bana küçülür dedi ama ben küçülmesini istemiyorum yumuşadıktan sonra küçülmez dedi doktor bana.,bazılarıda küçülmedi diye yazmış forumlarda.bende emin değilim açıkçası. .benimki high profilmiydi hiç sormadım.275 cc yuvarlak kondu bana ama ben küçük hissediyorum 290 falan koydurmadığıma çoooookkkk pişmanım. benim boyum 160 kilo 56. şuanki göğüs altı çevrem 80 cm göğüs ucu çevremde 93-94 cm. sana kaç cc koydular? Ben aşağı iniyorlar derken doğal görünümüne kavuşuyor demek istedim oturuyor yani göğüs. öbür göğsüm oturmadı mesela silikon memenin alt kısmında gözüküyor.
benim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı
esme 2 slm.Muhtemelen seninkiler modarate.High profil değil.Çünkü benim ölçülerimde sen gibi ve benimkiler modarete
evet canım altına doğru dolgun bir görüntü varzeynep, banada high profile 325 takıldı. çok büyük değillermi? sen memnun musun? bana füze gibi geliyolar, ve sanki göğüs altına doğru daha dolgun bi görüntüsü var seninkilerde öylem mi? benim daha 3. günüm. bu arada boyum 1.74 ve 63 kiloyum. yardımcı olursan sevinirim.
ya tuğrul turana mail attım 1 hafta oldu cevap gelmedi((
pardon nilcicek kaç cc konulduğunu falan yazmışsın. senin göğüs altı ve göğüs ucu çevreni yazarsan sevinirim. ben hergün ölçüyorum değişiklik oluyormu falan diye.
Mariposa05 merhaba,bende senin dertlerin aynısını çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum yani.Gözüme çok küçük geliyorlar hiç yaptırmış gibi hissetmiyorum kendimi ve o mutluluğu yaşayamadım.tam tersi her sabah büyük bir moral bozukluğuyla uyanıyorum ve rüyalarıma giriyor artık. ne yapacağımı bilmiyorum. benim boyum 160 kilom 55 bana 275 cc koyuldu ama high profilmi bilmiyorum yarın arayıp soracağım.Birde ameliyata girmeden önce doktorum bana minyon sun 250 koyalım bence dedi ben hayır dedim eğer onu dinleyip 250 koydursaydım düşünemiyorum artık. birde çok meşhur bir doktor bana bu teklifi nasıl yaptı bilmiyorum.Benim göğsümde vardı yani böyle sıfır göğüsler gibi değildi. öyle olsa anlayacağım dediğini. Benim doktorum protez seçimi konusunda bana yardımcı olmadı pek kendi başıma kaldım. Zaten dediğini koydursaymışım daha kötü olacakmış.Ayrıca dediği gibi minyon tipli de değilim ilk defa ondan duydum. Birde şehir dışından gidip geldim bir sürü eziyet sıkıntı çektim ve sonucu hüsran oldu. Ben kontrole gittiğimde memnun olmadığım ve bundan kendisinin suçlu olduğunu söyleyeceğim. İnan şu psikolojiden kurtulmak için ya eski halime dönmeye razıyım ki bu mümkün değil yada 2. bir ameliyat. çünkü bu psikolojiyle yaşamak istemiyorum çok kötü birşey. Eğer ikinci bir ameliyata evet derse para konusunda çok cüzzi bir miktar teklif edeceğim. Sende bence önce doktorunla görüş çünkü bu onların hatası bizim değil. Ben ameliyata girerken en çok büyük olmasından korkuyordum tam tersi oldu.Teklif ettiğim ücretle yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim.
Canım bizim ölçülerimizde birbirine yakın sayılır benim göğüsaltı 76 cm göğüs ucundan 96 cm, boyum 1.65, kilom 51mariposa05 kendimi iyi hissetmem için seninkiyle kıyaslasam ne olacakki sonuçta istediğim büyüklükte olmadı. yine eski sütyenlerimi kullanabiliyorum,daha kendime sütyen almadım alamasımda yok.ben ankarada oldum aynı doktor değildir büyük ihtimalle. bana kas altından konuldu boyum 160 kilom 55 göğüs altı çevrem 80 cm,göğüs ucu çevremde 94-95 cm. ama daha küçülürler diye tahmin ediyorum. Gelecek hafta sonu gitmeyi düşünüyorum görüşmeye , gelişmeleri yazarım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?