Ameliyat sürecinde ben oldukça endişeli ve heycanlıydım, dolayısıyla kafamı memenin boyutundan ve şeklinde çok anesteziye alınca neler olucak,uyanamassam ne olur, sonrasında ne kadar acı çekerim gibi konularla meşgul ettim. Hiç göğsüm olmadığı için de sonuçta silikon takılacak ne takılırsa takılsın sonucu beni tatmin edecek diye düşündüm.Sadece büyük olmaması için uyardım. Zaten küçük olması gibi bir sorun olacağını hiç düşünmedim.Doktorum bana hiç resim göstermedi. C tipi meme yapacağını söyledi. 85 c olur gibi bi rakam söyledi. Bende 80 B olsun dedim. ama şuan 80b südyeni dolduramam 75byi ancak doldurabiliyorum.Doktora resim göstermemek benim hatam olduama dediğim gibi karşılaşacağım tek sorunun büyük memeler olacağını düşündüm,küçüklükle ilgili endişem yoktu. Ameliyat olduğum cerrah kendine çok güveniyordu hiçbi örnek resim vs göterme gereği duymadı beni de hem onun güveni etkiledi hem de heycandan büyüklük kısmına kanalize olamadım. Ameliyat sonrasında kendimin büyük istemediğini söyledi ve zaten göğüs kafesin dar olduğu için daha büyüğü suni olurdu dedi. Büyük istemediğim hala doğru ama en azından yaptırdığıma değicek bir boyut olsun istemiştim. 300-350 cclik bir silikon halen düşünmem ama en azından 200-250 arası olmalıydı diye düşünüyorum. Bukadar ünlü ve işini bilen birininde en az 200cclik bir silikon takmayı akıl edebileceğini düşünerek de ben hata ettim galiba. Hiç 175 cc taktıran duymadım şuana kadar. Belki biraz dokusu olanlar için vardır bu boyutlar. Hiç yoktan bir meme var etmek için yeterli değildi bence.Şuan çok mutsuzum. yeniden ameliyat olsammı olmasam mı diye kara kara düşünüyorum.