukle belirginleştirici bir spreyi var, arada bende onu kullanıyorum ve başarılı buldum istersen bir araştır yorumları...Eğer şu an elinde jöle varsa içeriğinin fotoğrafını koy bir bakayım. İçeirği az çok tahmin edebiliyorum ama sürpriz bir şey çıkmasın...

Bunun dışında şampuan seçimin için bir şey diyemem... Kafana yatanı, bütçene uygun olanı al derim...

Parabensiz şampuan başlığına da yazmıştım burada paylaşayım...

Eki Görüntüle 1060466 Eki Görüntüle 1060467

Yukarıda görüldüğü üzere son saç bakım ürünü siparişlerimle beraber Sachane'den gelen bir sürü testerdan Alfaparf'a ait 3 üründe sülfat,paraben,parafin,mineral yağ,renklendirici ve allerjen içermiyor

Şu an kuru saçlar için nemlendirici
Yıpranmış saçlar için onarıcı
Normal saçlar için parlatıcı

Bu arada kızlar arada bir Sachane sitesine göz atın, bu gün Shisedo'ya ait olan Senscience ürünlerinde %80 indirim vardı

Maili görür görmez Balıklama dalıp talan ettim

Banyo sonrası saçlarıma Bonacure Acil Kurtarma Serisi Yoğun Sprey Kür kullanıyordum bitmek üzereydi zaten ya aynısından alacaktım ya yeni bir ürün bakacaktım

Senscience Silk Moisturizing Mist Durulanmayan Bakım Spreyi 200ml
Senscience Brilliant Defence Koruyucu Parlatıcı Sprey 200ml

aldım normalde fiyatlar biri 50 diğeri 54 civarıydı ben ikişer tane aldım %80 indirim ile 40 kusur liraya geldi 4 ürün şaka gibi Eh tabii ürünler hızla tükendi almak istediğim iki fazlı bir bakım kremi vardı onu alamadım mesela, o kadarı da olsun...

Muhakkak bu sitenin mail listine kayıt olun çok ciddi indirimler oluyor...

Evettt şimdi geldik testerlardan birini denemeye...

Son düzenleme:

aqua,pvp/va, copolymer, glycerol, polysorbate 20, carbomer,triethanolamine, niancinamide, panthemol, peg-25, paba, dmdmh, chloromethylisothiazolinone, methylisothiazolineone, cl 42090, hexyl cinnemmaldehylde, coumarin, butybenzyl, propanaldehyte, linalool, benzyl salicylate ben yazarken yoruldum kesin vardır bunun içinde lüzumsuz bişeyler... john frieda yı bende seviyorum bi deneyeyim naturanın şampuanı saçlaarımı ağırlaştırmaya başladı bile pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…