• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braun yüz epilatorü

bende kullanıyorum çok memnunum kızlar :KK76: çok pratik iple almayı beceremediğim için nerdeyse her çıktığında kuaföre gidiyordum benim imdadıma yetişti bu harika şey :D

Kullananlar yorumlarıini yapqrlarsa cok sevinirim. Tuyler ne sekilde cikiyo? Sert mi yumusak mi?

Bu imdirimli halimi ki ? Normal bimekste felan 179 tl zaten
Yok degil sanirim.ama izledigim videoda kadın, yüzü temizlemek icin bir buyuk bir kucuk başlik oldugunu, ikili başliklinin fiyatinin 199 tl, tek basliklinin 179 tl oldugunu soylemisti.ancak benim baktigimin kutusunda tek baslik resmi vardi.bilmiyorum.179 ise uygun yani.yarın biraz daha bakicam.belki daha dusuk bulurum.bulamazsam bimeksten alirim.

Yok degil sanirim.ama izledigim videoda kadın, yüzü temizlemek icin bir buyuk bir kucuk başlik oldugunu, ikili başliklinin fiyatinin 199 tl, tek basliklinin 179 tl oldugunu soylemisti.ancak benim baktigimin kutusunda tek baslik resmi vardi.bilmiyorum.179 ise uygun yani.yarın biraz daha bakicam.belki daha dusuk bulurum.bulamazsam bimeksten alirim.
Hmm anladm. Bana da haber verirsen sevinirm. Sen komple yuz bolgesindemi kullanmayi dusunuyon ?

Hmadm. Bana da haber verirsen sevinirm. Sen komple yuz bolgesindemi kullanmayi dusunuyon ?
Yanlara dogru ayva tuylerim var.onlara cesaret edebilir mym bilmiyorum.bıyık bölgesiiçin istiyorum özellikle.belki çene okur.orda da ayva tuyler var.iste bilmiyorum.cesaret edemedim daha sert mi çikar diye.ama Türk bir kadin video çekmiş.cok memnun.güvendim sanirim.o_O

Yanlara dogru ayva tuylerim var.onlara cesaret edebilir mym bilmiyorum.bıyık bölgesiiçin istiyorum özellikle.belki çene okur.orda da ayva tuyler var.iste bilmiyorum.cesaret edemedim daha sert mi çikar diye.ama Türk bir kadin video çekmiş.cok memnun.güvendim sanirim.o_O
Anladm. Aynen bendekilerde hep ayva tuyleri ama alirsam heralde tüm guz bolgesi icin kullanirm. Ayva tuyude olsa kalmasini istemiyorum bi yerden sonra rahatsiz oluyo insan :(

Anladm. Aynen bendekilerde hep ayva tuyleri ama alirsam heralde tüm guz bolgesi icin kullanirm. Ayva tuyude olsa kalmasini istemiyorum bi yerden sonra rahatsiz oluyo insan :KK43:
Ben de yeni yeni rahatsız olmaya başladım ayvalardan.ama daha beter çıkar mı diye çok endişeliyim.dimyata pir i nce giderken evdeki bulgurdan da olmayalımo_O

Arkadaşlar epila venus nasıl bişey bilen varmı acaba... Sadece bikini bolgen ve koltuk altı inceltmek için almayı düşünüyorum atış miktarı onmli değil

Back