- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.085
-
- Konu Sahibi Midnightsunn
Kızlar deodorant lı konuya beni etiketlesenize merak ettim onuda kaçırmayaymAbi duş jeli yaa daha iyi.
El örgüsü lif en iyisi yaaBen bi kere keseylen denedim benim kuku tahriş tabi ...
Herif gördü
Dedi kız buna ne olmuş
Ti ye alınacak sekılde soru sorarsanız olacagı bu sevgili M Midnightsunn sordugun sorunun cevabını gayette bılıyorsun töbe töbe banlanmadan şuralardan kaçayımBanyoda havluyu bacağımın arasına alarak (sürtünerek ve biraz bastırarak) masturbasyon yapıyordum. Sonra banyo taburesine oturdum banyo yapmak için, kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı. Ne olduğunu bilmiyorum, kan olabilir mi? Bozulmuş olabilir mi? (Havluda hiçbir leke yok)
Senin banlanmaman lazım. Dua topiklerine giriyoz dur.Ti ye alınacak sekılde soru sorarsanız olacagı bu sevgili M Midnightsunn sordugun sorunun cevabını gayette bılıyorsun töbe töbe banlanmadan şuralardan kaçayım
Heh işte ondan diyorum kaçayım diyeSenin banlanmaman lazım. Dua topiklerine giriyoz dur.
o zaman böyle bir şey yapıyorsanız biraz bedeninizi tanıyın da ne bozar ne bozmaz öğrenin insanlar da haklı olarak dalga geçilmek için açılmış konu sanmasın siz de boş yere paniklemiş olmayınSadece bir soru sordum.
Salak mısın vs. yazan dahi var. Birçok insan masturbasyon yapıyor, doğal bir şey ve insanların nasıl yaptığı sizi ilgilendirmiyor.
Kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim.
Bozulup bozulmadığını merak etmiştim sadece.
hem bunu burda nerden görelim klavye başındaSaçmalık?
İnsanlar bunun için doktora gidiyorlar. Bozulup bozulmadığını öğrenmek için.
Bizim komşunun oğlu vardı içer içer sonra ilahi acar ağlardıSenin banlanmaman lazım. Dua topiklerine giriyoz dur.
En güzeliBizim komşunun oğlu vardı içer içer sonra ilahi acar ağlardı
kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı.
Size salak diyeni şikayet edin. Bu arada öyle bozulmaz rahat ol.Sadece bir soru sordum.
Salak mısın vs. yazan dahi var. Birçok insan masturbasyon yapıyor, doğal bir şey ve insanların nasıl yaptığı sizi ilgilendirmiyor.
Kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim.
Bozulup bozulmadığını merak etmiştim sadece.
Heee havluyla sevisen sensin demekBanyoda havluyu bacağımın arasına alarak (sürtünerek ve biraz bastırarak) masturbasyon yapıyordum. Sonra banyo taburesine oturdum banyo yapmak için, kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı. Ne olduğunu bilmiyorum, kan olabilir mi? Bozulmuş olabilir mi? (Havluda hiçbir leke yok)