- Konu Sahibi sedosbilal
-
alışana ağda gibisi yok zaten deee alışana kadar canı çıkıyo insanın bu hani suda da kullanılıyo ya su da insanın cildi rahatlıyo yumuşuyo rahat olur belki inş bi kullanan çıkaryaa ben bunu degilde yine braunun baska bi epilatörünü kullanmıstım ama cok acıtıyo ya bide aldktan sonra cıkarken nokta nokta cıkardı benimkileri agdyı daha cok seviyorum bide agdada canm hic acımıyo
alışana ağda gibisi yok zaten deee alışana kadar canı çıkıyo insanın bu hani suda da kullanılıyo ya su da insanın cildi rahatlıyo yumuşuyo rahat olur belki inş bi kullanan çıkar
insallah bakalım eger tavsiye eden olursa bende alırım cünkü her an agda elinin altında olamayabiliyo
ewet bu daha pratik oluyo işte acele zamanlar için bakalım olumlu yorum gelirse yazarım özelden
ben özelden mesaj atamıyorm smdilk 100 olmadı mesajlarm bende cıkıyorm allah kabul etsn canım
sağol canım amin inşallah ama ben geldim bile
anladım canım sağolben bu değilde bir başka modelini kullanıyorum sürekli batık oluşturuyor fakat bu suda kullanıldığı için acı hissi az olur
her duşta peeling yaparsanız batık olmaz..ben 20 yıldır makine kullanıyorum ,tek batık bile yok..ağda bende daha çok batık yapmıştı..
canım benim hala 100 mesaj olamadıgı icin özelden cevap yazamıyorum henüz 89 olcak bu mesajla :)) adım eceminsallah 100 oldugumda cevap atabilicem
olsun canm valla bende bugn evdeydm ondan bu kadar cok grebildim normalde aksamları ancak girebiliyorum nete iyiyim cok sükür senden alısverismi vardı bugünn
yok ya aslında annemin maaş günüydü ayıptır söylemesigitmişken kot pantolon aldım bende bi de bi iki küçük ihtiyaç öyle işte. çalışıyo musun normalde bugün ço girebildim demişsin ya
oo hayırlı olsun :)) yok calısmıyorum ben daha okuyorum okul bitmedi :)) bugün evdeydim boş günümdü ondan girebildim :))
sağol) ne okuyosun?
uluslararası ilişkiler ing. ama aklımda ne okul var ne de baska bisey su nişan telası heyecanı baska seyleri düsünmeme fırsat vermiyo :))
ne kadar kaldı nişana tarih belliydi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?