- 22 Kasım 2018
- 11
- 5
-
- Konu Sahibi Midnightsunn
Adet olan biri degilmisinBanyoda havluyu bacağımın arasına alarak (sürtünerek ve biraz bastırarak) masturbasyon yapıyordum. Sonra banyo taburesine oturdum banyo yapmak için, kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı. Ne olduğunu bilmiyorum, kan olabilir mi? Bozulmuş olabilir mi? (Havluda hiçbir leke yok)
Adet olan biri degilmisin
Neden soruyorsunuz peki ? Ben gerçekten çok merak ediyorum,soru saçmalık ama neden sordunuz ?
Bozulması için vajinanıza bir şeyin girmesi lazım. Yaşınızı da bilmiyorum ama başka nasıl anlatılabilir ki. Havluyla filan pek mümkün değil o iş.Sadece bir soru sordum.
Salak mısın vs. yazan dahi var. Birçok insan masturbasyon yapıyor, doğal bir şey ve insanların nasıl yaptığı sizi ilgilendirmiyor.
Kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim.
Bozulup bozulmadığını merak etmiştim sadece.
Saçmalık?
İnsanlar bunun için doktora gidiyorlar. Bozulup bozulmadığını öğrenmek için.
Evet zaten tuhaf olan kısım bu.Bozulunca ne oluyor,vajinanız fonksiyon kaybına mı uğruyor ?
Masturbasyon yapmışsınız,kimseye kendinizi ne şekilde tatmin ettiğinizin hesabını vermek zorunda değilsiniz.Ben hiçbir erkeğin ''olamaz ellerimle bekaretimi kaybettim'' diye masturbasyondan sonra kendine dert edindiğini görmedim.Kadınlar olarak o kana takmış durumdayız,saçmalık bu evet.Bırakın artık şu zihniyeti.
Abi duş jeli yaa daha iyi.Kiz sabun al sabun gidip gelmesi kolay olur herşeyi de ben mi anlatacam size
Ben bi kere keseylen denedim benim kuku tahriş tabi ...Abi duş jeli yaa daha iyi.