- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- Konu Sahibi KilicBaligi
canım ben yaptım keratın .duzlestırıcıyle ısın sadece keratını uygularken oluyor canım saca sabıtlemek ıcın ısı vermek gerektıgınden.zate keratını duzlestırıcıden kurtulalım dıye yapıyoruz cogumuz.sınamekılı kürde yaptım yaparkende duzlestırıcı kullandıgım oluyordu uzamasına engel olmadı.onu sadece sac guclensın kendıne gelsın dıye kürü uygularken yapmasanız daha ıyı olur ama kesın bı kural degılkı.gayet memnunum keratınden ve kürede bı zararı yok canım ıcın rahat olsun
Canim cok tsk ederim.. Malumun saclarima bu aralar takmis durumdayim ama cokda ahim vahim durumuma üzüldügm söylenemez kendim ettim kendim buldum, kaynaklarla yasamasi zordu cikardim attim memnunum.. bu yazda böyle takilcam toplayip cikiyorm, ama saglikli görünseler kisa sacida severim banada yakisir, bu keratin konusu tesadüf dikkatimi cekti bide bazen bazi arkadaslar sinameki kürü basliginda yorumlarda yaziyordu brezilya fönü yaptirdim sacim helak oldu fln bnde bakmiyordum kötü bisey sanip ama hala cekiniyorum acikcasi kararsizim saci yakacak hepden mahvedecek diye korkmuyorumda degil yani..