boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

canım sarkma gibi sorunun oldumu peki çok merak ediyorum böyle riskleri varmış ama düşünüyorumda ileride çıkarmak zorunda kalsak allah göstermesin tabiki kas kesilmediği için yine acısız kolay bi süreç geçiriz diye düşünüyorum yanılıyormuyum??

canım sarkma gibi sorunun oldumu peki çok merak ediyorum böyle riskleri varmış ama düşünüyorumda ileride çıkarmak zorunda kalsak allah göstermesin tabiki kas kesilmediği için yine acısız kolay bi süreç geçiriz diye düşünüyorum yanılıyormuyum??

üzerinden yıllar geçmiş kimse de yok ki sarkmayı soralım..kas üstünün böyle bi riski varmış diye okumuştum

benim boyum 174 kilom 54

2009 haziranda 420 cc anatomik protez takıldı. çooooook çok memnunum şu anki halimden. ancak bu kadar güzel olabilirdi.. Bcup da kullanabiliyorum, C cup da

zeynepçim kas üstünün kapsül riski yüksekmiş bu konuda konuştunuz mu
Tuğrul Bey bana kapsül olmayacağının garantisini verdi
Bunu söylediklerinden anlamak çok kolaydı zaten
Burda kasaltı olan arkadaşlar bile kapsül oluşmasın diye günlerce masaj yaptı, biz kasüstü olmamıza rağmen masaj önermedi
Yinede emin olmak istiyorsan sorularını maillede sorabilirsin doktora
Ben İstanbul'a gitmeden önce mail atmıştım ve bana çok net cevaplar yazmıştı uzun uzuunn
Bence gitmeden önce maillede bir haberleş, merak ettiğin ne varsa sor, inan çok faydası oluyor

Ameliyatımın daha 7. ayındayım
Sarkma olmadı, zaten daha sarkma olması için çok az bir zaman
İleride tabiki her göğüs gibi sarkacaklar
10-15 yıl sonra şimdiki gibi olmasını bekleyemeyiz
Kasaltı olsada sarkacak kasüstünde de
Aslında bunu Tuğrul Bey'e maille sorsanız daha net cevap alırsınız, ben tam bir açıklama yapamıyorum
isterseniz iletişim bilgilerini gönderebilirim

Ameliyatımın daha 7. ayındayım
Sarkma olmadı, zaten daha sarkma olması için çok az bir zaman
İleride tabiki her göğüs gibi sarkacaklar
10-15 yıl sonra şimdiki gibi olmasını bekleyemeyiz
Kasaltı olsada sarkacak kasüstünde de
Aslında bunu Tuğrul Bey'e maille sorsanız daha net cevap alırsınız, ben tam bir açıklama yapamıyorum
isterseniz iletişim bilgilerini gönderebilirim

zeynepçim çok iyi olur valla gönderirsen biraz da onu bunaltayım sorularımla:)))

ben dün ölçtüm göğüs altı 70, göğüs üzeri 82 çıktı, yani bnm bu ölçülere göre 70 b cup sütyen giymem gerekiyor:) bana 75 b ler oluyor şu anda, 170 boy 53 kilo. bana hala zaman zaman büyük geliyor kızlar sizcede büyükmü?

silimed marka protezi olab var mı acabaa?? burda herkesin genellikle mentor sanırım.
silimedle ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

zeynep ilk ameliyat olduğun günlerle bugün arasındaki göğüs ölçünde fark varmı?

zeynep ilk ameliyat olduğun günlerle bugün arasındaki göğüs ölçünde fark varmı?
ameliyattan sonra yani bandajlarım alındığında ölçmüştüm 94 cm idi, şimdi 96 cm
2 cm lik bir artış olmuş
Genelde ameliyattan 2-3 ay sonra küçülüyor demişlerdi ama bende küçülme olmadı

merhaba, boyum 1.73 cm kilom 63kg, ben dün silikon ameliyatı oldum 325cc yuvarlak high profile takıldı. füze gibi gözüküyorlar. acaba şekli değişecek mi? böyle füze gibi kalmazlar di mi? Ya da ben alışmadığım için bana öyle geliyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba nilcicek,öncelikle geçmiş olsun,hepimiz öyle duruyordu merak etme. benim 21 gün oldu aşağıya inmeye başladılar,biri yukarıda hala eşit değiller.bende bekliyorum düzelmesini.

sağol esme2 seninkide mi high profile dı? doktora küçülürmü diye sorduğumda hayır dedi, gözüme çok büyük ve dik geldi. bilmiyorum alışkın değilim belkide ondan. aşağı inecek derken nasıl görüntüsü değişiyomu yani? bide sporcu atletini ne kadar süre kullanmak gerekiyo, ve kullandığımız süre zarfında hiç çıkartmıyacak mıyız? çok sordum galiba kusura bakma

inşallah seninkide bi an önce istediğin gibi olur. bide öle şeyler mi oluyo üff daha neler öğrenicem bazen yaptırmasamıydım diyorum ya üffff

X