- 31 Ağustos 2010
- 185
- 0
- Konu Sahibi KilicBaligi
organix markasını satan bir yer var mı kızlar? yoksa sadece netteki sitesi mi??? :S:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
organix markasını satan bir yer var mı kızlar? yoksa sadece netteki sitesi mi??? :S:S
buyuk eczanelere bakmak lazım ozaman canım sagol tesekkurler:)Bazı eczanelerde var canım, birde watsonslardada gözüme çarpmıştı ama hala var mı bilemiyorum...
buyuk eczanelere bakmak lazım ozaman canım sagol tesekkurler:)
Son ekleme...
ORGANICUM
Evet Nude'dan memnunum bu kesin ama değişikliği seven bir insan olduğum için ufak bir araştırmaya giriştim alternatifler konusunda... Organicum markasının özel bir serisi olduğunu gördüm... Bu seri bitki özleri içeren doğala yakın güzel bir şampuan içeriyor... Sls, paraben, silicon içermiyor, saçı daha hızlı uzattığı rivayet ediliyor, deneyip göreceğim...
Saç kremi, bildiğimiz saç kremi ama içeriğinde soya proteini ve buğday proteini var... Bilmeyenler için buğday proteini en yıpranmış saçları bile tamir edebilecek bir protein türü...Normalde saç kremi kullanmadığım halde uygun bir seçim olabileceğini düşündüm...
Saç maskesi... Bu maske haftada 2 defa 3-6 hafta süre ile saçın tamamına kullanılabilen bir maske, yani saç köklerinizden saç uçlarınıza kadar iyice yedirip yaklaşık 1 saat bekletiyorsunuz. Bu sırada ısı verebilirseniz daha iyi sonuç alınabileceği kesin.Özellikle bu marka ile ilgilenmemin sebebi bundan yaklaşık 10 sene önce Kair isimli bir İngiliz firmasının buğday ve soya proteinli ürünleri ile saçlarımın günden güne sağlık kazandığını görmüştüm, dün gecede ürün içeriğini okuduğumda kafamda şimşekler çaktı...Dayanamadım sipariş ettim... Beklediğim sonucu alacağımı tahmin ediyorum, eh tabii karar vermeden önce yorumları okuyup ürünü kullananlardan da bilgi aldım...Sevgili Amonra, bilgi için teşekkürler...
Kısaca siparişim yarın veya Cumartesi gelir, büyük bir sabırsızlıkla denemeyi bekleyeceğim...
kılıçbalığı ben bugün nude almak için evden çıktım, ön ce aktara uğrayıp çam terabentin alacaktım oradaki kız Fiyto nun sarımsaklı şampuan ve losyanunu öve öve bitiremedi bende dyanamayıp aldım
daha önce de başka markanın sarımsaklı şampuanını kullanmışrtım aslında oda dökülmeye çok faydalıydı...
içindekileri yazıyorum ama biliyorum birezilya fönünde kullanılmayacak katkılar var sanırım
ammonium laurlyl sulfate,ammonium laureth sulfate,cocamidoproplyl betaine,cocamide mea,glycol disearate,cetearlyl alcohol, alcohol denat, glyceryl cocoate, hydrolyzed milk protein,panthenol,herbal extract(foeniculum vulgare fruit exract,humulus lupulus,melissa officinalis leaf exrtack ,viscum album leaf extract, chamomilla recutita flower exract,achille urea,allantoin)garlic extract,ınositol,lactose,proplene glycol,panthenlyl ethyl ether, peg cocopolyamine, acetyl cysteine,acetyl methionine,biotin,tocopherlyl acetate,sodium chloride,benzyl alcohol,methylchloroistothiazolinne,methylisothiazolinone, parfume oil,citric acid.
ay çok zor oldu tek tek yazdım hepsini...
kızlar ya ben bişi daha sorucam az önce araştırırken gördüm Watsons Repairing Treatment Wax Honey 500 ML(BALLI SAÇ MASKESİ)ni alsak içine arı sütüde karıştırıp saçımıza sürsek nasıl olur sizce keratinimize zarar veririmi?
Son ekleme...
ORGANICUM
Evet Nude'dan memnunum bu kesin ama değişikliği seven bir insan olduğum için ufak bir araştırmaya giriştim alternatifler konusunda... Organicum markasının özel bir serisi olduğunu gördüm... Bu seri bitki özleri içeren doğala yakın güzel bir şampuan içeriyor... Sls, paraben, silicon içermiyor, saçı daha hızlı uzattığı rivayet ediliyor, deneyip göreceğim...
Saç kremi, bildiğimiz saç kremi ama içeriğinde soya proteini ve buğday proteini var... Bilmeyenler için buğday proteini en yıpranmış saçları bile tamir edebilecek bir protein türü...Normalde saç kremi kullanmadığım halde uygun bir seçim olabileceğini düşündüm...
Saç maskesi... Bu maske haftada 2 defa 3-6 hafta süre ile saçın tamamına kullanılabilen bir maske, yani saç köklerinizden saç uçlarınıza kadar iyice yedirip yaklaşık 1 saat bekletiyorsunuz. Bu sırada ısı verebilirseniz daha iyi sonuç alınabileceği kesin.Özellikle bu marka ile ilgilenmemin sebebi bundan yaklaşık 10 sene önce Kair isimli bir İngiliz firmasının buğday ve soya proteinli ürünleri ile saçlarımın günden güne sağlık kazandığını görmüştüm, dün gecede ürün içeriğini okuduğumda kafamda şimşekler çaktı...Dayanamadım sipariş ettim... Beklediğim sonucu alacağımı tahmin ediyorum, eh tabii karar vermeden önce yorumları okuyup ürünü kullananlardan da bilgi aldım...Sevgili Amonra, bilgi için teşekkürler...
Kısaca siparişim yarın veya Cumartesi gelir, büyük bir sabırsızlıkla denemeyi bekleyeceğim...
Merhaba ,
Organicum denedin mi?
Nude şampuanı saçları çok güzel yapıyor inkar edilemez. Fakat saçımdan arındırmak için diplerini neredeyse harap ettim. Buda rahatsızlık verdi .:26:
Organix in şampuanı genel olarak güzel sayılabilir.
Live clean ise diğerlerinden kokusu daha güzel ve kalıcı oldu saçlarımda. Fakat diğer iki şampuan kadar saçlarımı yumuşatmadı.
O yüzden yeni bir şampuan arayışı içerisine girdim bende.
balığım çok teşekkür ederim canım ozaman ayrı ayrı kullananyım hatta maskeyi alıyım arısütlü karışım için seni bekliyim:))bide tatlım loreal saç kremimin içeriğini yazmıştım onada bi bakabilirmisin çok masraflı oluyorum biliyorum ama ilk kez keratin uygulamanın heycanı de sen buna:))))))
Merhaba ,
Organicum denedin mi?
Nude şampuanı saçları çok güzel yapıyor inkar edilemez. Fakat saçımdan arındırmak için diplerini neredeyse harap ettim. Buda rahatsızlık verdi .:26:
Organix in şampuanı genel olarak güzel sayılabilir.
Live clean ise diğerlerinden kokusu daha güzel ve kalıcı oldu saçlarımda. Fakat diğer iki şampuan kadar saçlarımı yumuşatmadı.
O yüzden yeni bir şampuan arayışı içerisine girdim bende.
Nude sampuan kullanıyorum son bir aydır sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama sampuanı sürdüğüm zaman benm saç derimde yanma yapıyor birde son dönemde saç diplerimde aşırı kaşıntı ve yağlanma başladı aşırı