Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

arkadaslar ozelden msj atıosunuz ama ben donemıyorum cunku yenı uyeyım uzun bı surede donemıcem msjlarınıza sonkez yazıyorum

kullandıgım keratın style. eskısehırden getırttım adamın telını burda yayınlıyamıcagıma gore sız bı sekılde bulacaksnz ztn nettede satışı var..

kullandıgım sampuan doa marka.onuda googleden bulursunuz doa kozmetık dıye

kulandıgım serum down under.

saç uclarımada ıslakken glıserın suruyorum arada nemlı olsn dıye

saçlarım yogun dalgalı kuru ve gür.

bu 2. keratın uygulamam. duzlugu cok kalmadı ama hala eskıye gore ıyı ben bu bakımı yumusak olsun dıye yapıyorum . saçları gür ve zor olanlar bunu 1.5 ay bı yapsa duzenlı sonuc alırlar. sacı cok yaglı olanlara tavsıye etmem.. sımdılık bukadar lutfen ozel msj

atmayın burdan yazın

merhaba.ben ınternette style ın sitesını buldum ama bı ark onun eskı sürüm olduğunu soyledı.bende bır eskişehirli olarak o distributore ulaşmak ıstıyorum sanırım özel mesajınız hala yok gerçi benım de hala yok acaba ben burdan mailimi yazsam sakıncası olur mu siz tel numarasını göndersenız?yada okışıyi nasıl bulduğunuzu öğrenebılır mıyım ınternet adresı var mı?şimdiden teşekkürler

merhaba.ben ınternette style ın sitesını buldum ama bı ark onun eskı sürüm olduğunu soyledı.bende bır eskişehirli olarak o distributore ulaşmak ıstıyorum sanırım özel mesajınız hala yok gerçi benım de hala yok acaba ben burdan mailimi yazsam sakıncası olur mu siz tel numarasını göndersenız?yada okışıyi nasıl bulduğunuzu öğrenebılır mıyım ınternet adresı var mı?şimdiden teşekkürler

canım pekı maılını at maıle atarm

merhaba kılıç balıgı. benım 2. keratın uygulayısım. 3 cuyu yapıcam yakında. saçlarım cok kalın tellı gür dalgalı ve kuru bu yuzden sık yapıyorum.

doa sampuan+saç kremı kullanıyorum serum olarak ossion+ ve down under kullanıodum ama bıttı onlar sımdı magicare professıonal kullanıyorum. benzyl alkol denen madde den korkuyorum ıcerıgındekı down underla karsılastrdm baya farklı. bıde methy.. ile baslayan 2 madde var sıkıntı olurmu. ha bıde elseve nın arı sutlusunden cok bahsetmıssın. ben bayılıyorum ona ama oda bozuyo dımı keratını.

ha bu arada toni & guy urunlerı hakkında bılgın varmı. ne dusunuyorsun. o urunler bozarmı saçtakı keratını..

son olarak saçtakı keratını bozan maddelerı tek tek yazabılırmıyız buraya sulfat sodium paraben dısında. yanı ben ıcerıge bakmadan almıyorumda artık . mesela panthene nın sıvı sac serumu var cok guzel sarı olan . onu alcakdım super ındırımdeydı alamadım ıcerıgınden korktum. gliss in sıvı sac kremlerınıde kulanamıyorum bı yardımcı olursan sevınırım. bu arada nude kullanmıyorum artık ben cok sevmeme ragmen aşırı agırlastırıyo ve bence keratını cok cabuk bozuyo . doa dışında alternatıfım kalmadı

saç bakım yağları badem,hint yağı vs. ve gliserin brezilya fönünü bozar mı acaba ? nude saç kremi kullanıyorum ama diğer markaların durulanan saç kremleri fönü bozar mı içeriğinde dikkat etmemiz gereken şeyler var mı ? :KK17:

down under serum bozmadı benım sacımı...
suan kullandıgım urun magic ama emın deılım cok guzel bır serummus yanlız tanıtım amaclı fyt 9 tl ye aldm bde..

ama şu sıvı saç kremlerınden suphedeyım onlardan kullanamıyorum

elidorun 7-24 u var surdum gecende ama anlayamadım...

şu ıcerıklerı netlestırsekde ona gore alsak tek tek yazılsa buraya

down under serum: cyclomethicone, cyclopentasiloxane, dimethiconol, chamomileoil, tocopheryl, acetate, parfum.

gittim içindekilere baktım :) ordakine sordum bilmiyordu, keratinology var o bozmuyor dedi.

kimsecikler bana cevap vermese de bir şey söylemem lazım. karanfilli su yaptım iki gün saçımı bir yıkadım brezilya fönüm bozulmuştu. kabardı tiftik tiftik oldu.

kuaför bana nobless diye bi şampuan verdi.henüz ben kendim yıkamadım.orda kendiler yıkadı dün.şampuanın içeriğindekiler kafamı karıştırdı yaa.... sodium lauryl ether sulphate, sodium laureth sulphat, sodium styrene /acrylates , sodium chloride falan filan bunlar ne anlamadım yaaaaa

Merhaba,

Belki bu soruya yeni başlık açmak lazımdı ama bu başlıktaki arkadaşlar çok tecrübeli oldukları için size sorayım dedim.
2 ay oldu brezilya fönü yapalı, zaten benim saçım kısa bob modeli vee şimdi önümüz yılbaşııı....
Herzamanki düz modelinden farklı bişey istiyorum ama fön, maşa, köpük vb keratini bozmaz mı??
Saçıma nasıl farklı şekil vereceğim arkadaşlar, lütfen yardımcı olun...:18::18:

Kullandığınız şampuanlarda şunlar olmamalı (tam yazılışlarıyla yazıcam) "sulfates, parabens, gluten, pthhalates, dea, tea, petrolatum, paraffin". Bu şekilde kesinlikle Brezilya Fönünüz bozulmaz. İlla da brezilya fönlü olmak gerekmiyor. Saç derisi sağlığı için de dermatologlar bu şekilde öneriyor. Ama arkadaşlar malesef market ürünlerinde bu içeriklerin bir kaçı bulunmasa bir kaçı bulunuyor. Lütfen ürünlerin ingilizce içeriklerine bakınız. Ne kadar biraz cebimi yorsa da kuaförden profesyonel ürün almayı tercih ediyorum. Ucuz etin yahnisi bir yere kadar oluyor, benden söylemesi.

Morfose tuzsuz şampuan diyorum abi! . (nokta)

Herkün insan saçına fön çekmiş gibi mi olur abi!?

Zira farkı anlamak için bir de normal bioksin şampuan ile yıkadım. Sen saç iiiiiin, günün ortasında yağlaaaaaaan, uçlarında beyaz beyaz kırıklar tikkatimi çeksiiiiiiiiin

Püüüüüüüüüüüü

Kötüüüüüüüüü

Paçoooooooooooz!



&#61514:KK66:)

Ertesi güüün, yani bugüüüüüün, tekraaar tuzsuz şampuanım ilen yıka seeen ! bir parlaklık, bir aydınlık, bir hava, bir hacim!!!

Bir yıkanmışlık hissi, bir fööööööön!!!

-
1 litresi 30 tele kuaförde.

Yalnız 12 tele ye internette giördüm he!

O kadar diyorum size…

Kokusu ralph lauren,. Maaviii
:KK52:

brezilya fönü sonrası ve keratin bakım sonrası tuzsuz şampuan kullanılması gerekiyormuş bende biraz araştırdım WELMAX diye bir şampuan var tuzsuz parabensiz ayrıca argan yağlı 500 ml kremi de var
denedim gerçekten çok başarılı tavsiye ederim fiyatıda oldukça makul 25 ytl .

merhaba hanımlar ben siz tecrübeli olduğunuz için buraya sormak istedi ....
saçınızı yıkadıktan sonra kurutuyorsunuz ya gerçekten fön çekmiş gibi duruyormu ?
yoksa bir düzleştiriciden ufakta olsa yardım alıyormusunuz.
teşekkürler...

merhaba hanımlar ben siz tecrübeli olduğunuz için buraya sormak istedi ....
saçınızı yıkadıktan sonra kurutuyorsunuz ya gerçekten fön çekmiş gibi duruyormu ?
yoksa bir düzleştiriciden ufakta olsa yardım alıyormusunuz.
teşekkürler...

4.kez yaptırdım sacıma keratını ılk yaptırdıgım zaman ınanılmaz olmusdu saclarım
saclarım zaten duz ama fonlu olması ayrı bı hava katıyor nede olsa :KK3:
3.yaptığımı da kendım yapmıştım..
2. yaptırdgıım keratınden mıdır nedır kuzenımle yaptırmısdık o kadar ıyı olmadı ıkımızın sacındada ve tam 4 gun gıttık kuafore 5. gunun sabahında yıkandı kuaforde super durdu 2 gun sonra evde yıkadık hıc ole kuafordekı gıbı durmadı onu begenmemısdım ama en azından bakımlıydı..
ve daha 2 hafta once yaptım evde kendım guzel oldu..bu seferkını sadece bakım olsun dıye yaptım
benım saclarım ınanılmaz gec uzardı cok sıkayetcıydım denemedıgım maske kalmamısdı
sonra ılk yaptırdgım keratınden sonra mucızevı bısey oldu ve uzamaya basladı kımse ınanamamısdı..
saclarımı kestırmeye gerk bıle duymuyorum senede bır kere uclarından aldırıyorum oda 2 cm cık bısey..
ben memnunum kısacası :)
he bu arada keratınden keratıne cok fark edıyor nette bıraz arastır konulara bak ona gore yaptır..
dusdan cıkınca sacını kesınlıkle kurutman gerekıyor
yazın yaptırırsan denıze gıremıyorsun yada bone takman gerekıyor ama ıllakı su ıcıne gırınce keratın bozuluyor.. ona ozel sampuan kullanıyorsun sac kremı serumu fılan..
kurutunca dumduz ama eger gece kotu yatıp sabah sacların karısık uyanıyorsan malesef dumduz kalmıyor..uzerınden duzlestırıcı ıle gecmen gerekebılır..

X