• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braun yüz epilatorü

Ben dün aldım ve ilk defa kullandım. Çok memnun kaldım. Vatan bilgisayardan 199 tlye aldım. 170 tl olanda 1 adet yüz temizleme fırçası var, 199 olanda bu yüz temizleme fırçasının yedeği var. yüz temizleme fırçasını henüz kullanmadım ama epilatör çok güzel. annem ve ben ikimiz de kullandık. en kısa tüyleri bile çok güzel bir şekilde alıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum. tüyler çıktıktan sonra nasıl olacak, onu bilemiyorum ama sanmam ki sert çıksın. çünkü kökten çekiyor tüyleri. kırmıyor. bu yüzden sert çıkmaz bence. braun bu konuda çok başarılı. vücut epilatöründen de çok memnunum. o yüzden çok düşünmedim alırken.

Ben dün aldım ve ilk defa kullandım. Çok memnun kaldım. Vatan bilgisayardan 199 tlye aldım. 170 tl olanda 1 adet yüz temizleme fırçası var, 199 olanda bu yüz temizleme fırçasının yedeği var. yüz temizleme fırçasını henüz kullanmadım ama epilatör çok güzel. annem ve ben ikimiz de kullandık. en kısa tüyleri bile çok güzel bir şekilde alıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum. tüyler çıktıktan sonra nasıl olacak, onu bilemiyorum ama sanmam ki sert çıksın. çünkü kökten çekiyor tüyleri. kırmıyor. bu yüzden sert çıkmaz bence. braun bu konuda çok başarılı. vücut epilatöründen de çok memnunum. o yüzden çok düşünmedim alırken.

tüyleriniz çıkınca da yazar mısınız? sertleşme falan oldu mu diye. ona göre ben de alıcam da:)

kızlar bugün aldım ve hemen denedim bence başarılı. kumral olmama rağmen çene bölgemde sert sert kıllar oluyo en ufağını bile aldı pürüzüsüz oldu. bıyık bölgesinde de denedim orda ki en cılız tüyleri bile aldı. çok da ufak ve pilli çantanızda her yere taşıyabilirsiniz. ben çok beğendim tavsiye ederim
Ya bende alcam da sormak istedigim bi iki soru var cevap verirsen sevinirim canim benim cenemde sert kalin killar var onlarida alir mi acaba bide cimbizliya azaltamaz deme keske azaltsa iyi olurdu neyse ikinciside yanaklarki ince ayva tuylerini de aliyormusun onlari alinca kalinlastirir mi acaba cimbiz ya sonucda kalinlastirir diye dusunuyorum da uzun oldu kusura bakma

kızlar braun face 820 yedek başlıklı epilatör 200 tl yerine kadınlar günü dolayısıyla %25 indirime girmiş 150 tl ye aldım çok memnun kaldım tavsiye edi,yorum

Bende 2ay oldu galiba alalı yüz temizleme başlığı zaten harika bayılıyorum epilatör kısmıda kullanımı çok kolay hiç kuaföre gitme derdi kalmadı kısa sürede hallediyorum

[QUOolaria, post: 39832710, member: 637198"]Bende 2ay oldu galiba alalı yüz temizleme başlığı zaten harika bayılıyorum epilatör kısmıda kullanımı çok kolay hiç kuaföre gitme derdi kalmadı kısa sürede hallediyorum[/QUOTE]
ince tuyleri kalinlastirirsa diye korkuyorum sende öylebir sorun oldu mu

[QUOolaria, post: 39832710, member: 637198"]Bende 2ay oldu galiba alalı yüz temizleme başlığı zaten harika bayılıyorum epilatör kısmıda kullanımı çok kolay hiç kuaföre gitme derdi kalmadı kısa sürede hallediyorum
ince tuyleri kalinlastirirsa diye korkuyorum sende öylebir sorun oldu mu[/QUOTE]

yok ince tüylerimde aynı çıkıyor hiç sorun yaşamadım henüz

Bende 2ay oldu galiba alalı yüz temizleme başlığı zaten harika bayılıyorum epilatör kısmıda kullanımı çok kolay hiç kuaföre gitme derdi kalmadı kısa sürede hallediyorum

Ben temizleme başlığını takamadım bi türlü. Yerinden çıkartamadım epilatör başlığını :( çevirerek mi açılıyor?

Ben de çok memnun kaldım. İnce tüyleri kalınlaştırma gibi bir sorunu yok. Çünkü kökünden çekiyor tüyleri. Kırarak veya keserek alsa kalınlaştırabilir ama öyle bir sıkıntı yok. Herkese tavsiye ediyorum.

uzun zamandır girmemiştim siteye o yüzden yazamadım. ben aldığımdan bu yana çok memnunum çene kısmımda ki tüylerimi alıyorum daha çok ve memnunum hala ama çok kullandığımdan mı bilmem pili hemen bitiyor :KK48: kılları da sertleştimedi ve sanki daha uzun zamanda çıkıyor

Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Düzenli olarak sadece bu ürünü kullandığımı söyleyemem. Ancak genelde bu ürünü kullanmaya çalışıyorum. Çünkü kuaföre gitmekten pek hoşlanmıyorum. Ciddi şekilde yüzde tüylenme sorunum var.
Ürün kısa tüyleri de kalın tüyleri de (tahmini bir oran verecek olursak) %85 civarında temizliyor. İşlem uzun sürdüğünde terleyen bölgeyi önce yüz temizleme jeli ile yıkayıp, iyice kurulayıp devam etmek gerekiyor. Aksi takdirde tüyleri almak çok zorlaşıyor. Yüzde kızarıklık yapıyor ancak benim cildim aşırı hassas, tüylerim çok ve kalın olduğu için olabilir. Tüylerde değişiklik olmuyor. Yani ne zayıflatıp, seyrekleştiriyor ne de eskisinden daha kalın çıkıyor.
Ürünü düzenli kullandığım zamanlarda, normalde 2-3 günde eski haline dönen tüyler 4-5 günde eski haline dönmeye başladı.
Temizleme fırçası cildi, ilk uygulandığında yumuşatıyor, hoş bir his bırakıyor. Ancak kısa süre sonra bu his kayboluyor. Herhangi bir parlaklık ya da değişiklik oluşturmadı cildimde.
Ciddi bir pil sorunu var. Kalite bir marka olarak bilinen pil ile tek kullanımda sorun yaşamıyorum. Ancak ikinci kullanımda malesef cihaz çok yavaşlamış oluyor. Diğer pillerde ise bir epilasyon esnasında 2 pil kullanmak zorunda kaldığım oldu.
Yine de benim gibi aşırı tüylenme sorunu yaşayanlar için önemli bir ürün. Sabah uyanıp iple uğraşmak yerine bu ürünü kullanıp evden çıkabilecek hale gelebiliyorum. Şimdilik aklıma gelen her şeyi yazdım. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

Merhaba. Braun face almadan önce kullanıcı yorumlarını ve ürünü araştırdım. Dün internetten sipariş ettim bugün elime ulaştı gayet başarılı.çenem ve bıyıkta tüyler var sürekli aldırmak zorunda kalıyorum. sürekli kuaföre gidecek zaman bulmak çok zor. Yüz içinde kullananlar gayet memnun vakit bulunca bende deneyeceğim.Çantada taşıyıp kolayca kullanılabilir. Acısıda çok çok az. tavsiye ederim.
Hepsiburada.com dan 122 TLye aldım fiyatıda diğer yerlere göre gayet uygun geldi

merhaba kızlar. bugün braun yüz epilatörü satın aldım. tereddütlüydüm ne kadar faydası olur diye ilk başta. çene ve dudak üstü bölgemde yoğun tüylenme var. sürekli kuaföre git aldır, evde bantlarla uğraş sıkıldım bir çare diye aldım:KK49:
sonuç: mükemmel kızlar tek kelimeyle neden daha önce almadım diyorum şimdi. :KK75:paketin içinden ışıklı büyüteçli bir ayna çıktı. en ufak tüyleri bile çok net gösteriyor size. çenemde hiç acı hissetmedim diyebilirim. ama dudak üstü biraz acıdı kızardı ama hemen geçti. 1 saat önce yaptım tenim çok ince ve hassastır kızlar ona rağmen.tertemiz oldu kuaförde bile tek tük kalırdı hep, çok ip geçmelerine izin vermezdim cildimi yıpratmamak için. ben çooook memnun kaldım bayanlar. :KK49:

merhaba kızlar. epilatörümü bugün 10 gün aradan sonra ikinci kez kullandım. sonuç gerçekten çok güzel. sadece 2 dakikada kuaföre gitmeden kurtuldum dudak üstü ve çenemdeki tüylerden. kökünden alıyor gerçekten ve kırmıyor. 2. seansımda 20 lira karda olmam da ayrı bir keyif. :KK49:

Back