- 24 Aralık 2011
- 159
- 2
- 116
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Egzama mı bilmiyorum ama aşırı derecede kaşıntı var direk sampuandandır diyede suçlamak istemedim acıkcası ama bende yaglanmada olmazdı hiç zaten asırı kuru saçlarım var bide dipler yaglanıyo düşün pazartesi yıkadım saçlarımı suan rezalet haldeler
evet canm bendede var kepek sorunu.bırde bepanten ampul kır demıssın canım ben eskıden kırardım ıcıne sonra dedılerkı sampuanın ıcınde etkısı yok oluyomus falan bende kırmadım bı daha kuzumKızlar, Nude ile alakalı bir sorun var sanırım, şu an çok sayıda insan kepek, kaşıntı, sulu sivilceler ve kızarıklıklardan şikayetçi. Bunlardan biri benim annem... Yorumlarınızı bekliyorum. Araştırıp şikayet edelim gerekirse...
evet canm bendede var kepek sorunu.bırde bepanten ampul kır demıssın canım ben eskıden kırardım ıcıne sonra dedılerkı sampuanın ıcınde etkısı yok oluyomus falan bende kırmadım bı daha kuzum
ben şu an kullanmıyorum ama kullandığım iki aylık dönemde acayip bi dökülme yaşamıştım
Şu vitamin eksikliği konusu olmasa acaba benimde bu yüzden mi döküldü diyeceğim ama
kızlar iyi ki farkına varmışsınız şampuandan olabileceği aklıma gelmemişti benim de saç derimde tuhaflıklar oldu henüz kepeklenme değil olmadı ama sürekli elim kafama gidiyo hafiften bi kaşıntı, bi yağlanma(ki ben bunu keratindendir diodum) ve bugün de saçlarım çok fena döküldü ..live clean emi dönsek acaba daha hiç denemedim ama yarın bi bakayım..:44:
Nude sampuan kullanıyorum son bir aydır sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama sampuanı sürdüğüm zaman benm saç derimde yanma yapıyor birde son dönemde saç diplerimde aşırı kaşıntı ve yağlanma başladı aşırı
canım live clean de aldım ben nude kötü diye... saçlarımı inanlmaz ağırlaştırdı... ve dökülme sorunu onda da devam etti.. ben şimdi body shopın şampuanını mı denesem diyorum...
kızlar bi doa şampuanı deneyin derim
ben kullandım keratin yoktu saçımda gerçi ama
içeriği açısından balık zarar vermeyeceği fikrinde
fiyatları da makul
ben onu kullanmaya başlıcam keratinle beraber
şimdi gördüm bu şampuanı merak da ettimbi sipariş mi versem acep yauu ben bu kredi kartını ne zaman kullanmıcam desem hep netten bişeye ihtiyacım oluyo allahtan bu sefer fiyat uygun teşekkürler canım
canım ben memnundum içeriği de doğal olsun diyosan zaten
bundan daha ucuzu uygunu da yok yani
ama kremini de al derim
3 yıkamadan sonra baya fark ediyo saçlar
benim saçlar kolay kolay ağırlaşmaz canım ama dökülmeden çok çektim zaten of puf.. acilen çözüm bulmak lazım yarın bi tekin acara falan mı baksam bilemedim şimdi ya da eczanelere ama ne alıcamı bilmiorum ki keratini bozmaması lazım
O şampuanın benim saçımda etkisi nasıl olur acaba... İçinde silikon olduğunu sanmıyorum çünkü çok doğal bir şampuan ya saçımı keçe gibi yaparsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?