- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
canım barış çakır ,fatih dağdelen, osman oymak a da gittim..barış çakır 235 ya da maximum 280 dedi..osman oymak 180 cc:)) dedi şaka gibi..fatih dağdelen hangi marka protez koyacagını bile söylemedi bilgilendirmedi...
Bu kadın arion kullanıyo diye tercih ettim..260 cc ve 310 cc yi koydu..ben ısrarla 31o olsun bari dedim,büyük istiyorum dedim..o da dediki kenarlardan hissedilir bedenine büyük gelir dedi,bana güven en dogrusunu yapıcam dedi..bende iyi dedim ama 280 olsun bari dedim..ödem de gidince hepten küçülüyomuş dedim..yani genelde doktorlar yanasmıyo 300 üstü...emzirmiş olsam ya da sarkmıs olsalar belki sıgabilir ama derim de o kadar esnek degil sanırım..cünkü tahta gögüslülerde bir kaç operasyonla cok büyük boyutlara ulasılabilindigini okumustum..
benımde dumduzdu resımlerım var hatta amelıyat oncesı onlarıda ekledım albume..protezın markasına takılma mentor 1969 dan berı kullanılıyo ve ızmırdekı cogu doktor mentor kullanıyo kalıtelı bır protez kendı ıcınde sertlıklerı var onunda..
protez bellı olsa bende olurdu benım ustu kasın altında dıger kısmı kasın ustunde kı kas ustunde mesela daha fazla bellı olur ama bende yok oyle bır durum kı proteezımde buyuk bır protez..
sen amelıyatını erteletme ımkanın varsa ertellettır ve bıras daha arastır..hasan beylede gorus derım..kendısını ben tanımam etmem ama arzuma yaptıgı gogusten sonra oda buyuk proteze hayır demıyo..yaptırmısken yaptırdıgına degsın sonrasında uzulme..genelde turkıyede cogu cerrah kucuk protez kullanıyo abartı olmasın bellı olur dıye ama bellı olsa yada abartı olsa bende olurdu..