- 29 Ocak 2011
- 199
- 2
- Konu Sahibi KilicBaligi
diğer sayfalarda okuduklarıma göre mavi su brezilya fönünü bozuyormuş
Benimde aklımda bu Bu sorunun cevabı verdi öğrenmiş oldum sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer sayfalarda okuduklarıma göre mavi su brezilya fönünü bozuyormuş
Kızlar sizlerle deneyimlerimi paylaşayım =D Yaklaşık bir ay önce brezilya fönü yaptırdım burada yazılanalrdan yola çıkarak Nude marka şampuan kullandım.İlk iki üç yıkamada çok memnun kaldım yumuşacık ve parlak yaptı saçlarımı çünkü.Ancak sonradan saçlarımda kepeklenme oldu ve saçlarımı kuruttu ne yazık ki =( Hatta ağırlaştırdı bile anlayacağınız bir tuhaf oldu zor düzleştiriyorum Şampuanın yanında Fix marka saç kremi kullanıyorum ondan menunum sanırım onu kullanamsam Nude saçımı daha beter bir hale getirecekti.Bugünde Fix marka şampuan sipariş verdim.Umarım işe yararda saçlarım eski güzelliğine kavuşur.
merhabalar, bende watsonstan nude şampuan ve saç kremini almıştım, ancak arkasındaki içindekiler bölümünü okuyunca sülfat ve sülfür içerdiğini gördüm, götürüp değiştirdim. benmi yanılıyorum acaba başka inceleyen varmı.
ben şampuan olarak valensey diye yılan yağlı marka kullanıyordum öncedende, saçımı hızlı uzatıyor diye, içinde sülfat yok, ona devam edicem ama saç kremi ne kullansam bilemedim. nudenin içindeki sülfatı görünce iyice çekindim. fix marka sipariş etmeyi düşünüyorum.
Bende bi ara Nude kullanmayı düşünüyodum. Ama burdan anlaşıldığı kadarıyla kimse memnun kalmamış kepeklenmeden tut saç dökülmesine kadar dert yanan var. Sağolun kızlaar bende bi ara deli gibi nude almayı düşünüyodum sayenizde vazgeçtim.
bende brezilya fönü yok fakat nude alıp kullanmaya başladım. güzel, iyi, hoş çok beğendim ama benim saçlarımın dipleri yağlı uçları kuru. bu şampuan benim saçlarımı aşırı yağlandırdı.yani 24 saat dolmadan yağlanıyor. saçımın uçları kuru olduğu için nemlendirici özellikte olanı aldım. sanırım diğer seçeneklerden birini almalıyıdım. benim gibi saçı yağlı olupta nude ün diğer özellikteki şampuanlarından kullananlar var mı memnunlar mı? ya da doa dan bi şampuan mı alsam karar veremedim?
brezilya fönü yıpratır ama keratın yukleme aslabenn önermiyorum brezilya fönü çonkü ne yaparsan yap saçlarn aşırı derecede yıpranıyor..
Kızlaaar size birşey sormam lazım.Ben fönü yaptıralı 2.5 ay falan oldu ama saçlarım artık düzleşmiyor.Kurutup düzleştirmeye çalıştığımda kabarıyor, ne kadar durularsam durulayım saçımda krem kalıyor. Föne uygun krem ve şampuan kullandım (FİX marka) ama çok erken bozuldu anlamadım çok üzgünüm =((( Böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba varsa eski haline döndürebildi mi?? :2::2:
Kızlar su watsonsın meşhur ballı saç maskesini ve nude şampuan krem falan alabileceğim site varmıdır??
yakınımdaki kozmetikcilerde yok çünkü hiçbiri watsonsta yakın değil
kızlar 2. keratin deneyimi mi paylaşmak istiyorum sizinle. bundan 3 ay önce ilk keratinimi topluca kızlarla getirtip birbirimize uygulamıştık.
memnun kalmıştım ama sanırım kulandıgım şampuan ( nude) geregı saçım cabuk yaglanmıs agırlaşmıştı ve bu benı 20 gun sonra ıyıden ıyıye rahatsz etmeye baslamıstı. o donem doa da kulanıyordum ancak doa o sıralar serisini yenıleme aşamasındaydı. oda aşırı kepek yapmıştı herneyse bende saç rengımı açmaya karar verdım bu esnada dedım dınlensın bıraz
saçlarım kalın telli aşırı gür,kuru ve dalgalı normalde .
1 hafta önce eskısehırden dıstribütorunden 1. sınıf keratın getırttım 400 ml. kendım yaptım sacıma. çok zor oldu yalnız gozlerım yandı az kalsın boguluyordum nefesım tıkandı cunku havalar cok sıcak hava sırkülasyonu yoktu herneyse. babyliss ten aldıgım 230 luk duzlestrıcı ıle bırguzel duzlestrdım.
doa nın yenılenen serisinden sacıma uygun sampuanım ve kremımde geldı..
oldukca guzel bır urunmus yenılenmesı harıka olmus. şuan keratınımden de şampuanımdan da cok memnunum..
ilk keratınımde fön tutmuyordu agır bı goruntu vardı şimdi o yok
sankı saçlarıma sıhırlı bır el dokunmus gıbı canlı parlak yumusak ve düz..
tabi bu sıcakta denıze gırmemek havuza gırmemek sıkıntı boneyle gırıyorum anca..
keratın sac tonumu 1 ton açtı ozellıkle dıplerını halıyle dıplerım şuan belırgınleştı..
dıp boya bozmaz dedıler ancak korkuyorum,deneyımı bılgısı olan varsa bana yazabılır mı?
kızlar 2. keratin deneyimi mi paylaşmak istiyorum sizinle. bundan 3 ay önce ilk keratinimi topluca kızlarla getirtip birbirimize uygulamıştık.
memnun kalmıştım ama sanırım kulandıgım şampuan ( nude) geregı saçım cabuk yaglanmıs agırlaşmıştı ve bu benı 20 gun sonra ıyıden ıyıye rahatsz etmeye baslamıstı. o donem doa da kulanıyordum ancak doa o sıralar serisini yenıleme aşamasındaydı. oda aşırı kepek yapmıştı herneyse bende saç rengımı açmaya karar verdım bu esnada dedım dınlensın bıraz
saçlarım kalın telli aşırı gür,kuru ve dalgalı normalde .
1 hafta önce eskısehırden dıstribütorunden 1. sınıf keratın getırttım 400 ml. kendım yaptım sacıma. çok zor oldu yalnız gozlerım yandı az kalsın boguluyordum nefesım tıkandı cunku havalar cok sıcak hava sırkülasyonu yoktu herneyse. babyliss ten aldıgım 230 luk duzlestrıcı ıle bırguzel duzlestrdım.
doa nın yenılenen serisinden sacıma uygun sampuanım ve kremımde geldı..
oldukca guzel bır urunmus yenılenmesı harıka olmus. şuan keratınımden de şampuanımdan da cok memnunum..
ilk keratınımde fön tutmuyordu agır bı goruntu vardı şimdi o yok
sankı saçlarıma sıhırlı bır el dokunmus gıbı canlı parlak yumusak ve düz..
tabi bu sıcakta denıze gırmemek havuza gırmemek sıkıntı boneyle gırıyorum anca..
keratın sac tonumu 1 ton açtı ozellıkle dıplerını halıyle dıplerım şuan belırgınleştı..
dıp boya bozmaz dedıler ancak korkuyorum,deneyımı bılgısı olan varsa bana yazabılır mı?
Kızlaaar size birşey sormam lazım.Ben fönü yaptıralı 2.5 ay falan oldu ama saçlarım artık düzleşmiyor.Kurutup düzleştirmeye çalıştığımda kabarıyor, ne kadar durularsam durulayım saçımda krem kalıyor. Föne uygun krem ve şampuan kullandım (FİX marka) ama çok erken bozuldu anlamadım çok üzgünüm =((( Böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba varsa eski haline döndürebildi mi?? :2::2:
Dip boya kesinlikle bozuyor canım fönü. Çünkü ben 2 kez kuaförde yaptırdım , 1 kez de kendim brezilya fönü yaptım ve ne zaman sadece diplerine sürsem bile fönüm bozuldu.Yine dediğin gibi saç rengini bir hatta birkaç ton açıyor bu fön.
Ayrıca şu Doa'nın şampuan ve saç kremini ben de denemek istiyorum.Tavsiyen için teşekkürler.
Şu an Nude kullanıyorum hem nemlendirici hem de hacimlendirici olanı var. Nude saçlarımı yağlandırmıyor ama sanki bütün hacmini alıyor saçın. Basık , sönük duruyor.İçerisine argan yağı da kattım bilmiyorum ama saçlarım bu şampuanla çok cansız görünüyor.
eskısehır dıstribütörü dediğiniz hangisi anlamadım özelden yazabilirmisiniz.?
Doa marka şampuanı neredne bulabiliriz acaba?
yaaa ciddi misin ama benim saçlarım karamel ve diplerden kestane saçım geldi 3 cm ve ben dayanamıyorum kötü duruyor
önlerine çok hafıf sureyım o halde ya saç uçlarımı folyoyla sarıp oyle dıp yaparım bende.
nudeye gelınce aynen canım basık ve agır bır saç yapıyor doa ıse harıka
bnm msj hakkım henuz yok galıba yenı uyeyım ondan bı denıyım
bnm msj hakkım henuz yok galıba yenı uyeyım ondan bı denıyım
kızlar boya fönü bozuyor demişsiniz.ee saçlarımızı boyamıcak mıyız? bnm fönüm yeniden boyamadan bozulduğundan bilemiorum boya etkisini
kızlar boya fönü bozuyor demişsiniz.ee saçlarımızı boyamıcak mıyız? bnm fönüm yeniden boyamadan bozulduğundan bilemiorum boya etkisini
we davines marka şampuan,asla kullanmaın,iğrenç tek kelimeyle
kullandıgım keratın style. eskısehırden getırttım adamın telını burda yayınlıyamıcagıma gore sız bı sekılde bulacaksnz ztn nettede satışı var..