Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşasın ben de sonunda buraya yazıyorum:) boyum 1.68 kilom:53 300 cc dual plane mentor marka protez takıldı..
kişinin beklentilerinin de ölçü belirlemede etken olduğunu düşünüyorum. yani eğer doğal bi görünüm istiyorsanız doktorunuz ona göre bir ölçü verecektir. ha derseniz ki benim ağzıma girsin, herkes protez olduğunu anlasın konusurken memelerime baksın diye.. o zaman da ölçü değişecektir. doktorunuzun da ismi önemli tabii bu noktada. nihayetinde kötü duran bir protezde de iyi duran ve "whoaa helal olsun doktorun kim" dendiğinde de ismi geçecek. bir nevi bizim memeler doktorun imzası
mesela benim boyum 176 ve kilom 55... omuzlarım oldukça geniş. göğüs kafesim normal ölçülerde.. ben doktora gitmeden önce 300den aşşa olmaz diye düşünürken doktorum bana 260cc demesin mi.. o kadar şaşırdım ki.. "oha ama" diyivermişim oturdu anlattı.. 260cc ile doğal bir büyüklük elde ederiz ve insanlar seninle konusurken göz kontağı kurarlar dedi. ama 260 değil de 275 takarsak dedi.. konusurken hem gözlerine hem de çaktırmadan göğüslerine bakarlar "silikon muuuu değil miii" diye düşünecekler ve bu bir süre senin çok hoşuna gidecek ama bir süre sonra da kapatma ihtiyacı hissedeceksin dedi. ha 300cc takarsak da kimse senin gözlerine bakmayacak kadın erkek farketmeksizin sürekli göğüslerine bakarak konusacaklar dedi.. ay olsun dedim en basta baksınlar ne güzel dedim ama.. öyle değilmiş.. git dedi al şu demo protezi sütyeninin içine yerleştir ve büyüklüğü konusunda ne düşündüğünü tekrar bana söyle dedi.. tişörtün içinden sütyene yerleştirdim.. ohaa dedim ne büyük.. ay daha ufak olsun dedim.. meğer denemem için verdiği protez 260 ccymiş tamam dedim haklısınız.. siz ne derseniz öyle olsun.. çarşamba sabah ameliyat oldum ve sormadım bile. damla mı olacak yuvarlak mı kas üstü mü altı mı diye. çizdi bi güzel ameliyata aldı çıktım ondan sonra yanıma geldiğinde bile sormadım. iki adet roketim var artık bana ne kaç taktıysa dedim.. 260cc muhteşem olmuş dedi.. teşekkür ederim dedim.. inanın kızlar doktoruma hayran kaldım. hangi arkadaşım gördüyse whoaa 300 mü 310 mu diye soruyor 260ı duyunca kimse inanmadı.. nolur doktorunuza güvenin..
geçmiş olsun memnun olmanız çok güzel ne kadara mal oldu ameliyatınız
bide size istek gönderdim kabul ederseniz resimleri görmek isterim
bana genelde doktorlar dual plan önerdi ama sadece biri kas üstü demişti
kas üstü burda sadece mikse yapıldı yanlış hatırlamıyorsam tabi
zeynep cim geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş senin için inş içine sinen göğüslere en yakın zamanda sahip olursun
Karamelciğim teşekkürler,sen ameliyatını oldun mu?yoksa araştırma döneminde misin?
Benim de Kas Üstü Karamelim evet Yanılmadın Boyum 1.70 kilomda 50 benimde cicişlerimi gördünüz bende doktoruma hiç soru sormadım Tam tersine Doktorum bana Binlerce Soru sordu ve teslim Oldum zaten Kocam Aşırı Titizdir OBSESİFTİR araştırdı gelmişini geçmişini ve kendi elleri İle götürdü siz düşünün gerisini çok mutluyum Allahıma Şükürler olsun
ooohh hayırlı olsun :) ne zaman oldun ameliyatını? ölçülere sen mi karar verdin doktorun mu? hissizlik hissediyor musun? meme altından mı girildi?
teşekkür ederim cnm..benim 10.günüm bugün..cc konusunda doktora göğüs üstü ölçümün 90 cm kadar olmasını istediğimi söylemiştim.doktorda ona göre 300 de karar kılmış ameliyatta..şuan 94 cm..gecen kontrole gittiğimde fazla ödemim olmadığını söyledi doktorum.90-92 cm de kalır dedi..evet cnm benim göğüs altından koyuldu
Karamelciğim iyi dileklerin için teşekkürler,umarım herşey yolunda gider ameliyatında.fotograf koymayı düşünüyorum,becerebilirsem:))))bu işlerde iyi sayılmmam da,yeni, yeni yazmaya başladım burada,uzun zamandır takip ediyorum aslında,fotograf koyablmek için gerekli kurallar var mı onu da bilmiyorum.örneğin bakabilmek için belli sayıda mesaj yazmış olmak gerekiyormuş,hatta özelden mesajlaşmak için daha da fazla.bakalım burada sizlerle paylaşımda bulunurken öğreneceğim
1.68 boyum var 48 kiloyum hani büyüklük uygun olur acaba :)
tilatu bu soruya anca doktorunla birlikte sen karar verebilirsin
doğal mı olsun istiyosun büyük mü olsun istiyosun yoksa sadece dolgunluk mu versin diyorsun
tabi kas altı ve kas üstü uygulamaları arasındada cc farklılıkları var
250 cc kas altında kas üstündekine göre daha küçük kalacaktır
Doğal ve büyük istiyorum :)))
1.68 boyum var 48 kiloyum hani büyüklük uygun olur acaba :)
canım sen cok zayıfsınn sanırım..naptın gorustun mu denızlıde herhangı bır plastık cerahla..
aydında sadece bır tane plastık cerrahın ozelı var :)))
iyi dileklerin için tşkler cnm
evt cnm albümünü özel yap mutlaka yani sadece arkadaş listen görebilsin
öğrenirsin cnm kolay
albüm yapmak için mesaj sayısı varmı bilemiyorum ama yağmurluk arkadaşım ilgileniyor estetik bölümüyle ona başvurursan eminim yardımcı olacaktır
canım selam. albümü nasıl sadece arkadaşlar görebilsin diye ayarlıyoruz. benimkini herkes görüyor sanıyorum.