mariposa05 kendimi iyi hissetmem için seninkiyle kıyaslasam ne olacakki sonuçta istediğim büyüklükte olmadı. yine eski sütyenlerimi kullanabiliyorum,daha kendime sütyen almadım alamasımda yok.ben ankarada oldum aynı doktor değildir büyük ihtimalle. bana kas altından konuldu boyum 160 kilom 55 göğüs altı çevrem 80 cm,göğüs ucu çevremde 94-95 cm. ama daha küçülürler diye tahmin ediyorum. Gelecek hafta sonu gitmeyi düşünüyorum görüşmeye , gelişmeleri yazarım sana.
nilçiçek göğüs altı çevren kaç onuda yazarsan sevinirim, benimde seninkiyle aynı ölçüde 95 cm ama bana niye küçük geliyor anlamadım.
sen de haklısın esme2. senin gözüne küçük gelip seni tatmin etmedikten sonra kim ne derse desin bir önemi yok .Ben kendimden örnek verdim çünkü benimki gerçekten bir talihsizlik oldu,gerçekten küçük göğüslerim ve fiziğimde hiçbir fark yaratmadı.Göğüs altı çevrem 73 göğüs ucum ise 85 12 cm fark var ben ise 15 cm istemiştim. 15 cm seninki bana ideal geliyor gayet. İkinci bir ameliyattan önce iyi düşün derim. İlk 3-4 aydan sonra fikrin değişebilir.Fikrini değiştirmessen de 2. ameliyatın daha kolay geçtiğini duydum.
sevgiler..
z£yn€p;13000783 .!.:ben teşekkür ederim :)
beğenmene sevindim..
Canım bence ufak değil gerçi seni görmeden boy ve kilona göre bunu cevaplandırıyorum ben ama büyük olmadığını düşünüyorum doktorun senin isteğin doğrultusunda aynı zamanda göğüs kafesinin de taşıyacağı şekilde derinin de yetmesi gerek geriliyo ya derin doktorun yapar ona güven bence Ben şu an 5 ci günümdeyim 270 cc damla takıldı öyle ağar geliyorki anlatamam Elbette ödem var gergin ve şişim gözlerim sürekli göğüslerimde Salı günü Takıldı daha 5 günlük silikonluyum alışmaya çalışıyorum sorarsan Mutluyum hareketlerim kısıtlı canım yanmasın die eğilip kalkmıyorum ağar kaldırmıyorum bana olabilecek en büyüğü bu olmuş bende 1.70 boyda VE 49 KİLOYUMkızlar ben darkbloom.o üyeliğimi iptal ettirip bunu aldım.benim göğüs altı ölcüm 72 -73.doktor bana 250-275 cc dual plan yuvarlak protez önerdi.cok ufakmıs gibi geldi gözüme.sizce de kücük dimiboyum 167 kilom 46-47
miks,canım seninki dual plan damla mı , yoksa kas altı damla mı
aaa pardon 5.ci gün olduğunu gözden kacırmısım.ama cok süper ya 5.ci gün olssa bile dayanılmayaacak ağrı sancı yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?