braun'un yeni ıslak ve kuru kullanılabilen epilatörü ?

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
kızlar ya braun'un yeni ıslak ve kuru kullanılabilen epilatörünü kullanan var mı aranızda resmi de ekleyeyim merak ediyorum nasıl acaba almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım fikirlerinizi alabilir miyim???

yaa ben bunu degilde yine braunun baska bi epilatörünü kullanmıstım ama cok acıtıyo ya bide aldktan sonra cıkarken nokta nokta cıkardı benimkileri agdyı daha cok seviyorum bide agdada canm hic acımıyo

yaa ben bunu degilde yine braunun baska bi epilatörünü kullanmıstım ama cok acıtıyo ya bide aldktan sonra cıkarken nokta nokta cıkardı benimkileri agdyı daha cok seviyorum bide agdada canm hic acımıyo
alışana ağda gibisi yok zaten deee alışana kadar canı çıkıyo insanın bu hani suda da kullanılıyo ya su da insanın cildi rahatlıyo yumuşuyo rahat olur belki inş bi kullanan çıkar

alışana ağda gibisi yok zaten deee alışana kadar canı çıkıyo insanın bu hani suda da kullanılıyo ya su da insanın cildi rahatlıyo yumuşuyo rahat olur belki inş bi kullanan çıkar

insallah bakalım eger tavsiye eden olursa bende alırım cünkü her an agda elinin altında olamayabiliyo

ben özelden mesaj atamıyorm smdilk 100 olmadı mesajlarm bende cıkıyorm allah kabul etsn canım

her duşta peeling yaparsanız batık olmaz..ben 20 yıldır makine kullanıyorum ,tek batık bile yok..ağda bende daha çok batık yapmıştı..

ben bu değilde bir başka modelini kullanıyorum sürekli batık oluşturuyor fakat bu suda kullanıldığı için acı hissi az olur
anladım canım sağol
her duşta peeling yaparsanız batık olmaz..ben 20 yıldır makine kullanıyorum ,tek batık bile yok..ağda bende daha çok batık yapmıştı..

arkadaşın da dediği gibi peeling ve kesesiz olmuyo zaten

canım benim hala 100 mesaj olamadıgı icin özelden cevap yazamıyorum henüz 89 olcak bu mesajla :)) adım ecem insallah 100 oldugumda cevap atabilicem

olsun canm valla bende bugn evdeydm ondan bu kadar cok grebildim normalde aksamları ancak girebiliyorum nete iyiyim cok sükür senden alısverismi vardı bugünn

olsun canm valla bende bugn evdeydm ondan bu kadar cok grebildim normalde aksamları ancak girebiliyorum nete iyiyim cok sükür senden alısverismi vardı bugünn

yok ya aslında annemin maaş günüydü ayıptır söylemesi gitmişken kot pantolon aldım bende bi de bi iki küçük ihtiyaç öyle işte. çalışıyo musun normalde bugün ço girebildim demişsin ya

oo hayırlı olsun :)) yok calısmıyorum ben daha okuyorum okul bitmedi :)) bugün evdeydim boş günümdü ondan girebildim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…