- Konu Sahibi sedosbilal
-
belli belli yerde tutuldu 18 hazirann :) 1 ay 2 hafta 5 gün var :))
ayy ay ay hadi hayırlısı olsun inşallah bi de şaşırdım saati saymamışsın ay hafta gün varda saat nerde kıznişan kıyafeti aldın mı peki?
:)) onu sayamadım kii ..nişan kıyafetimi diktiriyorum daha bişey göremedim 1 provaya gittim ama model renk belli haziranın 10nun teslim ediceklerr
hımm merak ettim bak şimdi:44: ayrıca olmaz hiç yakıştıramadım onuda sayburda bi güzel yağmur yağıyo varya maşallah sakin sakin alakasız oldu konuyla ama
oh ne güzel oranın yagmuru bile bi baska bizimde buralara yaz gelmez oldu cok soguk yagmurdan camurdan bıktık vallahi :) orda olmak vardı simdi :))
yok kız sorma bizim salak yöneticiler dondurdu bu sene bizi 9 gündür kaloriferler yanmıyo donuyoruz evde soğuk rüzgarlar esiyo sanki ilk defa bu sene böyle madur ettiler bizi herkesiin kaloriferi yanıyo daha yağmur güzel de üşümeyenenişanlım da öyle diyo görevde şimdi hava çok soğuk dedi az önce konuştuk
:)) ay dikkat etmek lazım bi hasta olunca kurtulamıyo insan bende grip oldum 1 ay gecmedi kecimidir nedir valla tam dügün öncesi dikkat et
yok çok şükür ben değil de canım ya annem çok kötü aldı ses filan gitti 3 gündür yatıyodu daha dün yavaş yavaş toparlandı çok şükür hakikaten bi yakalanınca geçmiyo allah beterinden korusun
amin insaallaahhh
cooooook gecmis olsun canım
:):):):) çok güldüm ya canım başlığa bakın yaptığınız muhabbete bakın Allah artırsın :):):):) konu dışında 2li muhabbet yasak canlarım
ben bunu kullanıyorum,biraz daha acı hissini azaltıyo ama ben ona bile dayanamıyorum alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş,jiletten kurtulmam lazım acilen
kızlar ben braunun bu ürününden aldım ve kullanmak 1 ay bile nasip olmadı.suda kullanabilen ürün fakat elin kaymaması için bir alanı yok.ben banyoda kullanayım dedim ve hopp köpüklü elimden kaydı.ve hemen kırıldı.garantiye verdim sıfırından pahalı olur dediler.attım çöpe.ve acayip batık çıkmıştı bacaklarımda.hep sivilce oldu.tavsiyem suda özellikle banyoda çok dikkat edin.ben şikayette bulundum.garanti kapsamında fakat çözüm üretmiyorlar.
kızlar ben braunun bu ürününden aldım ve kullanmak 1 ay bile nasip olmadı.suda kullanabilen ürün fakat elin kaymaması için bir alanı yok.ben banyoda kullanayım dedim ve hopp köpüklü elimden kaydı.ve hemen kırıldı.garantiye verdim sıfırından pahalı olur dediler.attım çöpe.ve acayip batık çıkmıştı bacaklarımda.hep sivilce oldu.tavsiyem suda özellikle banyoda çok dikkat edin.ben şikayette bulundum.garanti kapsamında fakat çözüm üretmiyorlar.
ben gaza gelip aldım da bundan, pek memnun kalmadım açıkçası bende zaten başka bi model epilatör vardı ve memnundum sadece suda daha az acı duyarım diye aldım ama bence tam bi fiyasko verdiğim paraya acıdım yani... hem canımı daha çok yaktı sanki suda, hem de çooooooook çabucak çıktı tekrar artık kırdı mı ne.
ben dün aldım kızlar fiyatı 300 tl. daha denemedim ilk kez epilasyon aleti kullanıcam daha önceden ağda yapıyordum.ceyizime aldım elimde bulunsun diye. inşallah memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?