braun yüz epilatorü

deliminebe

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
5
3
Merhaba:) reklamlarda gördüm braun yüz epilatorünü ve merak ettim kullanan var mı acaba??
Özellikle de tahriş ediyor mu onu öğrenmek istiyorum çünkü normal epilatorlerin başlığını cikarip biyikta denemistim ve surtunmeden dolayi sanirim yanik olmustu. Bunun da basligi yok gibi gözüküyor ayni sorun var midir ki??????:110:

Merhaba:) reklamlarda gördüm braun yüz epilatorünü ve merak ettim kullanan var mı acaba??
Özellikle de tahriş ediyor mu onu öğrenmek istiyorum çünkü normal epilatorlerin başlığını cikarip biyikta denemistim ve surtunmeden dolayi sanirim yanik olmustu. Bunun da basligi yok gibi gözüküyor ayni sorun var midir ki??????:110:
bende çok merak ediyorum normalde benim cene altımda çıkıyor malesef agda yaptıramıyorum sivilceleme yapıyor,bende iple aldırıyorum tabii oda bütün kısaları alamıyor sonrada cımbızla geciyorum üstünden bugün bugün bu ürünü incelemek için watsonsa gittim onlarda pek bilmiyorlar kullanan varsa lütfen cevap versin almak istiyorum

kızlar bugün aldım ve hemen denedim bence başarılı. kumral olmama rağmen çene bölgemde sert sert kıllar oluyo en ufağını bile aldı pürüzüsüz oldu. bıyık bölgesinde de denedim orda ki en cılız tüyleri bile aldı. çok da ufak ve pilli çantanızda her yere taşıyabilirsiniz. ben çok beğendim tavsiye ederim

kızlar bugün aldım ve hemen denedim bence başarılı. kumral olmama rağmen çene bölgemde sert sert kıllar oluyo en ufağını bile aldı pürüzüsüz oldu. bıyık bölgesinde de denedim orda ki en cılız tüyleri bile aldı. çok da ufak ve pilli çantanızda her yere taşıyabilirsiniz. ben çok beğendim tavsiye ederim

Merhaba canım hayırlı olsun. Nerden kaca aldin acaba? Bayagi olmus sen yazali:) sikayetin oldu mu bu sürede:KK16:

bende aldım tavsiye ederim kaşımı bile aldım çok rahat cilt temizleme kısmıda çok güzel bayıldım tavsiye ederim :KK49:

benimde çenemdekilerden bıktım ağda sivilce yaptı iple aldırıyorum birkaç tanesinide cımbızla aldım sanki jilet vurmuş gibi çıktı :KK61::KK61::KK61:

Bende cok merak ettim braun kini. Ama remighton in lazer isinli aletini de düşünüyorum ama onum fiyati biraz pahali. Acaba komple yuz bolgesinde braun nasil kullananlar yazarsa cok sevinirim.

X