- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi deliminebe
çok sevindim yani sert degiller süper sizin adınıza sevindim en kısa zamanda inşallah bende alıcamBugun çıktılar artık iple alındıgı gibi gayet az çıktı yanaklarada deneyeceğim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim yani sert degiller süper sizin adınıza sevindim en kısa zamanda inşallah bende alıcamBugun çıktılar artık iple alındıgı gibi gayet az çıktı yanaklarada deneyeceğim artık
Bugun çıktılar artık iple alındıgı gibi gayet az çıktı yanaklarada deneyeceğim artık
canım ne kadar bunun fiyatı bimeks teknosa media markt internet fiyatları hep 178 falan yazıyor
Aaa bu kampanya bitti dimi.Bende o fiyata aldım ama gratisden 30tl lik alışveriş felan yaparsan teknosada %25 indirimle alabilirsin bi arkadaşımada öyle aldık
Güya sir yaparkenki gibi çıkıyormus.ben almayı planlıyorum sevgililer günü indiriminden.Kullananlar yorumlarıini yapqrlarsa cok sevinirim. Tuyler ne sekilde cikiyo? Sert mi yumusak mi?
Sir gibiyse iyi. Indirimi ne kadar oluyo sevgililer gununde peki bende aliyim??Güya sir yaparkenki gibi çıkıyormus.ben almayı planlıyorum sevgililer günü indiriminden.
Ben bugun teknosada sordum.199 tl idi.Sir gibiyse iyi. Indirimi ne kadar oluyo sevgililer gununde peki bende aliyim??
Bu imdirimli halimi ki ? Normal bimekste felan 179 tl zatenBen bugun teknosada sordum.199 tl idi.
Yok degil sanirim.ama izledigim videoda kadın, yüzü temizlemek icin bir buyuk bir kucuk başlik oldugunu, ikili başliklinin fiyatinin 199 tl, tek basliklinin 179 tl oldugunu soylemisti.ancak benim baktigimin kutusunda tek baslik resmi vardi.bilmiyorum.179 ise uygun yani.yarın biraz daha bakicam.belki daha dusuk bulurum.bulamazsam bimeksten alirim.Bu imdirimli halimi ki ? Normal bimekste felan 179 tl zaten
Hmm anladm. Bana da haber verirsen sevinirm. Sen komple yuz bolgesindemi kullanmayi dusunuyon ?Yok degil sanirim.ama izledigim videoda kadın, yüzü temizlemek icin bir buyuk bir kucuk başlik oldugunu, ikili başliklinin fiyatinin 199 tl, tek basliklinin 179 tl oldugunu soylemisti.ancak benim baktigimin kutusunda tek baslik resmi vardi.bilmiyorum.179 ise uygun yani.yarın biraz daha bakicam.belki daha dusuk bulurum.bulamazsam bimeksten alirim.
Yanlara dogru ayva tuylerim var.onlara cesaret edebilir mym bilmiyorum.bıyık bölgesiiçin istiyorum özellikle.belki çene okur.orda da ayva tuyler var.iste bilmiyorum.cesaret edemedim daha sert mi çikar diye.ama Türk bir kadin video çekmiş.cok memnun.güvendim sanirim.Hmadm. Bana da haber verirsen sevinirm. Sen komple yuz bolgesindemi kullanmayi dusunuyon ?
Anladm. Aynen bendekilerde hep ayva tuyleri ama alirsam heralde tüm guz bolgesi icin kullanirm. Ayva tuyude olsa kalmasini istemiyorum bi yerden sonra rahatsiz oluyo insanYanlara dogru ayva tuylerim var.onlara cesaret edebilir mym bilmiyorum.bıyık bölgesiiçin istiyorum özellikle.belki çene okur.orda da ayva tuyler var.iste bilmiyorum.cesaret edemedim daha sert mi çikar diye.ama Türk bir kadin video çekmiş.cok memnun.güvendim sanirim.
Ben de yeni yeni rahatsız olmaya başladım ayvalardan.ama daha beter çıkar mı diye çok endişeliyim.dimyata pir i nce giderken evdeki bulgurdan da olmayalımAnladm. Aynen bendekilerde hep ayva tuyleri ama alirsam heralde tüm guz bolgesi icin kullanirm. Ayva tuyude olsa kalmasini istemiyorum bi yerden sonra rahatsiz oluyo insan
Medyamarkete gittim.kalmamiş.aramaya devam..herkes aliyor yaa..Ben de yeni yeni rahatsız olmaya başladım ayvalardan.ama daha beter çıkar mı diye çok endişeliyim.dimyata pir i nce giderken evdeki bulgurdan da olmayalım
Bimekste tek baslıklisi 159 tl idi.almadım yaaa.cesaret edemedim.En uygun bimekste canım.Anladm. Aynen bendekilerde hep ayva tuyleri ama alirsam heralde tüm guz bolgesi icin kullanirm. Ayva tuyude olsa kalmasini istemiyorum bi yerden sonra rahatsiz oluyo insan