boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

sen de haklısın esme2. senin gözüne küçük gelip seni tatmin etmedikten sonra kim ne derse desin bir önemi yok .Ben kendimden örnek verdim çünkü benimki gerçekten bir talihsizlik oldu,gerçekten küçük göğüslerim ve fiziğimde hiçbir fark yaratmadı.Göğüs altı çevrem 73 göğüs ucum ise 85 12 cm fark var ben ise 15 cm istemiştim. 15 cm seninki bana ideal geliyor gayet. İkinci bir ameliyattan önce iyi düşün derim. İlk 3-4 aydan sonra fikrin değişebilir.Fikrini değiştirmessen de 2. ameliyatın daha kolay geçtiğini duydum.
sevgiler..

nilçiçek göğüs altı çevren kaç onuda yazarsan sevinirim, benimde seninkiyle aynı ölçüde 95 cm ama bana niye küçük geliyor anlamadım.

göğüs altı çevrem 73cm. göğüs ucuda 95. boyutlarımız neredeyse aynı esme 2. yine senin düşüncen önemli ama bu boyut küçük değil tatlım. kendini boşuna üzme derim.

gerçekten de kimin ne dediğinin ve ölçülerin hiçbir önemi yok bana göre de.. şimdiki estetik sonuçları benim anladığım kadarıyla doğal bi görüntü ortaya çıkması açısından eskiden destekli sütyen ile elde edilen görüntü ameliyat sonrasında sporcu sütyen veya normal sütyen ile sağlanıyor..öncelikle yeni ameliyat olan arkadaşlar,bir 6 ay beklemeliler bana göre yeni bir ameliyat fikri için. Çünkü 6 ayda görüntü oturuyor ve güzelleşiyor.kendinizi üzmeyin hemen herşeyin bir çözümü var.sevgileropuyorumnanaktan

zeynepcim, sana bişey sormak istiyorum. ben bugün sargılarımı aldırdım. meme uçlarım biraz aşağı bakıyor. doktorum sargılarımı aldıktan sonra üstten bi bandaj yaptı ve sporcu sütyenimi bi hafta takmamamı söledi. protezlerin aşağı inmesi için, protezler aşağı inince meme uçları yukarı çıkacakmış. seninde öyle miydi? bilgilendirirsen sevinirim canım

Ben bandajlar alındıktan hemen sonra sütyeni takmıştım
Benim bandajlar alındığında da yukarıdaydı şimdide yukarıda
Düzelir canım merak etme, kalıcı olacağını sanmıyorum

zeynep resimlerini aldım teşekkür ederim. fikir sahibi olmuş oldum.güle güle kullan çok güzel olmuşlar.

Benim fotoğraflardan sonra fikrin değişti mi peki?
Hala küçük mü buluyosun? çünkü aramızda cm olarak fazla bir fark yok
Belki benimkilerde küçük geliyordur sana, tam olarak nasıl bi büyüklük istediğini anlamadım
çok çok büyük isteyen birine benimkilerde küçük gelir sonuçta
Salma Hayek gibi isteyen birçok kişi vardı forumda ama o da çok abartılı geliyodu bana

zeynep senin fotoğraflarla benimki arasında çok fark var büyüklük olarak. zaten sen benden 50 cc fazla taktırmışsın. fikrim değişmedi açıkçası,ben zaten seninki gibi büyük yaptıramazdım işyerindekiler anlar falan diye. tercihim öyle büyük olsun değildi. en azından 275 yerine 290 falan taktırsaydım daha hoş duracaktı.hem çok belli olmayacak hem beni tatmin edecekti.

z£yn€p;13000783 .!.:
ben teşekkür ederim :)
beğenmene sevindim..

merhaba, sakıncası yoksa ben de alabilir miyim mailini Zeynep?Tuğrul beyle illaki bakıcaz tekrar son karar için ama 300cc nin sonucunu merak ediyorum.Doktor 300e kadar çıkılabileceğini söylemişti.
Sen benden daha kalıplısın sanırım.Benim göğüs altı ölçüm 70.Üstü ise 80cm.Bende aynı durmayacaktır ama olsun.. fikir olur..

kızlar ben darkbloom.o üyeliğimi iptal ettirip bunu aldım.benim göğüs altı ölcüm 72 -73.doktor bana 250-275 cc dual plan yuvarlak protez önerdi.cok ufakmıs gibi geldi gözüme.sizce de kücük dimi boyum 167 kilom 46-47

Canım bence ufak değil gerçi seni görmeden boy ve kilona göre bunu cevaplandırıyorum ben ama büyük olmadığını düşünüyorum doktorun senin isteğin doğrultusunda aynı zamanda göğüs kafesinin de taşıyacağı şekilde derinin de yetmesi gerek geriliyo ya derin doktorun yapar ona güven bence Ben şu an 5 ci günümdeyim 270 cc damla takıldı öyle ağar geliyorki anlatamam Elbette ödem var gergin ve şişim gözlerim sürekli göğüslerimde Salı günü Takıldı daha 5 günlük silikonluyum alışmaya çalışıyorum sorarsan Mutluyum hareketlerim kısıtlı canım yanmasın die eğilip kalkmıyorum ağar kaldırmıyorum bana olabilecek en büyüğü bu olmuş bende 1.70 boyda VE 49 KİLOYUM

gittiğim doktor prof dr'du.bursanın sayılı doktorları arasında olduğunu düsünüyorum.ama benim omuzlarım cok genis.senin suan kullandığın sudyen ölcüsü ne cnm ? ben 85 beden sudyeni doldursun istiyorum.250 ya da 275 ile bu mümkün müdür ki ?

miks,canım seninki dual plan damla mı , yoksa kas altı damla mı

Benim kas altı değil kasımın kesilmesini istemedim göğüs altından kesi yapıldı kas üzerine uygulandı beden ölçümü nasıl verebilirim ki Ameliyatımın 5 ci günü olduğunu söyledim sana ama dikkat etmedin sanırım Ödem ve şişliklerim var şu an çok şişim sende göreceksin ameliyat olunca sanırım 85 bedenim 85 c mi bilemiyorum

aaa pardon 5.ci gün olduğunu gözden kacırmısım.ama cok süper ya 5.ci gün olssa bile dayanılmayaacak ağrı sancı yok sanırım

aaa pardon 5.ci gün olduğunu gözden kacırmısım.ama cok süper ya 5.ci gün olssa bile dayanılmayaacak ağrı sancı yok sanırım

Yok Maşallahım var bu gün ilk Duşumuda aldım elbette oturup kalkarken dikiş yerlerimi Hissediyorum ve Göğüslerim inanılmaz top gibi geliyo kocaman lar :1rolleyes: umarım inerler umarım az da olsa küçülür ler kaydirigubbakcemile3

tekrardan geçmiş olsun.1 ay kadar sonra bende aranıza katılmış olcam a.s. .doktorumu bulabilsem bugün bile katılcam da,doktorumu bulamıyorum . ve inşallah benim memişler de büyük olur zemuszemus cildim esnek değilmiş.o yüzden fazla büyük protez konulamıcak heralde :tomato:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…