- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
- Konu Sahibi afra tafra
-
15 dakikada iki pil mi? Benim ki on gün gidiyor ortalama. Yüz temizleme aparatini kullanmiyorum ben. Bir de cımbızla tekrar alıyorum demissiniz. Ben kullandıktan sonra kesinlikle başka bir yönteme gerek kalmıyor. En iyi cimbizin alabileceği en küçük tuye kadar alabiliyor. Bence sizin ürününüz bozuk. Servise tekrar gönderin.Buradaki yorumlara güvenerek bende aldım. (Yanlış anlamayın kimseyi suçlamıyorum sadece alacakların dikkati olmalarını istedim. ) 15 dakika boyunca uğraşmama rağmen sadece dudak üstünü yapabildim. sürekli olarak duruyordu. o da doğru almadı sonra üstünden tekrar cımbızla geçtim ve 15 dakikada iki tane pil bitirdi. bu arada pillerde kaliteli piller. bende servise verdim. servis bir ay sonra cihazda herhangi bir bozukluk olmadığını söyleyerek bana geri verdi. şu anda hiçbir işime yaramıyor. boşuna 200 liram gitti.
bende bir haftadır aynı pille kullanıyorum hergün yüz temizleme başlığını iki günde bir de epilatör kısmını.hala bitmedi.şaşırdım açıkçası.Göndersem ne olacak ki birşey yok deyip yine geri verecek. Dün tekrar denedim bir tane tüy çekip duruyor yeniden çalıştırmak gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum
Evet bence de her kuruşu hakediyor. Hiçbir zahmete, atraksiyona gerek kalmadan sadece bölgede gezdirerek kolayca kılı tüyü temizliyor.ürün kesinlikle çağın buluşu diyebilirim muhteşem ötesi her kuruşunu hak ediyor.Alın bölgemde hasas olduğundan sivilce oluştu kremle çözdük.pil olarak duracell kullanıyorum sorun yok 5 aydır kullanıyorum süper ötesi
biz iki kere servise gönderdik gayette ilgilendilerGöndersem ne olacak ki birşey yok deyip yine geri verecek. Dün tekrar denedim bir tane tüy çekip duruyor yeniden çalıştırmak gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?