bence en iyisi braun es2 üstelik ion özelliği sayesinde parlaklık ve yumuşaklık veriyo ben memnunun şimdilik tavsiye ederim
bencede hem fazlada yıpratmıo saçları ne kadar yıpratsamda ben saçımı 1 haftada geri toparladım bu düzleştiriciyle yani bence nerdeyse hiç yıpratmıyo kesinlikle tavsiye ederim ama ıslak saça uygulayınca çok yıpratıyo ve düzleştirmiyoda kabartıyo ıslak saça yapınca
HİÇ TAVSİYE ETMEM,ZATEN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİLERİN ÇOĞU SACI KIRIYOR VE YIPRATIYOR.yasakkelime
Hımm peki teşekkürler fiyatı ne kadar biliyomıusunuz arkadaşlar??
bende 1 haftadır braun es2 kullanıyorum saçlarım kalın telli ve dalgalı daha çok bukle yapmak için aldım ama yaptığım bukleler 15 dk sürmüyo ama düzleştirmesine lafım yok çok güzel bu arada ıslak saça kesinlikle değdirmeyiniz diye yazıyodu
hem düz hem de bukle bukle yapiyorum saçımıya arkadaşlar saçınızı düzleştiriiye sarıp lüle yapabiliomusunuz merak ediorumm lütfen aydınlatınn bnei yaw.nolur kıslar.ya hep düz olmasınıda istemem üst kısımlarda buklelerde yapabileyim istiyorumm
o zaman saçınıza fön de çektirmeyin :icecream:HİÇ TAVSİYE ETMEM,ZATEN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİLERİN ÇOĞU SACI KIRIYOR VE YIPRATIYOR.yasakkelime
hem düz hem de bukle bukle yapiyorum saçımı
tek başına bir dev yani bu alet :dance:
o zaman saçınıza fön de çektirmeyin :icecream:
doğallıktan yana olanlar kullanmasın ne güzleştirici ne fön ne fırça
hatta saçınızı taramadan falan da gezebilirsiniz sorun yok :icecream:
seyahate çıkmadan valizimi hazırlarken "ilk önce yerleştirilicekler" listemin başında yer alır braun Es2
makyaj malzemelerim ne denli önemliyse bu alet de o denli önemlidir
gözü kapalı alın arkadaşlar
paranızın karşılığını ziyadesiyle alırsınız yerimseniben
kurbağaa lemm zorla kanıma girdin bir avuş saçım var çok ince telli yapısı böyle emme dökülüyor ama kel kalmam herhalde :1rolleyes: bunuda alacağım yaşasın dümdüz saçlar....Şeniz
merhaba,
ben de 1 haftadır saç düzleştirici almak için uğraşıyorum ama bir türlü karar veremedim. özellikle braun alacağım, fakat braunun 2 çeşidi var. Es1 ES2 kullananlar bilirler. sizce hangisi iyi ve ne gibi farkı var. çünkü arada biraz fiyat farkı var. biri 71 ytl diğeri 110 ve 125 ytl arasında. kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun kalacam.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?