Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

kızlar kafam okadar karıştı ki, yaklaşık 2 ay önce ben de evde keratin uygulaması yaptım.öncesinde de kılıçbalığının diğer başlığında yazılanları 2 günde sonuna kadar okumaya calıştım:) ama ozaman isim konuşulmadığı için ben de Fix Nano Keratinden yana yaptım secimimi. sizin resimlerdeki gibi dümdüz olmadı sacım. inatcı bir sacım da yoktu. ama cok da yararını gördüm. yalnız zamanla bozulmalar başladı. şampuan ve saç kremi olarak da yine fix nano keratin setindekileri kullandım. bu isim hakkında bilgileriniz nedir? ben nerde yanlış yaptım:)
şimdi keratin, şampuan ve krem için bana en iyi isimleri söylermisin lütfen... ama lütfen:)

canım ozaman marka adı verilmediği gibi şuanda da verilmiyor editlersen seviniriz. sadece şampuan saç kremi markası yazıyoruz :KK34:

keratinini kendi seçeceksin şampuanın içinde bu başlığı baştan sona bir kurcala bak bakalım saç kremi zaten istediğini kullanabiliyorsun

şampuan ve saç kreminde isim veriliyor da keratinde neden verilmiyor,onu anlayamadım. başka topiklerde de isimler geçiyor zaten.

bırkac yazım sılınmısmı banamı oyle geldı :S

herneyse 7-24 kullanabılıyormuyuz elıdorun kılerı onu soracaktım bozarmı keratını

bıde ben boya yapamıcgm ıcın papatya suyuna basladım saçıma sankı azcık kırdı gbı rengını bakalım nekdr açıcak
bde uclarım fecı kurumaya basladı acaba bozuldumu yoksa 2. keratınımı ıstıo saçım tırtık tırtık boyle

gliserin ve serum sure sure bı hal oldum bıraz duzelttı ama kuruyunca yıne aynı

selam kızlar. ben de brezilya fönü yaptırdım. salonda bana morphose diye bir şampuan sattılar 1 lt 40 tl. bir de serum var serumun adı sealife cure&care 125 ml 30 tl. var mı bunlardan kullanan?

Kızlar sizlerle deneyimlerimi paylaşayım =D Yaklaşık bir ay önce brezilya fönü yaptırdım burada yazılanalrdan yola çıkarak Nude marka şampuan kullandım.İlk iki üç yıkamada çok memnun kaldım yumuşacık ve parlak yaptı saçlarımı çünkü.Ancak sonradan saçlarımda kepeklenme oldu ve saçlarımı kuruttu ne yazık ki =( Hatta ağırlaştırdı bile anlayacağınız bir tuhaf oldu zor düzleştiriyorum :KK43: Şampuanın yanında Fix marka saç kremi kullanıyorum ondan menunum sanırım onu kullanamsam Nude saçımı daha beter bir hale getirecekti.Bugünde Fix marka şampuan sipariş verdim.Umarım işe yararda saçlarım eski güzelliğine kavuşur.:KK43:

merhabalar, bende watsonstan nude şampuan ve saç kremini almıştım, ancak arkasındaki içindekiler bölümünü okuyunca sülfat ve sülfür içerdiğini gördüm, götürüp değiştirdim. benmi yanılıyorum acaba başka inceleyen varmı.
ben şampuan olarak valensey diye yılan yağlı marka kullanıyordum öncedende, saçımı hızlı uzatıyor diye, içinde sülfat yok, ona devam edicem ama saç kremi ne kullansam bilemedim. nudenin içindeki sülfatı görünce iyice çekindim. fix marka sipariş etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bende bi ara Nude kullanmayı düşünüyodum. Ama burdan anlaşıldığı kadarıyla kimse memnun kalmamış kepeklenmeden tut saç dökülmesine kadar dert yanan var. Sağolun kızlaar bende bi ara deli gibi nude almayı düşünüyodum sayenizde vazgeçtim.

Canım sen önce saçlarını ıslatıp kremi tamam sürmeyi dene sonra şampuanla yıka, bir çok arkadaşım böyle yapıyor maalesef içerikteki maddeler doğala yakın olduğu için şampuanın temizleyicilik yeteneği bu kadar ama kremle iyi iş görüyor diyorlar, ben kullandığım dönemde sadece bir kere denedim yağlı bakımları çıkartmak için sende böyle dene...

3 ay iyi bir süre canım, zaten öyle bahsettikleri gibi 6-8 ay kalması ilk seferde zor... Beni kıstas olarak almayın yani çünkü benim saçlarım düz, hiç dokunmasam 1 sene gider...

Kılıcbalığı merhaba,
Ben de doa şampuandan benzer nedenlerle vazgecme asamasındayım. Önden krem de yapsam, 3-4 kere farklı farklı köpürtsem de fark etmiyor. yıkadıktan sonra sacımı artık çok kurutmak istemiyorum bu havalarda, kendi haline de bırakınca elimi bir gezdiriyorum, bölge bölge yağlı kalmalar farediyorum.

brezilya fönümü henüz yenilemeyeceğim, yazın dalgalı kullanmak istiyorum saclarımı, ama sülfatsız şampuanlarla devam etmek istiyorum hayatıma :) Nude u denesem mi diye düşünüyordum,

sen de mesajında "kullandığım dönemde" demişsin ya, şimdi neyle devam ediyorsun acaba paylaşabilir misin, benim de takip ettiğim kadarıyla saçlarım senin saçlarının yapısında, bu konuların çoğunda olduğu gibi izinde gitmeye devam edeyim :)))

Kılıcbalığı merhaba,
Ben de doa şampuandan benzer nedenlerle vazgecme asamasındayım. Önden krem de yapsam, 3-4 kere farklı farklı köpürtsem de fark etmiyor. yıkadıktan sonra sacımı artık çok kurutmak istemiyorum bu havalarda, kendi haline de bırakınca elimi bir gezdiriyorum, bölge bölge yağlı kalmalar farediyorum.

brezilya fönümü henüz yenilemeyeceğim, yazın dalgalı kullanmak istiyorum saclarımı, ama sülfatsız şampuanlarla devam etmek istiyorum hayatıma :) Nude u denesem mi diye düşünüyordum,

sen de mesajında "kullandığım dönemde" demişsin ya, şimdi neyle devam ediyorsun acaba paylaşabilir misin, benim de takip ettiğim kadarıyla saçlarım senin saçlarının yapısında, bu konuların çoğunda olduğu gibi izinde gitmeye devam edeyim :)))

Şu anda yine Nude kullanmaya başladım canım, yine en sağlıklısı o oldu benim için...

Şu anda yine Nude kullanmaya başladım canım, yine en sağlıklısı o oldu benim için...

bende bir kaç güne saçımı boyatıcam sonra brezilya fönü yapıcam ya da kuaförüme yaptırcam kendi malzemelerimle almıştım zaten baya önce.. sonrada nude almayı düşünüyorum umarım eski sıkıntılar olmaz:KK34:

Teşekkürler paylaştığın için canım, bu arada ben de senden yorum beklerken gratisten deneme boyunu almıştım nude un, fena değil alırım diye düşünüyordum..:21:
:KK8:

bende bir kaç güne saçımı boyatıcam sonra brezilya fönü yapıcam ya da kuaförüme yaptırcam kendi malzemelerimle almıştım zaten baya önce.. sonrada nude almayı düşünüyorum umarım eski sıkıntılar olmaz:KK34:

Şu anda bende kepeklenme vs gibi bir sorun yapmadı ama normalde benim saçlarım yağlıdır hergün yıkasam yeri yani ama artık hiç yağlanmıyor ya hormonal bir değişikliğim var ya da içerik değişti bana iyi geldi, ne mutlu bana :)

Teşekkürler paylaştığın için canım, bu arada ben de senden yorum beklerken gratisten deneme boyunu almıştım nude un, fena değil alırım diye düşünüyordum..:21:
:KK8:

Rica ederim, umarım memnun kalırsın...

Brezilya fönü ile alakalı her iki başlığada yazıyorum...

Kullandığımız Nude isimli şampuanın içinde sülfat olduğu ama bizim sülfatsız olduğunu ifade ettiğimizi ifade eden arkadaşlar var... Nude içeriğinde bulunan sulfoacetate ile Sodium Laureth Sulfate herhalde terim benzerliğinden ve kimya bilgisi eksikliğinden olsa gerek Sls'nin süslenmiş hali olduğu sanılıyorsada "sulfoacetate " Hindistan cevizi ve Hurma yağından üretilen cildi kurutmadan temizleyen, cilt ve kullanıcı dostu bir köpürme ajanıdır...

Sodium Lauryl Sulfoacetate is derived from coconut and palm oils; a safe skin friendly surfactant (foaming agent) for both skin and hair. This mild plant derived surfactant creates a rich, luxurious lather that effectively removes suface oil, dirt and bacteria, without stripping or drying sensitive skin. Sodium Lauryl Sulfoacetate is also hydrophillic, This meas it is attracted to water, which enables it to dissolve more readily in water. thus providing superior rinseablility.

Ayrıntılı bilgi için bkz Google "sulfoacetate"

Brezilya fönü ile alakalı her iki başlığada yazıyorum...

Kullandığımız Nude isimli şampuanın içinde sülfat olduğu ama bizim sülfatsız olduğunu ifade ettiğimizi ifade eden arkadaşlar var... Nude içeriğinde bulunan sulfoacetate ile Sodium Laureth Sulfate herhalde terim benzerliğinden ve kimya bilgisi eksikliğinden olsa gerek Sls'nin süslenmiş hali olduğu sanılıyorsada "sulfoacetate " Hindistan cevizi ve Hurma yağından üretilen cildi kurutmadan temizleyen, cilt ve kullanıcı dostu bir köpürme ajanıdır...

Sodium Lauryl Sulfoacetate is derived from coconut and palm oils; a safe skin friendly surfactant (foaming agent) for both skin and hair. This mild plant derived surfactant creates a rich, luxurious lather that effectively removes suface oil, dirt and bacteria, without stripping or drying sensitive skin. Sodium Lauryl Sulfoacetate is also hydrophillic, This meas it is attracted to water, which enables it to dissolve more readily in water. thus providing superior rinseablility.

Ayrıntılı bilgi için bkz Google "sulfoacetate"

Ben de bu konuya bakıyordum mesajına denk geldim. Sulfoacetate sülfattan epey farklı, sülfür ve acetat birleşince daha az zararlı ve daha iyi durulanabilen bir madde oluşturuyorlar

- bu arada hindistan cevizinden elde edilen tüm temizleyiciler o derece masum değil. sls nin kaynağı da hindistan cevizi-

Ben de bu konuya bakıyordum mesajına denk geldim. Sulfoacetate sülfattan epey farklı, sülfür ve acetat birleşince daha az zararlı ve daha iyi durulanabilen bir madde oluşturuyorlar

- bu arada hindistan cevizinden elde edilen tüm temizleyiciler o derece masum değil. sls nin kaynağı da hindistan cevizi-

Doğrudur canım maalesef ki cocoglucosid,disodium cocoamphodiacetate,cocamidopropyl betaine, sülfoacetate dahil hindistan cevizinden elde edilen hiç bir yüzey aktif maddesi masum değil, tek fark diğerlerine nazaran %40 daha az alerji riski oluşturması...

Bu arada sls tek başına hindistan cevizi yağından üretilmez, hindistan cevizi yağında bulunan yağ asidine sülfat ve sodyum eklenerek üretilir...

Aynı biçimde tuz türevleri de öyle, şampuanı tuzsuz diye alıyorsun içinden bilimum sodyum türevleri çıkıyor, ya buna tuzsuz demeyin yada milleti kandırmaya çalışmayın değil mi ama?

bende brezilya fönü yok fakat nude alıp kullanmaya başladım. güzel, iyi, hoş çok beğendim ama benim saçlarımın dipleri yağlı uçları kuru. bu şampuan benim saçlarımı aşırı yağlandırdı.yani 24 saat dolmadan yağlanıyor. saçımın uçları kuru olduğu için nemlendirici özellikte olanı aldım. sanırım diğer seçeneklerden birini almalıyıdım. benim gibi saçı yağlı olupta nude ün diğer özellikteki şampuanlarından kullananlar var mı memnunlar mı? ya da doa dan bi şampuan mı alsam karar veremedim?

X