boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

bana küçülür dedi ama ben küçülmesini istemiyorum yumuşadıktan sonra küçülmez dedi doktor bana.,bazılarıda küçülmedi diye yazmış forumlarda.bende emin değilim açıkçası. .benimki high profilmiydi hiç sormadım.275 cc yuvarlak kondu bana ama ben küçük hissediyorum 290 falan koydurmadığıma çoooookkkk pişmanım. benim boyum 160 kilo 56. şuanki göğüs altı çevrem 80 cm göğüs ucu çevremde 93-94 cm. sana kaç cc koydular? Ben aşağı iniyorlar derken doğal görünümüne kavuşuyor demek istedim oturuyor yani göğüs. öbür göğsüm oturmadı mesela silikon memenin alt kısmında gözüküyor.

pardon nilcicek kaç cc konulduğunu falan yazmışsın. senin göğüs altı ve göğüs ucu çevreni yazarsan sevinirim. ben hergün ölçüyorum değişiklik oluyormu falan diye.

esme 2 slm.Muhtemelen seninkiler modarate.High profil değil.Çünkü benim ölçülerimde sen gibi ve benimkiler modarete

benim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı

zeynep, banada high profile 325 takıldı. çok büyük değillermi? sen memnun musun? bana füze gibi geliyolar, ve sanki göğüs altına doğru daha dolgun bi görüntüsü var seninkilerde öylem mi? benim daha 3. günüm. bu arada boyum 1.74 ve 63 kiloyum. yardımcı olursan sevinirim.

evet canım altına doğru dolgun bir görüntü var
ilk başlarda füze gibi oluyor ama zamanla normal bi göğüs görüntüsüne kavuşuyor
Daha çok yenisin 3. aydan itibaren doğallaşacaklar, zamana bırak :)
Ben büyüklüğünden, şeklinden çok memnunum
Bana büyük gelmiyorlar, normal geliyolar
Hemde senin boyun ve kilon benden fazla. Daha küçük bi protez hoş olmazdı bence
Emin ol doktorun sana en yakışanını koymuştur, 3-4 ay geçsin sende böyle diceksin

moderate, orta yükseklikte bir protezdir ve daha küçük durur, çıkıntısı daha azdır
high profil, yüksek olur, çıkıntısı daha fazladır ve bu yüzden daha büyük durur

Mariposa05 merhaba,bende senin dertlerin aynısını çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum yani.Gözüme çok küçük geliyorlar hiç yaptırmış gibi hissetmiyorum kendimi ve o mutluluğu yaşayamadım.tam tersi her sabah büyük bir moral bozukluğuyla uyanıyorum ve rüyalarıma giriyor artık. ne yapacağımı bilmiyorum. benim boyum 160 kilom 55 bana 275 cc koyuldu ama high profilmi bilmiyorum yarın arayıp soracağım.Birde ameliyata girmeden önce doktorum bana minyon sun 250 koyalım bence dedi ben hayır dedim eğer onu dinleyip 250 koydursaydım düşünemiyorum artık. birde çok meşhur bir doktor bana bu teklifi nasıl yaptı bilmiyorum.Benim göğsümde vardı yani böyle sıfır göğüsler gibi değildi. öyle olsa anlayacağım dediğini. Benim doktorum protez seçimi konusunda bana yardımcı olmadı pek kendi başıma kaldım. Zaten dediğini koydursaymışım daha kötü olacakmış.Ayrıca dediği gibi minyon tipli de değilim ilk defa ondan duydum. Birde şehir dışından gidip geldim bir sürü eziyet sıkıntı çektim ve sonucu hüsran oldu. Ben kontrole gittiğimde memnun olmadığım ve bundan kendisinin suçlu olduğunu söyleyeceğim. İnan şu psikolojiden kurtulmak için ya eski halime dönmeye razıyım ki bu mümkün değil yada 2. bir ameliyat. çünkü bu psikolojiyle yaşamak istemiyorum çok kötü birşey. Eğer ikinci bir ameliyata evet derse para konusunda çok cüzzi bir miktar teklif edeceğim. Sende bence önce doktorunla görüş çünkü bu onların hatası bizim değil. Ben ameliyata girerken en çok büyük olmasından korkuyordum tam tersi oldu.Teklif ettiğim ücretle yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim.

pardon nilcicek kaç cc konulduğunu falan yazmışsın. senin göğüs altı ve göğüs ucu çevreni yazarsan sevinirim. ben hergün ölçüyorum değişiklik oluyormu falan diye.

esmecim ölçtüm. göğüs ucu çevrem 95. benim ki high profile di. galiba seninkide öle

esmecim ben de aynen seni anlıyorum. Hiç aklımdan çıkmıyor hergün üzülüp duruyorum.Hayalkırıklığı kötü bir şey.Ama kendini iyi hissetmen açısından 275 cc diyorsun bak benimki 175 düşün ki arada 100 cc fark var ve eminim benimkilerden çok daha iyi duruyordur. Üstelij hiç göğüssüz değilim diyorsun. Benim göğüslerim hiç yoktu.Yalnız burda önemli olan senin göğüs altı ölçün vede protezin takılma yeri kas altımı kas üstümü yoksa kas zarı altımı. Gözümüzle hissetiğimiz büyüklük bu yöntemlere göre değişiyor.Göğüs çevren şuanda kaç cm bunu da merak ettim ve doktorunun adını? Acaba aynı doktormu bilmiyorumkismile . Ayrıca 2. operasyon geçirmek sadece maddi koşullarla ilgili değil ki. Doktorum gel sana bedava yapıcam dese dahi ben düşünürüm. İnsan korkuyor 2.sinde başka sorunlarla karşılaşırmıyım diye.Doktorlara çok kızyorum onlar için gündelik bir şey ama biz bunlarla yaşıyoruz ve hayatımızın tümünü etkiliyor. Hasta iletişimi çok önemli. Sadece iyi cerrah olmak yetmiyor malesef!

mariposa05 kendimi iyi hissetmem için seninkiyle kıyaslasam ne olacakki sonuçta istediğim büyüklükte olmadı. yine eski sütyenlerimi kullanabiliyorum,daha kendime sütyen almadım alamasımda yok.ben ankarada oldum aynı doktor değildir büyük ihtimalle. bana kas altından konuldu boyum 160 kilom 55 göğüs altı çevrem 80 cm,göğüs ucu çevremde 94-95 cm. ama daha küçülürler diye tahmin ediyorum. Gelecek hafta sonu gitmeyi düşünüyorum görüşmeye , gelişmeleri yazarım sana.

nilçiçek göğüs altı çevren kaç onuda yazarsan sevinirim, benimde seninkiyle aynı ölçüde 95 cm ama bana niye küçük geliyor anlamadım.

Canım bizim ölçülerimizde birbirine yakın sayılır benim göğüsaltı 76 cm göğüs ucundan 96 cm, boyum 1.65, kilom 51
Beni görenler büyük olduğunu söylüyor hatta forumdan birkaç arkadaş fotoğraf istemişti onlarda öyle demişti
Ben seninkinin kafaya takılacak kadar küçük durduğunu düşünmüyorum, tabiki kafanda tasarladığın büyüklüğe ulaşamamak seni mutsuz etmiş olabilir o konudada hak veriyorum
Daha küçülürler diye tahmin ediyorum yazmışsın, o küçülme herkeste olmuyor canım bence öyle düşünme

zeynep bana da resim gönderirsen çok sevinirim varsa eski haliyle birlikte, en azından fikir sahibi olurum. nasıl gönderiliyor resim? msn adresinemi gönderiyorsun bana yazki adresimi yazayım sana, teşekkürler şimdiden

Canım msn adresimi özelden gönderiyorum
eski halinin fotoğrafı yol elimde, doktorumdan istiycem onu
Eskiden göğüs ucundan 84 cm idi

benimde 84 cm idi eski hali, ya bana niye küçük geliyor anlamadım ya. ölçüler aynı gerçekten seninle ama görsen küçük yani bu abartı falan değil. birkere kimse farketmedi işyerinden falan. eşim 3 haftadır yoktu şehir dışındaydı bugün gelecek ilk defa görecek bakalım o ne diyecek. gerçi moralim bozulmasın diye iyi olmuş der o kesin. neyse senin resimlerini göreyimde fikir sahibi olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…