- 26 Aralık 2007
- 210
- 7
- 33
tuğrul bey muayene ücreti alıyormu arkadaşlar
Hayır canım muayene ücreti almıyor
Hatta 2 saati aşkın görüşme yapmıştı benle
Yani o sürede de kafanda hiç bi soru kalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuğrul bey muayene ücreti alıyormu arkadaşlar
Hayır canım muayene ücreti almıyor
Hatta 2 saati aşkın görüşme yapmıştı benle
Yani o sürede de kafanda hiç bi soru kalmıyor
canım sarkma gibi sorunun oldumu peki çok merak ediyorum böyle riskleri varmış ama düşünüyorumda ileride çıkarmak zorunda kalsak allah göstermesin tabiki kas kesilmediği için yine acısız kolay bi süreç geçiriz diye düşünüyorum yanılıyormuyum??
benim boyum 174 kilom 54
2009 haziranda 420 cc anatomik protez takıldı. çooooook çok memnunum şu anki halimden. ancak bu kadar güzel olabilirdi.. Bcup da kullanabiliyorum, C cup da
Tuğrul Bey bana kapsül olmayacağının garantisini verdizeynepçim kas üstünün kapsül riski yüksekmiş bu konuda konuştunuz mu
Ameliyatımın daha 7. ayındayımcanım sarkma gibi sorunun oldumu peki çok merak ediyorum böyle riskleri varmış ama düşünüyorumda ileride çıkarmak zorunda kalsak allah göstermesin tabiki kas kesilmediği için yine acısız kolay bi süreç geçiriz diye düşünüyorum yanılıyormuyum??
Ameliyatımın daha 7. ayındayım
Sarkma olmadı, zaten daha sarkma olması için çok az bir zaman
İleride tabiki her göğüs gibi sarkacaklar
10-15 yıl sonra şimdiki gibi olmasını bekleyemeyiz
Kasaltı olsada sarkacak kasüstünde de
Aslında bunu Tuğrul Bey'e maille sorsanız daha net cevap alırsınız, ben tam bir açıklama yapamıyorum
isterseniz iletişim bilgilerini gönderebilirim
Canım özelden gönderdim bilgilerinizeynepçim çok iyi olur valla gönderirsen biraz da onu bunaltayım sorularımla:)))
ameliyattan sonra yani bandajlarım alındığında ölçmüştüm 94 cm idi, şimdi 96 cmzeynep ilk ameliyat olduğun günlerle bugün arasındaki göğüs ölçünde fark varmı?