• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

Boyum 1.70 kilom 55 meme altı kesisiyle dual plan 425 cc arion marka protez takıldı. gögüs olçüm önceden 72 cm ken 85 cm e çıktı. Ben 95 cm olmasını istemiştim doktordan göğüs çapın dar 91 cm yapabilirim demişti ama hayal kırıklığına uğradım sonuçta bu benim 2. ameliyatımdı. İlkinde 83 cm e çıkmıştı ölçüm şimdi 85 cm o kadar kızgınım ki 2 gündür kırmızı pelerin görmüş boğa gibi geziyorum ortalıkta:/ böyle olacağını bilsem asla bu ameliyatı olmazdım.

Boyum 1.70 kilom 55 meme altı kesisiyle dual plan 425 cc arion marka protez takıldı. gögüs olçüm önceden 72 cm ken 85 cm e çıktı. Ben 95 cm olmasını istemiştim doktordan göğüs çapın dar 91 cm yapabilirim demişti ama hayal kırıklığına uğradım sonuçta bu benim 2. ameliyatımdı. İlkinde 83 cm e çıkmıştı ölçüm şimdi 85 cm o kadar kızgınım ki 2 gündür kırmızı pelerin görmüş boğa gibi geziyorum ortalıkta:/ böyle olacağını bilsem asla bu ameliyatı olmazdım.

425 cc ve sana küçük geldi!!! ilginç :19:

burada birinin 400 cc ve o çok memnun.

Son düzenleme:
boyum 165 kılom 54 ,,2 yıl öncesınde buyutme amelıyatı gecırdım 250 takıldı memnun degılım 2.operasyon dusunuyorum,,85 beden ıcın kaç takılması gerek 300 cc dedım doktorum cok buyuk olur dedı,,buarada kas altı yapıldı

425 cc ve sana küçük geldi!!! ilginç :19:

burada birinin 400 cc ve o çok memnun.

Neden ilginç olsun ki bir herkes aynı göğüse sahip değil ( göğüs dokusu olanlar var tahta göğüslü olan var benim gibi ) ikincisi de kullanılan protez ve koyulma yeri de etkiliyor sonuçta. Beni görsen estetik yaptırdığımı asla düşünmezsin. Galiba küçük göğüslü olmak benim kaderim:( İlk ameliyatım olsa belki böyle düşünmezdim ama ilkinde 83 cm di göğüs çevrem ben 95 isterken 85 oldu bu 425 cc ye rağmen canım ona sıkılıyor doktora kızıyorum benim ne istediğimi bildiği halde sonuç böyle olduğu için:( olmayacaksa hiç umutlandırmasaydı bari..

Neden ilginç olsun ki bir herkes aynı göğüse sahip değil ( göğüs dokusu olanlar var tahta göğüslü olan var benim gibi ) ikincisi de kullanılan protez ve koyulma yeri de etkiliyor sonuçta. Beni görsen estetik yaptırdığımı asla düşünmezsin. Galiba küçük göğüslü olmak benim kaderim:( İlk ameliyatım olsa belki böyle düşünmezdim ama ilkinde 83 cm di göğüs çevrem ben 95 isterken 85 oldu bu 425 cc ye rağmen canım ona sıkılıyor doktora kızıyorum benim ne istediğimi bildiği halde sonuç böyle olduğu için:( olmayacaksa hiç umutlandırmasaydı bari..

evet bende öğrendim dilekçim.cc değeri yüksek gibi gözüksede,tabanı geniş olan varmış.pembefrezya ya tabanı geniş olan büyük protez konulmuş.ben yeni öğrendim büyüklüğün cc ile değil protezin şekliyle alakalı olduğunu kusura bakma olur mu?.ameliyat olmuş ve hayallerine ulaşamamışsın buna çok üzüldüm.

senin adına çok üzüldüm okadar çekipte memnun olmayanlara çok üzülüyorum :50:
benimde boyum 170 48-50 kilo arası gidip gelen biriyim göğüs altım 72 ameliyat sonrası 95 di göğüs üstü ölçüm ama çok şişlerdi tabi bu aralar ölçmedim birkaç santim gitmiştir 300cc dual plane uygulandı
raund plus profil kullanıldı

benim boyum 164 kilom 53. göğüs altı ölçüm 70 göğüs üstü ölçüm 78di galiba. şöyle 78den 87-89 a çıkması için sizce en az kaç cc olmalı? ve şunu sormak istiyorum yuvarlak protez mi damla protez mi daha güzel durur.?. burdaki gizeml arkadaşım yuvarlak yaptıranlar daha memnun kalıyorlar demişti. ben doğal olur diye damla düşünüyordum ama aklım karıştı.:26: birde benim emzirmeden kaynaklı göğüslerimin üstleri az boş. görüştüğüm dr. da damla yapılmalı dedi. bilemedim bir akıl verseniz....oofff

boyum 160 kilom 49 göğüs altı kesisiyle kas altına 350 cc yerleştirldi.öncedende göğüs dokum vardı ve şimdi bomba gibiyim tam istediğim göğüslere kavuştum. doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü bana sadece şunu söyledi " senin ne istediğini anladım". buda en önemli olay zaten:46:

benim boyum 164 kilom 53. göğüs altı ölçüm 70 göğüs üstü ölçüm 78di galiba. şöyle 78den 87-89 a çıkması için sizce en az kaç cc olmalı? ve şunu sormak istiyorum yuvarlak protez mi damla protez mi daha güzel durur.?. burdaki gizeml arkadaşım yuvarlak yaptıranlar daha memnun kalıyorlar demişti. ben doğal olur diye damla düşünüyordum ama aklım karıştı.:26: birde benim emzirmeden kaynaklı göğüslerimin üstleri az boş. görüştüğüm dr. da damla yapılmalı dedi. bilemedim bir akıl verseniz....oofff

cnm benimde senin gibi emzirme sonrası üstler boşalmıştı doktorum her ikiside olur dedi ama ben araştırmalarımda yuvarlak konulan arkadaşların ve yabancı sitelerde göğüs dokuma benzer görünüştekilerin sonrasında yuvarlağın daha uygun olduğunu gördüm o yüzden yuvarlak dual plane uygulandı çok memnunum damlanın zaten üst tarafı ince alt tarafı dolgun benim istediğim üstlerinde dolmasıydı istediğim gibide oldu sen biraz daha araştır resimlere bak :34:
yakında yeni halinin fotolarını çekip albüm yapıcam ordanda görebilirsin ama bence bizim gibi üstleri boş olana damla çokta uygun değil :50: tabi doktorun en iyisini bilir bide yuvarlak damla arası olanlar var inşallah istediğin gibi olur çok mutlu olursun :71:

cnm benimde senin gibi emzirme sonrası üstler boşalmıştı doktorum her ikiside olur dedi ama ben araştırmalarımda yuvarlak konulan arkadaşların ve yabancı sitelerde göğüs dokuma benzer görünüştekilerin sonrasında yuvarlağın daha uygun olduğunu gördüm o yüzden yuvarlak dual plane uygulandı çok memnunum damlanın zaten üst tarafı ince alt tarafı dolgun benim istediğim üstlerinde dolmasıydı istediğim gibide oldu sen biraz daha araştır resimlere bak :34:
yakında yeni halinin fotolarını çekip albüm yapıcam ordanda görebilirsin ama bence bizim gibi üstleri boş olana damla çokta uygun değil :50: tabi doktorun en iyisini bilir bide yuvarlak damla arası olanlar var inşallah istediğin gibi olur çok mutlu olursun :71:

sağol canım sabırsızlıkla bekliyorum yeni fotoları...:52:

Boyum kilom senle aynı.. Gögüs altım 74 fln. 300cc kasaltıyla 89-90 oldu gögüslerim. Çok az dokum vardı. Anlayamadım sen nasıl 85 oldun:S High profile low profile farkı fln mı acaba bu

z£yn€p;12616149 .!.:
evet göğüs dokunun azlığıyla alakalıdır büyük ihtimalle
Bence hiç takma kafana eminim çok güzeldir
insan kendisini çok incelediği için sürekli bi kusur buluyo
Ben Tuğrul Turan'a ameliyat oldum bilmiyorum daha önce görüştüğün doktorlar arasında var mıydı ama görüştüğün 5 doktorda 250-300 cc arası dedilerse bi bildikleri vardır

ya göğüs dokusu az veya yok olunca daha büyük protez konması gerek gibi mantıken ama pratikte bu işlemiyor demek çok garip geldi bana ...neden böyleymişki bu durum? :22::98:

150cc lik göğsüm varmış ve doktorum kas üstü 265cc lik yuvarlak protezle 85b beden südyen takabilirsin dedi.bu şekilde olanlar fikir verirse çok sevinirim.

150cc lik göğsüm varmış ve doktorum kas üstü 265cc lik yuvarlak protezle 85b beden südyen takabilirsin dedi.bu şekilde olanlar fikir verirse çok sevinirim.

cnm kafam karıştı senin göğüs altı ölçün 70 olduğunu yazmışsın neden 85b dediki doktorun :44: yani 85 göğüs altı ölçünü temsil ediyor olmalı benim göğüs altı ölçüm 72 ama ben 75 taktığımda rahat ediyordum eskiden şimdi alışveriş yapmadım ama denediklerimde 75c oluyor acaba göğüs altı ölçünmü yanıltı :44:

cnm kafam karıştı senin göğüs altı ölçün 70 olduğunu yazmışsın neden 85b dediki doktorun :44: yani 85 göğüs altı ölçünü temsil ediyor olmalı benim göğüs altı ölçüm 72 ama ben 75 taktığımda rahat ediyordum eskiden şimdi alışveriş yapmadım ama denediklerimde 75c oluyor acaba göğüs altı ölçünmü yanıltı :44:

ben de anlamadım :26: 85b yi doldurursun dedi. ondan bir size sorayım dedim...

cnm şöyle olmuş olabilir
göğüs altı ölçün 70 değildir doktorunun ölçümüne göre
b cup olmak istiyorsan bu senin istediğin ölçü aslında ama ben göğüs altı ölçünü anlayamadım sen kendin ölçsen konu aydınlığa kavuşur yoksa biz daha çokkk düşünürüz sen doktorunada sor birdaha görüşeceksen :34:

:27: offf anlamadım ya göğüs altı ölçüm 72 gibi birşey çıktı. haklısın aslında. ne alaka 85 b? neyse ölçüyü bırakayım ben kafam iyice karıştı. 150cclik göğüste 270 veya 265cc kasüstü yuvarlak ortalama nasıl durur?

:27: offf anlamadım ya göğüs altı ölçüm 72 gibi birşey çıktı. haklısın aslında. ne alaka 85 b? neyse ölçüyü bırakayım ben kafam iyice karıştı. 150cclik göğüste 270 veya 265cc kasüstü yuvarlak ortalama nasıl durur?

benim ameliyat önceside okadar vardı sana kas üstü uygulanacağına göre boyut biraz daha belirgin olucak kas altına göre yani sen ameliyat sonrası kesin c cup olursun gibi geliyor bana :61:
sen c cup olan arkadaşlara bakarsan boyutunu anlarsın yada yabancı sitelerde bak diğer anlamda cup olaylarını bilmeden önceki ölçüyle 85-90 gibi bişey olur ama diğer arkadaşlarda okuduklarında daha kesin bilgi alırsın bu benim fikrim ama kesinlikle bu boyut kas üstüne göre küçük değil :34:
ama büyük olmasın diyorsan onu bilemicem :26:

Back