- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
içinde silikon yok canım ondan eminim
yıkadığında saçları gıcır gıcır sert yapıyo
ama kremini de alırsan diplere kadar uygulandığı için o sorundan kurtulmuş olursun
Live Clean aşırı yumuşak, saçı pek temizlemiş hissi yaratmıyor zaten ve çok çabuk yağlandırıyor, gerçi saç tipi ilede alakalı olabilir bu...
sodyum sülfatsız şampuan keratinden önce ve sonrada mı kullanılıyor birde glissin şaç kremine baktım sodyum yok içinde onu kullnaabilirmiyim
kızlar nude bendede kepek yaptı böyle küçük küçük falanda değil kabuk kabuk kepek olmuştu, ama sonra geçti artık olmuyo, 1 aydır kullanıyorum ama şampuanın içine tatlı badem yağı kattım acaba ondanmı durdu kepek, bilemedim o kadar çok şey sürüyorumki kafama
Bilemiyorum ki, saç tipin normal veya kuru mu?
tatlım benim saçıma daha ziyade karma denir sanırım, diplerden yağlanır ama ortalar ve uçlar kurudur o yüzden ben saçlarımın diplerini iyice şampuanlarım geri kalanı durularken akan köpükten nasiplenir
kızlar ben nişanlımada nude aldırdım, saçı dökülüyodu sodyumsuz sülfatsız falan diye saçına daha iyi geleceğini düşündüm onun şampuanınada tatlı badem yağı kattık, onda kepek falan olmamış 10 gündür falan kullanıyo, bendede kepek sorunu kesildi badem yağı kattım katalı, acaba denesenizmi, yoksa genel olarak ben şampuanımızdan memnunum kızlar, yağlandırma falan yapmadı bende
balık senın otacının kepek sampuanı uygun dedıgının tam adı otacı ıvy kepek sampuanımı?bugun yarın almam lazım artk ya
kızlar ben nişanlımada nude aldırdım, saçı dökülüyodu sodyumsuz sülfatsız falan diye saçına daha iyi geleceğini düşündüm onun şampuanınada tatlı badem yağı kattık, onda kepek falan olmamış 10 gündür falan kullanıyo, bendede kepek sorunu kesildi badem yağı kattım katalı, acaba denesenizmi, yoksa genel olarak ben şampuanımızdan memnunum kızlar, yağlandırma falan yapmadı bende
Evet canım o şampuan, denedim biraz önce krem kıvamında ilginç bir şampuan ve güzel köpürüyor denenebilir...
Bunuda deneyebiliriz ne kadar badem yağı kattın içine?
Dip not: Kendim için değil annem için, zaten yağlı bir saçım var birde badem yağını ekledim mi 6 saatte bir yıkamam lazım
Ben nude de bir sise bitirdim, ikinciye başladım. Başladığımda sac diplerimde cok kaşıntı yapmıştı, ancak sonra gecti. İlk defa kullananlar 4-5 kere kullanmadan vazgeçmesinler bence, cok güzel bir sampuan, tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?