• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braun yüz epilatorü

Merhabalar,
Bende bu ürünü çok merak ediyordum. Dün siparişimi verdim. İnşallah en kısa zamanda elime geçecek. kirazyağmuru diye bir siteden 129 liraya aldım. Bir an önce elime geçip kullanmaya başlamayı istiyorum.

arkadaslar ben aldim ve bugun ikinci kez kullandim. yaklasik bir ay gecti ilk alisimin ustunden. bu surede yuzumdeki killarda bir atis olmadi ve her zaman ciktigi gibi ve her zaman ciktiklari surede ciktilar. yani kalinlasma falan yapmadi. biyik bolgesi icin uc dort kere kullandim fakat dun kullanmadim biyik bolgeme. cunku burnumun altinda batiklar olustu. ve yakindan bakinca biyiklariminda icerden cikiyomus gibi oldugunu gkrdum ve ipe dondum. iple alicam bi sure sonra tekrar braun kullanirim. ayrica alirken baya acitiyo kizlar haberiniz olsun. bide ben dolunaya denk getirip oyle aliyorum yuzumu ve vucudumu o yuzdende gec cikiyor.

Ben de bir kaç ay evvel aldım, ama çok çabuk bozuldu. Çıkan tüyler olduğu gibi cılız çıktı. Dudak üstü ve kaş bölgesinde kullandım. Markanın yaşadığım şehirdeki servisi çok lakayt bu sebeple tamiri de çok uzun sürdü verdiğimde tertemiz cihazım lekeli ve deforme olmuş şekildeydi ama artık mücadele etmekten sıkıldım ve cihazı teslim aldım. Yüz yıkama kısmı da başarılı.

Ben de ilk kullandığım zamanlarda çok memnundum da pili çok çabuk tüketiyor. Ve sadece duracell pil ile çalışıyor. o bile çok kısa sürede yavaş çalışmasına sebep oluyor. arıza mı var yoksa genel hali mi anlayamadım... aslında pili dayansa fikir güzel de pil sorunu var benimkinde. Sağa sola çevirince bazen kendine gelebiliyor.

Ben de ilk kullandığım zamanlarda çok memnundum da pili çok çabuk tüketiyor. Ve sadece duracell pil ile çalışıyor. o bile çok kısa sürede yavaş çalışmasına sebep oluyor. arıza mı var yoksa genel hali mi anlayamadım... aslında pili dayansa fikir güzel de pil sorunu var benimkinde. Sağa sola çevirince bazen kendine gelebiliyor.
Pilli olması gerçekten çok sorun hem pilli hem elektirikli olsaydı keşke

Merhaba. Braun face almadan önce kullanıcı yorumlarını ve ürünü araştırdım. Dün internetten sipariş ettim bugün elime ulaştı gayet başarılı.çenem ve bıyıkta tüyler var sürekli aldırmak zorunda kalıyorum. sürekli kuaföre gidecek zaman bulmak çok zor. Yüz içinde kullananlar gayet memnun vakit bulunca bende deneyeceğim.Çantada taşıyıp kolayca kullanılabilir. Acısıda çok çok az. tavsiye ederim.
Hepsiburada.com dan 122 TLye aldım fiyatıda diğer yerlere göre gayet uygun geldi
merhabalar ben de almayı düşünüyorum ama hepsi buradadan yaptığın alışverişten memnun kaldın mı peki

bnde kullanıyorum uzun zamandır ve memnunum pratik kullınımı iki ayarı var birinci ayarda kullanıyorum ikinci ayarda hızlı olduğu için iyi almıyor galiba tüyler her zamanki gibi çıkıyor nasılsa öyle yani fark yok iple alınmıştan jilet gibi sert değil çünkü kökten alıyor

bnde kullanıyorum uzun zamandır ve memnunum pratik kullınımı iki ayarı var birinci ayarda kullanıyorum ikinci ayarda hızlı olduğu için iyi almıyor galiba tüyler her zamanki gibi çıkıyor nasılsa öyle yani fark yok iple alınmıştan jilet gibi sert değil çünkü kökten alıyor
Peki temizleme de sivilce çıkarıyor mu? Bazı yerlerde sivilce çıkardığını yazmışlar.Bende almak istiyorum ama emin olamıyorum.Bir 4 ceşıt var sizde hangisi var.Aralarındaki fark sadece parçalar mi? Yoksa cihaz da farklılık var mı? ☺

kızlar merak ediyorum batık falan olmuyor mu?? ben epilator kullandigimda bacaklarimda batik oluyor genelde o yuzden uzun suredir kullanan varsa görüşlerini paylaşirsa sevinirim

Back