Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

morfose şampuan tuzsuz ve bitkisel olduğu için almıştım daha doğrusu kuaför brezilya fönünden sonra bunu kullan dediği için ama içinde sülfat varmış brezilya fönünün daha çabuk bozulmasına yol açarmı şampuanı değiştirsem mi acaba

morfose şampuan tuzsuz ve bitkisel olduğu için almıştım daha doğrusu kuaför brezilya fönünden sonra bunu kullan dediği için ama içinde sülfat varmış brezilya fönünün daha çabuk bozulmasına yol açarmı şampuanı değiştirsem mi acaba

canım sulfat bozuyor dıye bılıyorum ama kılıcbalıgı foruma gıremıyor bugunlerde,o gelınce sor daha ıyı bılır.her sulfat bozuyormu bılmıyorum cesıtlerı varmıs cunku sanırım

Brezilya fönünün etkisi zaten tartışmasız ama morphose şampuanda iyi bir şampuan lakin içinde sülfat var göz ardı etmeyin...

canım sulfat bozuyor dıye bılıyorum ama kılıcbalıgı foruma gıremıyor bugunlerde,o gelınce sor daha ıyı bılır.her sulfat bozuyormu bılmıyorum cesıtlerı varmıs cunku sanırım

Morphosun içindeki sülfat klasik sülfat, bozar...

çok üzüldüm ya 1000 ml 2 tane almıştım şimdi başka şampuan almam gerekecek bu arada benim dediğim morfose ile sizin dediğiniz morphos aynı şampuan sanırım

Aynı olmasa yorum yapmazdım değil mi? Maalesef yeni şampuan alacaksın canım benim... Bu arada bitkisel şampuan diye bir şey yoktur, bu şekilde yapılan reklamlara kanmayın...

Son düzenleme:
canım şampuanlar çöpe gidecek başka yolu yok aman gitsin zaten saç derim pul pul kabuk bağladı çok kötü oldu brezilya fönündenmi şampuandanmı bilmiyorum çok üzgünüm saçlarıma bişey olmaz inşallah :KK43:

canım şampuanlar çöpe gidecek başka yolu yok aman gitsin zaten saç derim pul pul kabuk bağladı çok kötü oldu brezilya fönündenmi şampuandanmı bilmiyorum çok üzgünüm saçlarıma bişey olmaz inşallah :KK43:

Ben kullanmadığım şampuanlarımla elde çamaşır yıkıyorum :) Yumuşacık oluyorlar

iyi bir fikir çöpe atmaktan iyidir değerlendirmek lazım... tekrar şampuan araştırması yapmam gerekecek offfff çok zor:KK19:

Ev halkından başka birileri kullanabilir niye çöpe gitsin ki canım, olmadı değiştir açılmamış olanını... Brezilya fönünü kafa derine değdirdiyse keratin tabakası kepek yapar veya şampuan alerji yapmıştır... Gerçi ne tür bir brezilya fönü kullanıldığını bilemiyorum...

2 ayımı tamamlamak üzereyim, epey bozuldu fönüm malesef :KK43: Kılıçbalığım çok dayanmaz demişti gerçeği kuaför 5 ay garantili demişti ama haftaya kadar bekleyip arıycam kuaföre bana ne bi daha yapar belki ha ? :) Bir de Nude almıştım, kepek kaşntı olayı son hız devam ediyor, alışır dedim ama saçım alışmadı saç diplerim resmen yara oldu kaşımaktan :KK43: yıkar yıkamaz da diplerden fırlayan kepekler bir ayrı dert, şampuanın bitmesini beklemeden bu gün doa alıcam anlaşılan en zararsız şampuan şu an için bu :KK43:

enaaammm aldım az önce doa şampuanı, yalnız kılıçbalığım yanlış anlamasın ama bu reklama girermi girmez mi bilmiyorum ben böyle bir ilgi görmedim hiç , anlatmadan edemiyeceğim :) alışverişi tamamladıktan sonra 30 tl üzeri kargo bedava yazmış farketmedim ödemeyi yaptıktan sonra gördüm, tlfnla ulaştım ve durumu izah ettim iptal edebilirmiyiz ben 30 tl ye tamamlıyayım dedim siparişimi , kredi kartı iptal prosüdürleri epey uzun biliyorsunuzdur, arkadaş size 9 tl olan saç kremini göndereyim hediye olarak telafi edelim bu durumu dedi saç kremini nasıl kullanıcağımı tarif etti üşenmeden, şampuanı saç tipinizi biliyormusunuz ona göre gönderelim dedi.. valla en kral parfümeriler bile bu kadar ilgili olmuyor, tebrik ederim kendilerini gerçekten. Kılıçbalığım kızma ya reklam fln değil, cidden şöyle güzel hizmet aldığımız kandırılmadan bir yer kalmadı , denk gelince de dile getirmek istedim :) öpüldünüz çokkk

ahtercim doa kullanmaya başladınmı kepeklerin ne alemde benim çok kötü oldu hergün saç yııyorum kepekten bende doa almak istiyorum ama önce şu açılmamış şampuanları iade etmem gerekecek

canımcım şimdi sipariş geçtim , cumaya anca elimde olur, kullanır kullanmaz yazarım ama

kızlarr annemin saçına da yaptık brezilya fönü hatta doa şampuan da aldık ama annem önceden hc19 kullanıyordu . kutunun üstünde " SLES (Sodium Laureth Sulphate) ve SLS (Sodium Lauryl Sulphate) bulunmamaktadır. " yazıyor fönü bozar mı bu :)

kızlarr annemin saçına da yaptık brezilya fönü hatta doa şampuan da aldık ama annem önceden hc19 kullanıyordu . kutunun üstünde " SLES (Sodium Laureth Sulphate) ve SLS (Sodium Lauryl Sulphate) bulunmamaktadır. " yazıyor fönü bozar mı bu :)
doa sampuanıı soruyorsun canım?eger oysa sordugun bozmuyor keratını bızde kullanıyoruz

yok canim doa aldik anneme ama annem hc 19 kullaniyodu ustunde sles ve sls icermez diyo o bozar mi meraak ettim. )
canım onları ıcermıyorsa bozmaz dııye dusunuyorum ama genede sen ıcerıgını bı yazıver kılıcbalıgı gırınce bakar en dogrusunu o soyler ben anlamıyorum cok fazla cunku

canım onları ıcermıyorsa bozmaz dııye dusunuyorum ama genede sen ıcerıgını bı yazıver kılıcbalıgı gırınce bakar en dogrusunu o soyler ben anlamıyorum cok fazla cunku

Canim sende yaptinmi keratin bakimini? Konu sahibi arkadasima ulasamiyorum özel msjda gönderilemiyor o yüzden sen biraz anlatabilirmisin ben diger konuda fotolarimi koymustum, sence yapsam sac kaybedermiyim, hani kür yapinca saca düzlestirici fln degmemesi lazim normalde misal sinameki kürü,, keratin tedavisi hep fön- düzlestirici üzerine sence cok saglikli bi durum ortaya cikarmi? :26:

Oyüzden pek emin olamadim ben ya kararsiz kaldim... :KK15:

Canim sende yaptinmi keratin bakimini? Konu sahibi arkadasima ulasamiyorum özel msjda gönderilemiyor o yüzden sen biraz anlatabilirmisin ben diger konuda fotolarimi koymustum, sence yapsam sac kaybedermiyim, hani kür yapinca saca düzlestirici fln degmemesi lazim normalde misal sinameki kürü,, keratin tedavisi hep fön- düzlestirici üzerine sence cok saglikli bi durum ortaya cikarmi? :26:

Oyüzden pek emin olamadim ben ya kararsiz kaldim... :KK15:
canım ben yaptım keratın .duzlestırıcıyle ısın sadece keratını uygularken oluyor canım saca sabıtlemek ıcın ısı vermek gerektıgınden.zate keratını duzlestırıcıden kurtulalım dıye yapıyoruz cogumuz.sınamekılı kürde yaptım yaparkende duzlestırıcı kullandıgım oluyordu uzamasına engel olmadı.onu sadece sac guclensın kendıne gelsın dıye kürü uygularken yapmasanız daha ıyı olur ama kesın bı kural degılkı.gayet memnunum keratınden ve kürede bı zararı yok canım ıcın rahat olsun

arkadaşlar uzun zamandır okuyup sizlerin yorumlarınızla NUDE aldım çok iyi değil ama idare eder.ama benim dikkatimi çekti Nude D.UNDER markası altında bir şampuan d.under markasının kırmızı mavi renkli bitkisel şampuanları var 7 tl civarında ve içeriklerine çok hakim olmadığım içn bakamadım ama anlayan arkadaşlar bakarsa daha ucuza mal olacak şampuanlarımız :)

X