Bozulmuş mudur? (acil)

Banyoda havluyu bacağımın arasına alarak (sürtünerek ve biraz bastırarak) masturbasyon yapıyordum. Sonra banyo taburesine oturdum banyo yapmak için, kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı. Ne olduğunu bilmiyorum, kan olabilir mi? Bozulmuş olabilir mi? (Havluda hiçbir leke yok)
Ti ye alınacak sekılde soru sorarsanız olacagı bu sevgili M Midnightsunn sordugun sorunun cevabını gayette bılıyorsun töbe töbe banlanmadan şuralardan kaçayım:KK55:

Sadece bir soru sordum.
Salak mısın vs. yazan dahi var. Birçok insan masturbasyon yapıyor, doğal bir şey ve insanların nasıl yaptığı sizi ilgilendirmiyor.
Kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim.
Bozulup bozulmadığını merak etmiştim sadece.
o zaman böyle bir şey yapıyorsanız biraz bedeninizi tanıyın da ne bozar ne bozmaz öğrenin insanlar da haklı olarak dalga geçilmek için açılmış konu sanmasın siz de boş yere paniklemiş olmayın

Sadece bir soru sordum.
Salak mısın vs. yazan dahi var. Birçok insan masturbasyon yapıyor, doğal bir şey ve insanların nasıl yaptığı sizi ilgilendirmiyor.
Kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim.
Bozulup bozulmadığını merak etmiştim sadece.
Size salak diyeni şikayet edin. Bu arada öyle bozulmaz rahat ol.

Banyoda havluyu bacağımın arasına alarak (sürtünerek ve biraz bastırarak) masturbasyon yapıyordum. Sonra banyo taburesine oturdum banyo yapmak için, kalktığımda taburede kahverengi bir sıvı vardı. Ne olduğunu bilmiyorum, kan olabilir mi? Bozulmuş olabilir mi? (Havluda hiçbir leke yok)
Heee havluyla sevisen sensin demek🤨Yok korkma bir sey olmamistir

X