• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

tekrardan geçmiş olsun.1 ay kadar sonra bende aranıza katılmış olcam a.s. .doktorumu bulabilsem bugün bile katılcam da,doktorumu bulamıyorum . ve inşallah benim memişler de büyük olur zemuszemus cildim esnek değilmiş.o yüzden fazla büyük protez konulamıcak heralde :tomato:

çok sağol Canımcım teşekkürederim seninde gönlüne göre olur İnşallah Dilerim güsel haberlerini bekliyorus merakla a.s.

Canım bence ufak değil gerçi seni görmeden boy ve kilona göre bunu cevaplandırıyorum ben ama büyük olmadığını düşünüyorum doktorun senin isteğin doğrultusunda aynı zamanda göğüs kafesinin de taşıyacağı şekilde derinin de yetmesi gerek geriliyo ya derin doktorun yapar ona güven bence Ben şu an 5 ci günümdeyim 270 cc damla takıldı öyle ağar geliyorki anlatamam Elbette ödem var gergin ve şişim gözlerim sürekli göğüslerimde Salı günü Takıldı daha 5 günlük silikonluyum alışmaya çalışıyorum sorarsan Mutluyum hareketlerim kısıtlı canım yanmasın die eğilip kalkmıyorum ağar kaldırmıyorum bana olabilecek en büyüğü bu olmuş bende 1.70 boyda VE 49 KİLOYUM

canım çok geçmiş olsun öncelikle. ameliyattan önce msj attın yarın ameliyat olacağım diye sonra haber alamadık senden. iyisindir inşallah. barış çakırı araştırırken gördüm mesajını. ona mı ameliyat oldun?

canım çok geçmiş olsun öncelikle. ameliyattan önce msj attın yarın ameliyat olacağım diye sonra haber alamadık senden. iyisindir inşallah. barış çakırı araştırırken gördüm mesajını. ona mı ameliyat oldun?

Tatlım sağol ben çok iyiyim 1 gece kaldım hastanede 3 gün kendim kalkamadım yatıp kalkarken Ameliyatımı Prof dr Ahmet Seyhan Yaptı opuyorumnanaktan ağrım sızım pek olmadı açıkçası çok hafif dikiş yerlerini hissediyorsun oda Normal diymi :) bende gerginlik çok oluyor bu gün tam 1 hafta oldu banyomu yapıyorum geziyorum herşey 10 numara Lakin şişlik var Yeni Göğüslerime alışmam zaman alacak Büyük ve Dolgun Dileğim Biraz inmesi ve Yumuşaması
ya ne zaman yumuşar ve iner ki

benim kuzenim silikon taktırdığında oakdar büyüktü ki böyle bişey olamaz.şuan o büyüklğün yarısı kadar bile değil.sanki eridi ve aşırı derecede sarktı.küçüldü.bünyesine göre çok komik durmaya başladı.göbeğine kadar sarkıyo.o yüzden ben çok korkuyorum bu tarz şeyler başıma gelir diye ya

ama ona doktoru sarkar demiş.çünkü doğum yapmıştı , ve memeleri hacmini çok fazla kaybetmişti.sarkıktı.demekki sadece silikon taktı.toparlatmadı

benim kuzenim silikon taktırdığında oakdar büyüktü ki böyle bişey olamaz.şuan o büyüklğün yarısı kadar bile değil.sanki eridi ve aşırı derecede sarktı.küçüldü.bünyesine göre çok komik durmaya başladı.göbeğine kadar sarkıyo.o yüzden ben çok korkuyorum bu tarz şeyler başıma gelir diye ya

ama ona doktoru sarkar demiş.çünkü doğum yapmıştı , ve memeleri hacmini çok fazla kaybetmişti.sarkıktı.demekki sadece silikon taktı.toparlatmadı

Çok geçmiş olsun ne zor bi durum onun yerinde olmak istemezdim sende korkma Doktoruna danış konuş olasıkları zaten söylüyor Doktor lar çocuk yapıcakmısın falan vesaire oyüzden Korkmak ZAMAN kaybı ben bunu yaşadım Şu An Çoooookkkkk mutluyum Allahıma Şükür Tatlişkom Darısı Başına Ne diyimm ki olumunekankayizsmile

z£yn€p;12697431 .!.:
Tabiki gönderirim ne demek :)
Ameliyat öncesi fotoğrafımı çekmek hiç aklıma gelmedi ama ameliyat sonrası fotoğrafımı gönderirim
Mail adresimi özelden yazıyorum sana

merhabalar be de ameliyat olucam nisan gibi oncesi ve sonrasi resimlerinize bakabilirmiyim

bende 1 nisanda ameliyat oldum,boyum 1,63 kilom 63
275 ve 325 takıldı,sizce küçükmü oldu fikri olan varmı?

bende 1 nisanda ameliyat oldum,boyum 1,63 kilom 63
275 ve 325 takıldı,sizce küçükmü oldu fikri olan varmı?

ya benim boyum 1.66 kilom 56 bana 280 den yukarı demediler..senin gögüslerin 325 cc olmuş oldu o zaman,o da iyi küçük degil bence...foto koyarsan daha iyi anlaşılır

boy :1,74
kılo :67
sağ :375 cc
sol :350 cc
yuvarlak
hıgh profıl
cohensive jel
dual plan yontemı
meme altı kesısı

Ameliyat sürecinde ben oldukça endişeli ve heycanlıydım, dolayısıyla kafamı memenin boyutundan ve şeklinde çok anesteziye alınca neler olucak,uyanamassam ne olur, sonrasında ne kadar acı çekerim gibi konularla meşgul ettim. Hiç göğsüm olmadığı için de sonuçta silikon takılacak ne takılırsa takılsın sonucu beni tatmin edecek diye düşündüm.Sadece büyük olmaması için uyardım. Zaten küçük olması gibi bir sorun olacağını hiç düşünmedim.Doktorum bana hiç resim göstermedi. C tipi meme yapacağını söyledi. 85 c olur gibi bi rakam söyledi. Bende 80 B olsun dedim. ama şuan 80b südyeni dolduramam 75byi ancak doldurabiliyorum.Doktora resim göstermemek benim hatam olduama dediğim gibi karşılaşacağım tek sorunun büyük memeler olacağını düşündüm,küçüklükle ilgili endişem yoktu. Ameliyat olduğum cerrah kendine çok güveniyordu hiçbi örnek resim vs göterme gereği duymadı beni de hem onun güveni etkiledi hem de heycandan büyüklük kısmına kanalize olamadım. Ameliyat sonrasında kendimin büyük istemediğini söyledi ve zaten göğüs kafesin dar olduğu için daha büyüğü suni olurdu dedi. Büyük istemediğim hala doğru ama en azından yaptırdığıma değicek bir boyut olsun istemiştim. 300-350 cclik bir silikon halen düşünmem ama en azından 200-250 arası olmalıydı diye düşünüyorum. Bukadar ünlü ve işini bilen birininde en az 200cclik bir silikon takmayı akıl edebileceğini düşünerek de ben hata ettim galiba. Hiç 175 cc taktıran duymadım şuana kadar. Belki biraz dokusu olanlar için vardır bu boyutlar. Hiç yoktan bir meme var etmek için yeterli değildi bence.Şuan çok mutsuzum. yeniden ameliyat olsammı olmasam mı diye kara kara düşünüyorum.
senin adına üzüldüm canım ama sen kendin istemişsin bende 350cc var ancak 75b yada 75cyi tam doldurmayan bir göğüsüm oldu ama ameliyat öncesi düz tahtaydı burada arkadaşlar bu noktaya çok dikkat çekiyorlar aslında nasıl böyle bir hata yaptın zaten doktorlar küçük protez tercih ediyor.bana doktorum göstermişti 175cc takılan kendisinin küçük istediğini söylemişti.yeni slikon taktıracaklara çok önemli bir uyarı bu aslında ne istediğini doktora tam olarak anlatabilmek .sana geçmiş olsun arkadaşım şimdilik sahip olduğun göğüslerin tadını çıkart eğer bebeğin yoksa bebekten sonra yeni bir ameliyat olursun bu kez istediğin büyüklüğe ulaşırsın inşallah boşuna kendini üzme olmuş bitmiş artık sevgiler

Ben mesela doktora ne istedigimi söylüyorum büyük olsun 300 cc den asagı olmasın diye..ama ısrarla 280 den asagısını önerdiler..yani benle aynı cüssede olup büyük yaptıranda var...anlamıyorum ki büyük yapmaya mı korkuyolar...diyorum ya 1.66 boyundayım 56 kiloyum..gögüs altım 77,gögüs cevrem 82 ...omuzlarım geniş degil ama benden daha zayıflar bile 325 cc taktırmıslar..yani ısrar mı etsem 290 olsun diye..yoksa doktorun dedigi 260 kafi mi..

Ben mesela doktora ne istedigimi söylüyorum büyük olsun 300 cc den asagı olmasın diye..ama ısrarla 280 den asagısını önerdiler..yani benle aynı cüssede olup büyük yaptıranda var...anlamıyorum ki büyük yapmaya mı korkuyolar...diyorum ya 1.66 boyundayım 56 kiloyum..gögüs altım 77,gögüs cevrem 82 ...omuzlarım geniş degil ama benden daha zayıflar bile 325 cc taktırmıslar..yani ısrar mı etsem 290 olsun diye..yoksa doktorun dedigi 260 kafi mi..

canım ben 170cm boy ve 55 kilodayım doktorum illede 270cc dedi 300 bari deneyin diye ısrar ettim ben forumdan okuduklarım sonucunda kendim için 325cc kararı vermiştim doktoruma söyledim ben 325 düşünüyordum 300 bari olsun diye.oda denerim ama 270cc uygun dedi.ameliyat öncesi bilgi verirken hep 270 üzerinden anlattı ameliyatta 350cc kararı vermiş derinm esnekti benim emzirme sonrası o nedenle bedenim almış.bedeninin protezi alacak kadarda esnek olması gerekiyor .ben aslında bunuda anlamış değilim 500cc taktıranda var demekki bir şekilde sığıyor sende biraz göğüs dokusu var gibi bişey diyemem benim ameliyat önces göğüs altı 75 üstünü ölçmedim ama olsa olsa 76 falandır son durum ise 88cm.bence 300cc de ısrar et resim götür böyle büyüklük istiyorum de.yada içi boş A,B,C KUP SÜTYEN içine dene görerek karar ver.imkanın varsa 3 boyutlu çalışma yapan bir doktora yaptır canım bol şans umarım istediğin gibi olur

yurtdısındakı sıtelerde 350 cc asagısına hıc denkgelemedım..genelde doktorlar kucuk tercıh edıyo ve bunun nedenıde daha buyuk cep acması gerekecek ve daha fazla ugrasacak bence cok ugrasmak ıstemedıklerınden boyle yapıyolar..benım doktorum gızem sana 500 cc de yaparım ıstersen ama senden onde gıderler ve o yusden sana yakısan dolgun ve senı mutlu edecek ebatta bır protez kullanacagım dedı..pıerlottı sen gordunmu muayenede yaptıgı 500 ccyı..ben ılerıde degıstırırsem 400-450 cc asagısı dusunmeyecem..cunku o gordugum bayana ben yakıstırdım 500 cc yı ama omuzları bıras genıs olsa daha guzel durcakmıs..

Son düzenleme:
yurtdısındakı sıtelerde 350 cc asagısına hıc denkgelemedım..pıerlottı sen gordunmu muayenede yaptıgı 500 ccyı..ben ılerıde degıstırırsem 400-450 cc asagısı dusunmeyecem..cunku o gordugum bayana ben yakıstırdım 500 cc yı ama omuzları bıras genıs olsa daha guzel durcakmıs..
merhaba gizem gördüm tabi bana normal geldi öyle abest bişey görmedim ama doktor biraz isteksiz yapmış onu hasta çok ısrar etmiş sanırım kocam istiyor demiş.ama gizemcim senin göğüslerin tam olmuş bence en fazla 400cce heveslen o zaman napacaksın o kadar büyüğü şu anki hali sana çok yakışmış çokta güzel duruyor maşallah nazarım değmesin bende eğer birdaha olur isem 375cc düşünüyorum hadi en en en fazla 400cc.

merhaba gizem gördüm tabi bana normal geldi öyle abest bişey görmedim ama doktor biraz isteksiz yapmış onu hasta çok ısrar etmiş sanırım kocam istiyor demiş.ama gizemcim senin göğüslerin tam olmuş bence en fazla 400cce heveslen o zaman napacaksın o kadar büyüğü şu anki hali sana çok yakışmış çokta güzel duruyor maşallah nazarım değmesin bende eğer birdaha olur isem 375cc düşünüyorum hadi en en en fazla 400cc.

evet banada o kısmını anlattı ben pek taraftar degıldım ama hasta cok ısteyınce yaptım dıye..evet suankı halını zaten cok begenıyorum ama hanıı ılerde bı 10 yıl sonrakı dusuncem.. bakalım belki gerek bıle kalmaz deforme olmazsa dusunmem amelıyatı..

böyle aza alıstırıp ameliyatta biraz daha fazla mı koyuyolar genelde...kimi duyduysam 260 yeter diyip 290 koymus...ameliyattan önce ben 300 istedigimi söylim o zaman... ama kadın bildigini okuyacak gibime geliyo..

canım ben 170cm boy ve 55 kilodayım doktorum illede 270cc dedi 300 bari deneyin diye ısrar ettim ben forumdan okuduklarım sonucunda kendim için 325cc kararı vermiştim doktoruma söyledim ben 325 düşünüyordum 300 bari olsun diye.oda denerim ama 270cc uygun dedi.ameliyat öncesi bilgi verirken hep 270 üzerinden anlattı ameliyatta 350cc kararı vermiş derinm esnekti benim emzirme sonrası o nedenle bedenim almış.bedeninin protezi alacak kadarda esnek olması gerekiyor .ben aslında bunuda anlamış değilim 500cc taktıranda var demekki bir şekilde sığıyor sende biraz göğüs dokusu var gibi bişey diyemem benim ameliyat önces göğüs altı 75 üstünü ölçmedim ama olsa olsa 76 falandır son durum ise 88cm.bence 300cc de ısrar et resim götür böyle büyüklük istiyorum de.yada içi boş A,B,C KUP SÜTYEN içine dene görerek karar ver.imkanın varsa 3 boyutlu çalışma yapan bir doktora yaptır canım bol şans umarım istediğin gibi olur

canım ne güzel anlatmıssın ,cok sagol...ben son dakikaya kadar olabildigince büyük istiyorum küçük olursa moralim bozulur istemem dicem...290-300 taksın ...260 olmasın..:(

böyle aza alıstırıp ameliyatta biraz daha fazla mı koyuyolar genelde...kimi duyduysam 260 yeter diyip 290 koymus...ameliyattan önce ben 300 istedigimi söylim o zaman... ama kadın bildigini okuyacak gibime geliyo..

canım sen doktorsun yanılmıyorsam..neden sadece 1 doktora odaklandın ve sen doktorunu anlıyosun..bırakta doktorun senın ne ıstedıgını anlasın..benım dusuncem bu yonde..az para vermıyosun sonucta ve sunu da dusun ya sonuc senı mutlu etmezse ?? sonucta paranla amelıyat olacaksın, hayrına ucretsızde yapmıyo doktorun ve neden o senı ıkna edıyokı 260 cc olur dıye..
sunuda belırteyım kucuk olursa ıkıncıyı dusunmek zorunda kalırsın ama buyuk oldugunda senı mutsuz etmez emın ol..
ben 375 ımle mutluyum ama 400 cc yapsaydıda mutlu olurdum ama bunların asagısı benı mutlu etmezdı zaten denemıs ve begenmemıste..
bence ıyı dusun ve ıyı karar ver, senı anlayan doktoru tercıh et..
yınede karar senın ama sonrasında uzulmenı ıstemem..

canım sen doktorsun yanılmıyorsam..neden sadece 1 doktora odaklandın ve sen doktorunu anlıyosun..bırakta doktorun senın ne ıstedıgını anlasın..benım dusuncem bu yonde..az para vermıyosun sonucta ve sunu da dusun ya sonuc senı mutlu etmezse ?? Sonucta paranla amelıyat olacaksın, hayrına ucretsızde yapmıyo doktorun ve neden o senı ıkna edıyokı 260 cc olur dıye..
Sunuda belırteyım kucuk olursa ıkıncıyı dusunmek zorunda kalırsın ama buyuk oldugunda senı mutsuz etmez emın ol..
Ben 375 ımle mutluyum ama 400 cc yapsaydıda mutlu olurdum ama bunların asagısı benı mutlu etmezdı zaten denemıs ve begenmemıste..
Bence ıyı dusun ve ıyı karar ver, senı anlayan doktoru tercıh et..
Yınede karar senın ama sonrasında uzulmenı ıstemem..

canım barış çakır ,fatih dağdelen, osman oymak a da gittim..barış çakır 235 ya da maximum 280 dedi..osman oymak 180 cc:)) dedi şaka gibi..fatih dağdelen hangi marka protez koyacagını bile söylemedi bilgilendirmedi...
Bu kadın arion kullanıyo diye tercih ettim..260 cc ve 310 cc yi koydu..ben ısrarla 31o olsun bari dedim,büyük istiyorum dedim..o da dediki kenarlardan hissedilir bedenine büyük gelir dedi,bana güven en dogrusunu yapıcam dedi..bende iyi dedim ama 280 olsun bari dedim..ödem de gidince hepten küçülüyomuş dedim..yani genelde doktorlar yanasmıyo 300 üstü...emzirmiş olsam ya da sarkmıs olsalar belki sıgabilir ama derim de o kadar esnek degil sanırım..cünkü tahta gögüslülerde bir kaç operasyonla cok büyük boyutlara ulasılabilindigini okumustum..

Back