Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

canım ben yaptım keratın .duzlestırıcıyle ısın sadece keratını uygularken oluyor canım saca sabıtlemek ıcın ısı vermek gerektıgınden.zate keratını duzlestırıcıden kurtulalım dıye yapıyoruz cogumuz.sınamekılı kürde yaptım yaparkende duzlestırıcı kullandıgım oluyordu uzamasına engel olmadı.onu sadece sac guclensın kendıne gelsın dıye kürü uygularken yapmasanız daha ıyı olur ama kesın bı kural degılkı.gayet memnunum keratınden ve kürede bı zararı yok canım ıcın rahat olsun

Canim cok tsk ederim.. Malumun saclarima bu aralar takmis durumdayim ama cokda ahim vahim durumuma üzüldügm söylenemez kendim ettim kendim buldum, kaynaklarla yasamasi zordu cikardim attim memnunum.. bu yazda böyle takilcam toplayip cikiyorm, ama saglikli görünseler kisa sacida severim banada yakisir, bu keratin konusu tesadüf dikkatimi cekti bide bazen bazi arkadaslar sinameki kürü basliginda yorumlarda yaziyordu brezilya fönü yaptirdim sacim helak oldu fln bnde bakmiyordum kötü bisey sanip ama hala cekiniyorum acikcasi kararsizim saci yakacak hepden mahvedecek diye korkmuyorumda degil yani..:KK14:

arkadaşlar uzun zamandır okuyup sizlerin yorumlarınızla NUDE aldım çok iyi değil ama idare eder.ama benim dikkatimi çekti Nude D.UNDER markası altında bir şampuan d.under markasının kırmızı mavi renkli bitkisel şampuanları var 7 tl civarında ve içeriklerine çok hakim olmadığım içn bakamadım ama anlayan arkadaşlar bakarsa daha ucuza mal olacak şampuanlarımız :)

sanırım kırmızı , mav ve yeşil kaplı olanlardan bahsediyorun bende cok merak etmiştim onları ama bildiğim kadarıyla onlar bozuyor.( yani bize gene en uygun olanı doa bence :)

sanırım kırmızı , mav ve yeşil kaplı olanlardan bahsediyorun bende cok merak etmiştim onları ama bildiğim kadarıyla onlar bozuyor.( yani bize gene en uygun olanı doa bence :)

Doğru biliyorsun, içeriğinde sodyum ve sls mevcut doğal olarakda bunlar fönü bozar...

Canim cok tsk ederim.. Malumun saclarima bu aralar takmis durumdayim ama cokda ahim vahim durumuma üzüldügm söylenemez kendim ettim kendim buldum, kaynaklarla yasamasi zordu cikardim attim memnunum.. bu yazda böyle takilcam toplayip cikiyorm, ama saglikli görünseler kisa sacida severim banada yakisir, bu keratin konusu tesadüf dikkatimi cekti bide bazen bazi arkadaslar sinameki kürü basliginda yorumlarda yaziyordu brezilya fönü yaptirdim sacim helak oldu fln bnde bakmiyordum kötü bisey sanip ama hala cekiniyorum acikcasi kararsizim saci yakacak hepden mahvedecek diye korkmuyorumda degil yani..:KK14:
canım kuafor hatasından dolayı sacı yananlar olms tabı ama bız kertını alıp evde yaptık ve brezılya fonu tamır edıcı ozellıge sahıptır ozelllıklede sacı yanmıs yıpranmıs olanlar uyguladı ve vazgecılmezımız oldu.sende alıp evde yap bence cunk kendı sacına en cok ınsanın kndısı ozen gosterır ustelık malıyetıde cok cok daha ucuza cıkarmıs olursun

Öncelikle konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler.
Özellikle de KIlıçbalığı :)
Ben de Cuma günü iş çıkışı yaptırdım fönümü, kuaförüm Organic (siz hep organix'ten bahsediyorsunuz, bu marka hiç geçmedi forumda sanırım) marka şampuan ve saç kremi satmaya çalıştı, şampuan 45 TL.Krem 41 TL. almadım tabi ki, eve gelir gelmez nette küçük bir araştırma yapayım dedim ve sizler imdadıma yetiştiniz:))
Hemen Watsons'a gidip Nude şampuan ve saç kremi aldım, ikisi toplam 23 TL falan tuttu:))Kuru ve boyalı saçlar için olanını aldım.
Bugün kuaförüm ilk yıkamayı yapacak, bir sonraki yıkamaya da şampuanımı deneyeceğim, sonucu sizlerle paylaşırım:
Tekrar teşekkürler, iyiki varsınız:))

Öncelikle konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler.
Özellikle de KIlıçbalığı :)
Ben de Cuma günü iş çıkışı yaptırdım fönümü, kuaförüm Organic (siz hep organix'ten bahsediyorsunuz, bu marka hiç geçmedi forumda sanırım) marka şampuan ve saç kremi satmaya çalıştı, şampuan 45 TL.Krem 41 TL. almadım tabi ki, eve gelir gelmez nette küçük bir araştırma yapayım dedim ve sizler imdadıma yetiştiniz:))
Hemen Watsons'a gidip Nude şampuan ve saç kremi aldım, ikisi toplam 23 TL falan tuttu:))Kuru ve boyalı saçlar için olanını aldım.
Bugün kuaförüm ilk yıkamayı yapacak, bir sonraki yıkamaya da şampuanımı deneyeceğim, sonucu sizlerle paylaşırım:
Tekrar teşekkürler, iyiki varsınız:))

hayırlı olsun fönün canım umarım ıstedıgın sonucu alırsın sende.sonucları merkla beklıyoruz

eveeett dün geldi doa şampuanım saç kremim + ufak bir maske göndermişler hediye olarak. Dün akşam yıkadım, köpürmeden saç yıkamak çok zoruma gidiyor hala alışamadım. saçım gür ve uzun bu yüzden çok dayanmaz bana bu şampuan gibi geliyor :KK43: 2 aydır NUDE kullanıyorum en büyük derdim kaşıntı ve saç derimdeki kepekti, bu gün kesin olarak bu sorundan kurtulduğumu söyleyebilirm, saçım kesinlikle kaşınmıyor ve kepek hiç yok. Demekki kaşıntı ve kepek NUDE nin yarattığı bir sonuçtu, saç derilerim yara içinde resmen :KK43: DOA nın artısı bu, eksisi bana göre ufak olması, Bir yıkama ile yorum yazılmaz belki ama dikkatimi çeken bir durum daha var, saçım daha fazla döküldü tararken ve kuruturken. Belki ilk şampuan geçişi ile ilgili olabilir daha sonra düzelir durur dökülme gibime geliyor.

dersiimm sana bişey sormak istiyorum ben yeni olduğum için mesaj hakkım yok senin varsaatar mısın rica etsem :)
canım gec gordum kusura bakma.ama anlamadım ne atmamı ıstedıgını.sanamı mesaj atayım neyle ılgılı atayım kacırmıs olabılırım bır kez daha yazarsan yardım etmeye calısayım canım

canım gec gordum kusura bakma.ama anlamadım ne atmamı ıstedıgını.sanamı mesaj atayım neyle ılgılı atayım kacırmıs olabılırım bır kez daha yazarsan yardım etmeye calısayım canım

Özelden soru sormak istiyor, mesaj hakkı yok eğer sen mesaj yazarsan sana geri mesaj atarak bunu yanıtlayabileceğini düşündü canım... Mecburen yardımlar buradan :KK43:

Özelden soru sormak istiyor, mesaj hakkı yok eğer sen mesaj yazarsan sana geri mesaj atarak bunu yanıtlayabileceğini düşündü canım... Mecburen yardımlar buradan :KK43:
:KK1::KK1::KK1:cok yasa emi balıgım ben daha dusunur dururdum ne nıye ne zaman dıye:KK1::KK1:

Doğru biliyorsun, içeriğinde sodyum ve sls mevcut doğal olarakda bunlar fönü bozar...

kılıçbalığı ya o kadar çok yazını okudum ki sonunda içinde çıkamadım :) ben salı günü brezilya fönü yaptırdım çarşamba gittim düzleştiriciyle üstünden geçtiler perşembe de son kez geçip yıkadılar. dün ve bugün bekledim. organixin brezilya kremi ve şampuanı var bi de bende

pro keratinli boyasını aldım lorealin. şu sultan bakırı yeni çıkmış. keratinlidir diye aldım hani belki keratini kırıcı bişi olmaz diye. içinde sülfat yazmıyo ama pentasodium yazıyo boyasındakilerin içinde. oksidanında da sodium stannate, pentasodium pentetae falan yazıyo napıyım ben boyayım mı bekleyeyeim mi ne zaman boyıyım nolur saçıma ay çok kafam karıştı saçlarımın rengi de bi acayip oldu boyamak istiyorum :KK14::KK43::KK43:

ya da hangi boyayla boyıyım bu renge yakın boya markası var mı fönü bozmayan ?:KK43:

yaa bende yaptırmak istiyorum bundan ama diplerden saç çıkınca iğrenç oluyo saç yaptırma diyolar korkuyorum denemeye :/

kılıçbalığı ya o kadar çok yazını okudum ki sonunda içinde çıkamadım :) ben salı günü brezilya fönü yaptırdım çarşamba gittim düzleştiriciyle üstünden geçtiler perşembe de son kez geçip yıkadılar. dün ve bugün bekledim. organixin brezilya kremi ve şampuanı var bi de bende

pro keratinli boyasını aldım lorealin. şu sultan bakırı yeni çıkmış. keratinlidir diye aldım hani belki keratini kırıcı bişi olmaz diye. içinde sülfat yazmıyo ama pentasodium yazıyo boyasındakilerin içinde. oksidanında da sodium stannate, pentasodium pentetae falan yazıyo napıyım ben boyayım mı bekleyeyeim mi ne zaman boyıyım nolur saçıma ay çok kafam karıştı saçlarımın rengi de bi acayip oldu boyamak istiyorum :KK14::KK43::KK43:

ya da hangi boyayla boyıyım bu renge yakın boya markası var mı fönü bozmayan ?:KK43:

Fönü bozan boya değil, boya karışımında kullandığımız oksidan losyon bozuyor canım, saçını boyarsan kısmen veya komple bozulma ihtimali yüksek...

Fönü bozan boya değil, boya karışımında kullandığımız oksidan losyon bozuyor canım, saçını boyarsan kısmen veya komple bozulma ihtimali yüksek...

sen bişey tarif etmiştin eczaneden peroksti mi bişi al diye. ya ama benim saç diplerim geldi mutlaka boyamam lazım :KK43: ama fönün bozulmasından çok korkuyorum bir dünya para verdim çilesi de cabası. ya uf ne yapıcam ben :KK43::KK43::KK43::KK43:

sen bişey tarif etmiştin eczaneden peroksti mi bişi al diye. ya ama benim saç diplerim geldi mutlaka boyamam lazım :KK43: ama fönün bozulmasından çok korkuyorum bir dünya para verdim çilesi de cabası. ya uf ne yapıcam ben :KK43::KK43::KK43::KK43:

Sadece dip boya yapacaksan sorun yok, diğer yerlere değdirme...

1 haftalık DOA krem ve şampuan deneyimlerimi aktarayım arkadaşlar, malesef çok memnun değilim tek avantajım saç diplerimdeki kaşıntıdan kurtuldum. Saç dökülmesi devam ediyor, hafifte olsa kepek var. Ve son şikayetim, kremdenmi şampuandanmı bilemiyorum saçımda sanki hiç yıkanmamış hissi var, saça sprey sıkarsınız saatler sonra tararsınız saçınızda böyle bir ağırlık hissi oluşur, saçımın arasından parmaklarımı gezdirince sanki saçımda bir şey var tutuyor parmaklarımı. Sonuç itibariyle satıcıdan çok memnun kalsamda, üründen memnun kalmadı en azından benim saçıma uygun değil onu anladım, devam etmiyecem kaşına kaşına gene Nude ye dönücem aşkam son kez yıkadım DOA ile, ziyan olmaz oğlum kullanır saç diplerinde egzema var ona yararlı olabilir die düşünüyorm. öpüldünüz.

X