Lioncum uygulayip onayladigin ve souc elde ettigin guzel seyleri baskalariyla paylasman ne guzel birsey ,bravo sana arkadasim saol paylasimin icin...Ben hic duymamistim sadece pilates yapiyordum simdi hemen brazil butt lifte basliyorum paket programima dahil ediyorum.Herkes senin gibi olsa keske
Bir video buldum bu brazil butt builderin full versiyonu 49 dakika sürüyor annemle birlikte yapmaya başladık ama babamdan gizli farkı anlayacaklar mı diyeama saolsun babam sporun ortasında geldi 18 dakika yapabildik başlangıç için ama inanın ter akmayan yerim kalmadı 17 yaşındayım popiş ve üst bacaktan memnun değilim şekile sokup inceltebilirsem dünyalar benim olacak Teşekkürler paylaşım için süpersiniz valla tam motive ettiniz beni ihtiyacım vardı
Cnm sporla düzelmeyecek bişey yok nice aşırı kilolu insanlar bile nasıl değişim yaşıyolar.Ben nerdeyse hergün bu resimlere bakarak motivasyonumuda yüksek tutmaya çalışıyorum.Yarı yolda bırakmamak ve spordan bıkmamak için.Yukardaki resimde bile değişim harika.Sen devam et bırakma değişimi gördükçe daha fazlasını da yapmak isteyeceksin.
Bacak ağrısından dün jillian yapamadım yürüyüş yaptım sadece.Bugünde devam ediyo acısı.Peki cnm sonuçlarınıda yazar mısın?Etkilerini gördünmü yapmak ve başlamak isteyenlere de motivasyon olsun.killer buns&thighs i yaklaşık 6 hafta boyunca bende yaptım. tabi her gün değil, haftada 2-3 kez. jillianın en çok zorlandığım egzersiz videosuydu. her yaptığımda ölüyordum resmenbayadır yapmıyordum, konuyu görünce aklıma geldi. yeniden başlasam bir ara iyi olacak sanırım =)
Bacak ağrısından dün jillian yapamadım yürüyüş yaptım sadece.Bugünde devam ediyo acısı.Peki cnm sonuçlarınıda yazar mısın?Etkilerini gördünmü yapmak ve başlamak isteyenlere de motivasyon olsun.
evet ben de ara verip tekrar jillianla olan egzersizleri yaptığımda bir iki gün bacak ağrısı çekiyorum hala. bir ara düzenli yapıyordum ağrılarım azalmıştı, sonra araya düğün telaşı girince bıraktım. şimdi yeniden başladım (no more troubles i yapıyorum) ve ağrılar geri döndü =/
gördüğüm etkileri diğer jillanla olan başlıkta da yazmıştım biraz. yaklaşık 6 ay kadar yaptım sanırım jillianın farklı egzersizlerini. 30 day shredle başladım. başta iki günde bir yapıyordum. 3 haftadan sonra haftada 2-3 gibi yapmaya başladım. 5 hafta yaptım bu egzersizi. sonra killer buns and thigsi yaptım sanırım onu da 5 hafta boyunca yaptım. ardından 6 week six pack yaptım, bunu 3 hafta yaptım sadece. pek zevk almadığımdan uzun süre yapmadım. sonra 1 ay no more trouble zones yaptım. ve 2 hafta extreme shred shredi denedikten sonra arada yine no more trouble zonesi yapıp onunla devam ettim. bunların hepsini dediğim gibi haftada nadiren de 3 kez yaptım. çok terleyip yorulduğum için fazla yapamıyordum =)
çok farklı egzersizlerini yaptığım için yorumumu sadece killer bunstan yapıp onun etki gösterdiğimi söylemem doğru olmaz. egzersizlerin hepsi çok faydalıydı. benim belim ince , bacaklarım ve kalçamın sıkılaşması için yapıyordum daha çok. egzersizleri bütün halinde çalışmak gerektiği için spesifik egzersizlerden çok hepsini yapmaya çalıştım.
bunların tümünün sonunda,
--belim daha fazla toparlandı, sıkılaştı. hatta kardeşlerim karnıma dokunup ''nasıl sert'' deyip şaşırıyorlardı. kaslar belirgin hale geldi =)
--kalçam ve bacaklarım da sıkılaştı ama istediğim seviyede değil. gerçi 6 aya göre yine iyiydi. bu tarz egzersizlerde normalde 1 seneden önce tam bir sonuç alınamaz.
--kol, göğüs ve omuz kaslarım güçlendi. göğüste, burdaki kaslar güçlendiği için daha dik durur hale geliyor. ve yürürken de daha dik yürür hale geliyorsunuz, bu sporun en iyi artılarından biri bence.
kilo sorunum olmadığı için buna dikkat etmedim ve kilom da aynı kaldı gibi. ama yaptığım kas ve yağ ölçümlerinde vücudumdaki kaslarımın artıp yağımın azaldığını gördüm.
şimdilik aklıma gelenler bunlar, biraz uzun yazdım. başlamak isteyenlere motive olur diye düşünüyorum =) bu egzersizleri ne kadar yapsak o kadar iyi düşünüyorum. hatta daha önce başlasaydım ya da daha düzenli yapsaydım diye çok hayıflandım. artık bundan sonrasında daha iyi yaparız umarım...
Ter içinde kaldım Brazil butt lift yaptım şimdi birkaç tanede karın hareketi arkasından Jillian Killer yapmayı düşünüyordum ama vücudum titriyo resmen.Öncesinde ölçülerimi almıştım ki şok oldum.Daha da ara vermek yok bana bu başlangıçla sonunuda getirmem lazım.Ölçülerime gelince
09/07/2012 Pazartesi
Bel göbek:89-90 önceleri daha düşüktü 78 lerdeydi.
Kalça:102 daha düne kadar 97-99 lardaydı
Basen:102 aynı şekilde 97-99 lardaydı
Bacak:62 Daha düne kadar kalçam ve basenlerim 99 cm di hangi ara aldım bu kiloları yani o kadar değildim
En son 16 kilo verip 70 kilodan 54 kiloya düşmüştüm.Kalça ve basenler 109 cm den 94 cm e kadar incelmişti.Sonra 57-58 kiloya kadar çıkmıştım.Kalça basenlerde 97 cm olmuştu.Tekrar eski kiloma dönmek istemiyorum gittikçe pantolonlarada sığamaz oldum :26:bugünlerde bir an önce bu durumdan kurtulmam lazım.Bunun içinde spora ağırlık vermeliyim.Durmak yok bundan sonra bahaneler tembellik etmekte yok. Özelliklede bu ölçüleri gördükten sonra
Cnm benim çok iyisin çok hırslandım vallahi.canımm konun hayırlı olsun öncelikle.
ben sana inanıyorum en kısa zamanda ıstediğin vücuda ölçülere geri döneceksin.bende seni takıpteyim hayatım ona göre
Cnm torrent yüklüyse bilgisayarında direk torrentten Brazil Butt Lift downland yaz ordan araştır ben ordan buldum ordan indirdim cnm.Linki vardı daha önce ama indirince sildim linkleri.Merhaba Lion81 Brazil Butt Lift youtube bulamadım.senin verdiğin linkler reklam linkleri acaba nerden bulbilirim.Bende yapmak istiyorum ama bulamadım...Yardımcı olursan sevinirim.