Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

Şampuan buldum marka sorunu olur dıye vermeyeyım adını ama tüm seoulu dolastım resmen burnumum dıbınde cıktı megersem farklı bır ambalaj ve farklı bır isimle % 100 free dıyor yıkadım şimdi saçlarımı yumuşacık oldu ve sanki yeni yaptırmısım gibi oldu fönü :KK70::KK70: paylaşmak istedim marka sorun olmazsa onu da yazarım

Son düzenleme:
arkadslar bu elıdorun düzlesttıren serısı mor sısedekı kremın ıcınde sulfad sodyum yok sanırım ıcergne bakdım ama bulamadım krem olarak bunu kullansam bozarma bu brzlya fonunu

arkadslar bu elıdorun düzlesttıren serısı mor sısedekı kremın ıcınde sulfad sodyum yok sanırım ıcergne bakdım ama bulamadım krem olarak bunu kullansam bozarma bu brzlya fonunu

mor şişe dediğin uzun ince bir şişe bildiğimiz saç kremi eğer ondan bahsediyorsan ben kullandım onu bozmuyor zaten normalde de saç kremlerinin hiç biri bozmuyor kılıçbalığı söylemişti :KK34:

teşekkür ederim canımmm... pekı sampuan olarak ne kullanmalıyım buradakı heryere baktım ama sampuanı bulamadım hepsınde sulfad ıle sodyum var

teşekkür ederim canımmm... pekı sampuan olarak ne kullanmalıyım buradakı heryere baktım ama sampuanı bulamadım hepsınde sulfad ıle sodyum var

tam da başlığındasın zaten ilk sayfaya bir göz at bak bir kaç isim var nude live clean doa falan daha var da aklıma gelmiyor isimler hatta ilk 20 sayfayı kurcala kafana yatan bi şampuan bulacaksın nerde oturuyorsun bilemiyorum watsons tekin acar buralara gidebilirsin yada nettende sipariş verebilirsin :KK34:

kızlar otacının şampuanını kullanan yokmu hiç aranızda...forumu okudum ama bahsi çok az geçmiş gibi geldi bana...bende fönümü otacı şampuan ve elime hangi krem geçerse kullandım. brezilya fönüm ilk uygulamayla süperdi. artık etkisi geçti gibi. sebebi şampuanım olamaz dimi. siz hiç yazmayınca korktum bi an. çünkü ben fönümün bozulmasını hep mükemmel zor saçlarıma yaptığım tek uygulamaya vermiştim:KK43:

merhaba kızlar,bende bu ara prezilya fönüne merak sardım yazılarınızda okuduğum kadarıyla prezilya fönü yaptırdıkdan sonra özel şampuanlarından almak lazım ama şaç kreminde herhangi bir saçkremi kulanılabiliyormuş yanlız bir sorunum var benim saçlarımda çok beyzlar var nerdeyse 15 günde bir boyuyorum kloston köpük boyalardan alıyorum acaba saçımı yapdırsam sürekli boya yapmak zorundayım sanırım fönümü bozar yardımcı olursanız sevinirim

merhaba kızlar,bende bu ara prezilya fönüne merak sardım yazılarınızda okuduğum kadarıyla prezilya fönü yaptırdıkdan sonra özel şampuanlarından almak lazım ama şaç kreminde herhangi bir saçkremi kulanılabiliyormuş yanlız bir sorunum var benim saçlarımda çok beyzlar var nerdeyse 15 günde bir boyuyorum kloston köpük boyalardan alıyorum acaba saçımı yapdırsam sürekli boya yapmak zorundayım sanırım fönümü bozar yardımcı olursanız sevinirim

dip boya yapıcaksan bir problem yok ama saçının tamamını boyarsan illa ki bozulur anladığım kadarıyla dip boya yapıyorsun o yüzden bir sakınca yok :KK34:

kızlar otacının şampuanını kullanan yokmu hiç aranızda...forumu okudum ama bahsi çok az geçmiş gibi geldi bana...bende fönümü otacı şampuan ve elime hangi krem geçerse kullandım. brezilya fönüm ilk uygulamayla süperdi. artık etkisi geçti gibi. sebebi şampuanım olamaz dimi. siz hiç yazmayınca korktum bi an. çünkü ben fönümün bozulmasını hep mükemmel zor saçlarıma yaptığım tek uygulamaya vermiştim:KK43:

dip boya yapıcaksan bir problem yok ama saçının tamamını boyarsan illa ki bozulur anladığım kadarıyla dip boya yapıyorsun o yüzden bir sakınca yok :KK34:

malesef dip boya ama saçımın diğer taraflarınada değiyor öyle olunca hepsini boyuyorum işin aslı

kuzum otacının ıvy kepek önleyici şampuanı uygundu bir tek bildiğim kadarıyla eğer bunu kullandıysan problem yok ama diğer otacı şampuanlarında sülfat sodyum fln fişman vardı sanırım yanlış yönlendirmek istemem ama aklımda böyle kalmış

selamlar sırf bu konuya yazabilmek adına üye oldum.
uzun zamandır takip edıyordum sadece bu site degıl bırcok yerde saç botoxu uygulamasını.
bunu bır kuaforden duymustum bana 400 tl fıyat vermişti.arastırdım ve kendım yapmaya karar verdım 4 kız getırttık.style marka eskısehırdekı dıstrubtorden.yolladıgı ürün kristal dıye bı markaydı neden style yolamadı anlamadım sanırım kendi ürünü.
herneyse.4 kişi toplamda 400 ml kullandık arttı bıle.baya uyguna geldı bızım ıcın.benım saçlarım aşırı gür kalın tellı kuru ve dalgalı.
şuan yumuşacık dıyebılırım ancak önlerde ıkı tutam sacımın ucunda 4-5 cmlık hafıf yanmalar meydana gelmıs sanırım kaldırmadı 230 ısıyı.
şampuan &saç kremi olarak nude kullanıyorum.serumuda aynı firmanın urunu olan down under aldım.önceki serumum (ossion+ markaydı o daha guzel) aslında önce doa marka almıştım ama bende felaket kepek yaptı son serilerinde sıkıntı olmuş oda bana denk geldı ama muhteşem bır fırma.cok nazıkler.ve bu işi bılıyorlar

sorularıma gelınce,
gliss marka sıvı saç kremi spreylerini kullanabılırmıyız bende oil nutritive ve satin relax adında 2 çeşidi var biri mor biri sarı olan işte.
cunku ondekı hafıf deformasyon benı rahatsız edıyor tararken kulanmak ıstıyorum.
bır dıgerı watsonsun avakadolu maskesı var onu kulanabılırmıyım?

bu saçımı 4. yıkayışım.yaptıralı 10 gun oldu.ama sankı kabarma var gbı geldı bana acaba 2.keratın yuklemeyı bırdaha yaptırsam mı?

tam olarakda duz olmadı.ılk gun rahat kurutmustum sımdı kuruturken baya ugrastım..
ama yuzde 70 duzlesme oldu ..dumduz ıstedgmden degılde bıraz daha yatışması adına..acaba bırkere daha yaptırırsam o ön uçlarda ki yanmalar duzelırmı yoksa kestırmelımıyım?
son bır sorumda,saça sprey sıkmak keratını bozarmı? sabıtleyıcı spreylerden bahsedıyorum .

kılıç balığı senınde yanıtlayacagını dusunerek yazdım .. tesekkurler sımdıden..

Son düzenleme:
önce marka ismi paylaşmıyoruz konuyu takip ediyorum diyosun ama marka adı paylaşılmadığını bilmiyorsun markaları silersen iyi olur

sorularına gelirsek gliss ve saç spreyi hakkında birşey diyemicem kılıçbalığını bilir onu ama watsons avakadolu maskeyi kullanabilirsin ayrıca saçın çok dalgalı kıvırcık falansa daha çabuk bozuluyormuş o yüzden ikinci uygulama şart ya da birşey atlamış olabilirmisin bilemiyorum ki

önce marka ismi paylaşmıyoruz konuyu takip ediyorum diyosun ama marka adı paylaşılmadığını bilmiyorsun markaları silersen iyi olur

sorularına gelirsek gliss ve saç spreyi hakkında birşey diyemicem kılıçbalığını bilir onu ama watsons avakadolu maskeyi kullanabilirsin ayrıca saçın çok dalgalı kıvırcık falansa daha çabuk bozuluyormuş o yüzden ikinci uygulama şart ya da birşey atlamış olabilirmisin bilemiyorum ki

biraz daha kibar olursanız sevinirim öncelikle... uslubunuz sert geldı ama herneyse,uye degıldım ben detaylı takıp edemedım ancak burada bu konuya ozel marka ısımlerının verıldıgını gordum.
marka adı nasıl paylaşılmıyor ? doa watsons vs ben bunların hepsını burdakı konudan okudum. ha keratinin adıysa marka dıye nıtelendırdıgınız onu bılmıyorum ancak dedıgım gıbı marka ısmı verıldıgını gormesem bende yazmazdım.. bu yazdıgım urunlerın cogu burda zikredılmiş.

bana 2. uygulama şart evet mecbur yapıcam. ılgınıze tesekkur ederım .

biraz daha kibar olursanız sevinirim öncelikle... uslubunuz sert geldı ama herneyse,uye degıldım ben detaylı takıp edemedım ancak burada bu konuya ozel marka ısımlerının verıldıgını gordum.
marka adı nasıl paylaşılmıyor ? doa watsons vs ben bunların hepsını burdakı konudan okudum. ha keratinin adıysa marka dıye nıtelendırdıgınız onu bılmıyorum ancak dedıgım gıbı marka ısmı verıldıgını gormesem bende yazmazdım.. bu yazdıgım urunlerın cogu burda zikredılmiş.

bana 2. uygulama şart evet mecbur yapıcam. ılgınıze tesekkur ederım .

tabiki şampuan saç kremi adı paylaşıyoruz ama keratin markası yasak kılıçbalığı istemiyor benim kararım değil başlık sahibinin ricası üç beş kendini bilmez yazıyor işte yazmayın denildiği halde üslübüm sert de değil sert olsa sorularına cevap vermezdim bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalıştım sana sorun havada kalmasın diye yanlış anlaşıldım sanırım

Son düzenleme:
tabiki şampuan saç kremi adı paylaşıyoruz ama keratin markası yasak kılıçbalığı istemiyor benim kararım değil başlık sahibinin ricası üç beş kendini bilmez yazıyor işte yazmayın denildiği halde üslübüm sert de değil sert olsa sorularına cevap vermezdim bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalıştım sana sorun havada kalmasın diye yanlış anlaşıldım sanırım

tamam herneyse uzatmayalım tekrar tesekkurler ılgınıze

keratini nerden alıcağımı buldum ama sonrası için saç şampuanını nerden alıcam fiyatı ne kadar hangi marka olduğunuda bana özelden mesaj olarak atarmısınız lütfen ben mesaj atamıyorum

X