boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

benımde dumduzdu resımlerım var hatta amelıyat oncesı onlarıda ekledım albume..protezın markasına takılma mentor 1969 dan berı kullanılıyo ve ızmırdekı cogu doktor mentor kullanıyo kalıtelı bır protez kendı ıcınde sertlıklerı var onunda..
protez bellı olsa bende olurdu benım ustu kasın altında dıger kısmı kasın ustunde kı kas ustunde mesela daha fazla bellı olur ama bende yok oyle bır durum kı proteezımde buyuk bır protez..
sen amelıyatını erteletme ımkanın varsa ertellettır ve bıras daha arastır..hasan beylede gorus derım..kendısını ben tanımam etmem ama arzuma yaptıgı gogusten sonra oda buyuk proteze hayır demıyo..yaptırmısken yaptırdıgına degsın sonrasında uzulme..genelde turkıyede cogu cerrah kucuk protez kullanıyo abartı olmasın bellı olur dıye ama bellı olsa yada abartı olsa bende olurdu..

merhaba pierlotti;
gizemin fotgreflarını gördüm gerçekten çok iyi olmuş. ben de karar veremiyorum büyük olsun diom ama. senin fotoğrafların var mı

merhaba pierlotti;
gizemin fotgreflarını gördüm gerçekten çok iyi olmuş. ben de karar veremiyorum büyük olsun diom ama. senin fotoğrafların var mı
üzgünüm canım eşim istemiyor albüm yapmamı yazdıklarımıda takip ediyor belki birgün paylaşırım ama şuan için yok

üzgünüm canım eşim istemiyor albüm yapmamı yazdıklarımıda takip ediyor belki birgün paylaşırım ama şuan için yok

allah iyiliğini senin
eşin forumu mu okuyo milletin memesinden bahsettiği konuları hem de
hani fotoğraf koymamanı istemesi çok normal de yazdıklarını takip etmesin canım rahat rahat dedikodu yap çekiştir filan bu ne şeffaflık:)

Tatlim, baris bey yapti mi yapiyor diye gordum en forumda, birden fazla doktor ayni boyutlari onerdiyse bir hikmet vardir bence. Vucut yapini bilmiyoruz sonucta biz. İcine sinmesi cok onemli ama bak emin ol mutlaka bence yaptirmadan.

yok benim profilden yazdıklarıma bakıyor eserse öyle yani.yoksa her yazdığımı okumuyor bazen kızıyor başka şeylere bak artık yeter şu meme olayı diyor o zaman yazdıklarıma bakıyor napıyorum diye
işte böyle durum bende bir profil resmi yapacağım ama ne zaman bilmiyorum

Son düzenleme:
sizin yazdıklarınızın üstüne alakasız olacak ama ben konu başlığı için yazıyorum :)

boyum 172 cm.
kilom 54.
protezim 280 cc Nagor.

göğüs kafesim dar.göğüslerimse bedenime tam büyüklükte.. ne daha büyük ne daha küçük isterdim, şu hali iyi

burun ameliyatı icin kimi tercih ediceksin?emre ılhan dısında aklına yatan bır doktor var mı?

canım bende çoook istiyorum sen hangi doktorlarla konuştun banada ruhi çankalalı ismini verdiler sen hiç dudun mu fikrin varmı yardımcı olursan sevinirim seneler önce yaptıran arkadaşım var onun göğüsü hiç yokmuş hala çok güzeller o yüzden ben ruhi beye yatkınımm ama burada pek ismini duymadım arkadaşta çok meşhur diyor karasızım:44:

kişinin beklentilerinin de ölçü belirlemede etken olduğunu düşünüyorum. yani eğer doğal bi görünüm istiyorsanız doktorunuz ona göre bir ölçü verecektir. ha derseniz ki benim ağzıma girsin, herkes protez olduğunu anlasın konusurken memelerime baksın diye.. o zaman da ölçü değişecektir. doktorunuzun da ismi önemli tabii bu noktada. nihayetinde kötü duran bir protezde de iyi duran ve "whoaa helal olsun doktorun kim" dendiğinde de ismi geçecek. bir nevi bizim memeler doktorun imzası
mesela benim boyum 176 ve kilom 55... omuzlarım oldukça geniş. göğüs kafesim normal ölçülerde.. ben doktora gitmeden önce 300den aşşa olmaz diye düşünürken doktorum bana 260cc demesin mi.. o kadar şaşırdım ki.. "oha ama" diyivermişim oturdu anlattı.. 260cc ile doğal bir büyüklük elde ederiz ve insanlar seninle konusurken göz kontağı kurarlar dedi. ama 260 değil de 275 takarsak dedi.. konusurken hem gözlerine hem de çaktırmadan göğüslerine bakarlar "silikon muuuu değil miii" diye düşünecekler ve bu bir süre senin çok hoşuna gidecek ama bir süre sonra da kapatma ihtiyacı hissedeceksin dedi. ha 300cc takarsak da kimse senin gözlerine bakmayacak kadın erkek farketmeksizin sürekli göğüslerine bakarak konusacaklar dedi.. ay olsun dedim en basta baksınlar ne güzel dedim ama.. öyle değilmiş.. git dedi al şu demo protezi sütyeninin içine yerleştir ve büyüklüğü konusunda ne düşündüğünü tekrar bana söyle dedi.. tişörtün içinden sütyene yerleştirdim.. ohaa dedim ne büyük.. ay daha ufak olsun dedim.. meğer denemem için verdiği protez 260 ccymiş tamam dedim haklısınız.. siz ne derseniz öyle olsun.. çarşamba sabah ameliyat oldum ve sormadım bile. damla mı olacak yuvarlak mı kas üstü mü altı mı diye. çizdi bi güzel ameliyata aldı çıktım ondan sonra yanıma geldiğinde bile sormadım. iki adet roketim var artık bana ne kaç taktıysa dedim.. 260cc muhteşem olmuş dedi.. teşekkür ederim dedim.. inanın kızlar doktoruma hayran kaldım. hangi arkadaşım gördüyse whoaa 300 mü 310 mu diye soruyor 260ı duyunca kimse inanmadı.. nolur doktorunuza güvenin..

Benim de göğüs kafesim 82 cm,290 cc damla slikon kas üstü kondu ama hiç memnun değilim,yeni dr arayışındayım,sanki sarkık ve kocaman duruyor,boyum 160

tatlım memnun olmana çok sevindim ama bence doktorun aşırı abartmış. kasüstü o zmn senin? yoksa kasaltı olup geniş omuzlarla ( o ben de oluyorum ) agzının içine girmesi söz konusu degil. ya da insanların dikkatini o denli çekmesi. 300cc kasaltı kondu bana fotograf da koydum bgn. normalde daha büyük daha uygun olurdu bana.. memnunsan ne mutlu herkesin vücut yapısı farklı tabi.

benim aslında söylemek istediğim tamamen doktora ne istendiğinin anlatılması ve son kararın doktora bırakılmasıydı ama heyecanla yanlıs ifade etmiş olabilirim
mesela bir arkadasım var. kız tutturmuş 2500e yapan bir doktor bulmus ona gidip 3500 cc yaptıracakmıs.. ay deli ediyor beni deliii o kadar fazla bu konu dillere düştü ve herkes sözde bilgi sahibi ki.. (kulaktan dolma tabii) yanlıs kararlar cok normal ben 260cc lerimle cocuklar gibi şenim ay allah herkeslere versin :)

memnun olmana sevindim,ve kesinlikle çok haklısın,ben 160 boyundayım,52 kg ve doktoruma bıraktım,kasüstü damla 290 cc koydu,ve sonuç mu?yürüyen meme,kocaman ve bence sarkık((şimdi yeni dr arayışındayım.260 cclerini güle güle kullan.abartıya gerek yok,eminim çok doğallardır

Çoook teşekkür ederim Zeynep Hanım... Profil bilgilerinizde İstanbul'da olduğunuz yazıyor. Akın Bey İstanbul'da ama haftanın iki günü Antalya'da ama. Dilerseniz Akın Bey'e gidin.. gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Şimdiye kadar akın hocanın elinin değdiği ve "ayy bu ne bee" denen hiçbir örnek görmedim. doğallıktan bu kadar yana olan baska biri daha yoktur sanırım.. umarım ikinci operasyonunuzdan memnun olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…