merhabalar:)
yaklaşık iki haftadır brezilya fonu baslıklarını okuyorum, öncelikle hepinize tesekkurler, çok yararlı oldu verdiginiz bilgiler...
Benim saclarım zenci kıvırcıgı şeklinde dolayısıyla oldukca gur, kabarık ve kuru. bu nedenle cumartesi gunu brezilya fonu yaptırdım, bugun de yıkadım saclarımı.. neyse ki bu baslıktan sonra Nude sampuan ve Watsons ballı sac maskesinde karar kılarak hazır etmiştim zaten banyomda:) ilk yıkama sonrası sonucu merak ettiğim sadece sampuanı kullandım. Kuruttuktan sonra saclarım kuru ve kabarık kaldı ne yazık ki ve maskeyi kullanmadıgıma pişman oldum
Evdeki sac urunlerime baktığımda da benim edindigim bilgiye gore içeriği kullanıma uygun gözüken l�oreal extraordinary oili denedim. Saclarım yumusacık oldu ve su an fönün hakkını verircesine duz gozukuyorlar :)
Yine de yanlış yönlendirmek istemem, çoğu çiçek yağı olarak gözükse de içeriğini yazıyorum, konu hakkında uzman arkadaslardan uygundur diye görüş alırsak önereceğim:)
cyclopentasiloxane, dimethiconol,chamomilla recutita extract/matricaria flower extract, cocos nucifera oil/coconut oil, ethylhexyl methoxycinnamate, nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum flower extract, benzyl alcohol, cinnamal,linaool,linum usitatissimum flower extract, caprylic/capric triglyceride, gardenia tahitensis flower extract, rosa canina flower extract, bisabolol, glycine soja oil/soybean oil, parfum / fragrance