boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

z£yn€p;12615529 .!.:
benim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı

Merhaba Zeynep

Bende yakinda gogus ameliyati dusunuyorum. Boy ve kilom yaklasik seninkisi kadar. Bisey rica edicem. Yani bunu cok utanarak yaziyorum ama ameliyat oncesi ve sonrasi resmin varsa bana gonderebilirmisin. Bende senin gibi yuvarlak olsun kas ustu olsun buyuk olsun istiyorum. O yuzden cok merak ediyorum sende nasil durdugunu. Eger rahatsiz olmazsan gondermeni rica edicem.

Merhaba Zeynep

Bende yakinda gogus ameliyati dusunuyorum. Boy ve kilom yaklasik seninkisi kadar. Bisey rica edicem. Yani bunu cok utanarak yaziyorum ama ameliyat oncesi ve sonrasi resmin varsa bana gonderebilirmisin. Bende senin gibi yuvarlak olsun kas ustu olsun buyuk olsun istiyorum. O yuzden cok merak ediyorum sende nasil durdugunu. Eger rahatsiz olmazsan gondermeni rica edicem.
Tabiki gönderirim ne demek :)
Ameliyat öncesi fotoğrafımı çekmek hiç aklıma gelmedi ama ameliyat sonrası fotoğrafımı gönderirim
Mail adresimi özelden yazıyorum sana

z£yn€p;12697431 .!.:
Ameliyat öncesi fotoğrafımı çekmek hiç aklıma gelmedi ama ameliyat sonrası fotoğrafımı gönderirim

Sagol canim ekledim seniyerimseniben

z£yn€p;12697431 .!.:
canım bende rıca etsem benım de yaklasık senınkı kadar bende buyuk ıstedıgımı soyledımkı bana 400 cc koyabılecegını soyledı sımdı korkuyorum cok mu büyük olcaklara ayrıca aynı sekılde bana da kas üstü koyulcak

Canım ben anlamıyorum ya.Benim boy 174 kilo 53-56 arası.Göğüs çevrem 80. 290cc t5akıldı.sen benden daha minyonsun.Göğüs çevrende dar bana göre.kafam iyice çorba oldu.Büyüklüğü neye göre karar veriyorlar valla ben anlamadım yavfisfisfis

İnan bilmiyorum. Ama ameliyata girmeden önce doktorum uzun uzun ölçüp biçti :) Protezin gelebilceği noktaları işaretledi.Omuz ve kalça orantımda sorun yok. Göğüs altı ölçüm 70 cm. Şu anda göğüs üstünden ölçüyorum (ameliyat öncesi ölüçümü hatırlamıyorum ) 84 cm. Bazı kalıplarda ve modellerde C cup olmakla birlikte B cup sütyen kullanıyorum. Benimle aynı ölüçülere sahip arkadaşım başka bir doktora ameliyat oldu ve 225-250 cc yuvarlak protez koydurdu. Ama şu anda dolgulu sütyen kullanıyor yine. Kullanılan protezin büyülüğünden ziyade tatmin olup olmamak çok daha önemli diye düşünüyorum birceciğim. Nasıl ki yuvarlak ve damla tercihi kişiden kişiye değişiklik gösteriyorsa büyüklük tercihi de kişiden kişiye değişiyor. Sonuç olarak sen büyüklüğünden memnunmusun?

İnan bilmiyorum. Ama ameliyata girmeden önce doktorum uzun uzun ölçüp biçti :) Protezin gelebilceği noktaları işaretledi.Omuz ve kalça orantımda sorun yok. Göğüs altı ölçüm 70 cm. Şu anda göğüs üstünden ölçüyorum (ameliyat öncesi ölüçümü hatırlamıyorum ) 84 cm. Bazı kalıplarda ve modellerde C cup olmakla birlikte B cup sütyen kullanıyorum. Benimle aynı ölüçülere sahip arkadaşım başka bir doktora ameliyat oldu ve 225-250 cc yuvarlak protez koydurdu. Ama şu anda dolgulu sütyen kullanıyor yine. Kullanılan protezin büyülüğünden ziyade tatmin olup olmamak çok daha önemli diye düşünüyorum birceciğim. Nasıl ki yuvarlak ve damla tercihi kişiden kişiye değişiklik gösteriyorsa büyüklük tercihi de kişiden kişiye değişiyor. Sonuç olarak sen büyüklüğünden memnunmusun?

Canım benim 19.günüm daha sağ göğüs iyi,yerine oturdu,sol göğüs daha yukarıda ve ödem var.Ameliyat sütyeniyle ve Kıyafetliyken büyük durmuyor,küçük duruyor.Ama çıplakken gayet iyi,eşim bile şok oldu,yaralar iyileşince gösterdim,acayip büyükmüş dışarıdan küçük duruyor dedi.Ne bileyim canım fena değil işte,ama insaoğlu doyumsuz,acabalar devam ediyor,acaba damla yaptırsam daha mı iyi olurdu,acaba daha büyük olsa daha mı iyi olurdu v.s... Ama benim boyum 174 ten daha uzun ve zayıfım baya herkes söylüyo, görüştüğüm tüm doktorlar 250-300 arasında dedi.Diğer memem ödemli haliyle daha büyük duruyor ama çirkin duruyor.yani daha büyük olsa hantal ve çirkihn duracakmış diyorum.sonuçta küçüğü destekliyle biraz daha büyütebiliriz ama büyük ve hantal memeyi küçük gösterme şansımız yok.

zeynep şey sorcam sana ben yaptıracağım zaman şehir dışından gelicem ya kaç gün yeterli ameliyat muayene falan hepsi?? bi de kontroller hangi sıklıkta yapılıyo?? bi de 6 ay olmuştu galiba sen yaptıralı şişlik çok olmuş muydu?? sonradan göğüslerin küçüldü mü?? bi de masaj yaptın mı?? bi de :)) kas üstü olunca ilerde sarkma oluyo muymuş???

canım bende rıca etsem benım de yaklasık senınkı kadar bende buyuk ıstedıgımı soyledımkı bana 400 cc koyabılecegını soyledı sımdı korkuyorum cok mu büyük olcaklara ayrıca aynı sekılde bana da kas üstü koyulcak
tamam canım özelden mailimi yazıyorum :)
Bende kafamda hep 400-450 cc arasında tasarlamıştım
Bana ancak 325 cc konuldu, bu kadar büyük duracağını düşünmemiştim
Bakalım senin yorumun ne olacak :)

zeynep şey sorcam sana ben yaptıracağım zaman şehir dışından gelicem ya kaç gün yeterli ameliyat muayene falan hepsi?? bi de kontroller hangi sıklıkta yapılıyo?? bi de 6 ay olmuştu galiba sen yaptıralı şişlik çok olmuş muydu?? sonradan göğüslerin küçüldü mü?? bi de masaj yaptın mı?? bi de :)) kas üstü olunca ilerde sarkma oluyo muymuş???
Bana toplam 1 hafta yetti
Bu süre içinde görüşme yapıldı, ameliyat oldum ve bandajlar alındı, bandajların alındığı gün döndüm
Normalde 15. gün kontrol oluyor ama şehir dışından geldiğim için doktor gerek görmedi
Bunun dışında 2. ve 6. ayda kontroller oluyor, yine doktorum bu konuda da kolaylık sağlayıp bu iki kontrolün ortası olarak 4. ayda yaptı kontrolümü
Şişlik bende hiç olmadı, o şişlik görüntüsü silikon yeni konduğu için deri davul gibi geriliyor ondan oluyor sanıyorum :)
Bazıları şişlikler indiği için küçüldü diyo ama benim şişmediği için küçülmede olmadı
Hatta ilk bandajlar alındığında ölçmüştüm 94 cm idi, şimdi 96 cm :)
Doktorum bana masaj vermedi yani hiç bir hastasına masaj önermiyor
Hatta Tuğrul Bey masaj olayını saçma ve gereksiz bulmuştu
Kapsül falanda olmadı
Bütün göğüsler kasaltıda olsa kasüstüde olsa elbet birgün azda olsa sarkacak demişti doktorum
Kasüstünde daha çabuk sarkıyor diye birşey yok

z£yn€p;12720381 .!.:
Bu süre içinde görüşme yapıldı, ameliyat oldum ve bandajlar alındı, bandajların alındığı gün döndüm
Normalde 15. gün kontrol oluyor ama şehir dışından geldiğim için doktor gerek görmedi
Bunun dışında 2. ve 6. ayda kontroller oluyor, yine doktorum bu konuda da kolaylık sağlayıp bu iki kontrolün ortası olarak 4. ayda yaptı kontrolümü
Şişlik bende hiç olmadı, o şişlik görüntüsü silikon yeni konduğu için deri davul gibi geriliyor ondan oluyor sanıyorum :)
Bazıları şişlikler indiği için küçüldü diyo ama benim şişmediği için küçülmede olmadı
Kapsül falanda olmadı
Bütün göğüsler kasaltıda olsa kasüstüde olsa elbet birgün azda olsa sarkacak demişti doktorum

Zeynep bende birşey soracağım :) benim yarın bandajlarım alınıyor ve meraktan ölüyorum. bende senin gibi şehir dışından geliyorum. Tuğrul bey dikişlerini 1. haftada aldı mı? yoksa bulunduğun şehirde başka birine mi aldırdın? bende uzaktan geldiğim için yarına dikişlerimin alınması isticem.bakalım yarın ne diyecek?

kızlar biz doktorla 270 cc diye konuşmuştuk ama benim içime sinmedi 2 gündür düşünüyorum 290 mı olsa acaba diyorum bunu doktora ameliyat günü söylesem bi daha silikonlara bakabilirmiyiz yoksa o gün bana takılcak olan mı sadece orda olucak.boy 1.75 kilo 55 sizce..yani önceden söylemem gerekiyomu ki

Zeynep bende birşey soracağım :) benim yarın bandajlarım alınıyor ve meraktan ölüyorum. bende senin gibi şehir dışından geliyorum. Tuğrul bey dikişlerini 1. haftada aldı mı? yoksa bulunduğun şehirde başka birine mi aldırdın? bende uzaktan geldiğim için yarına dikişlerimin alınması isticem.bakalım yarın ne diyecek?
1. haftada aldı canım
Büyük ihtimalle alınır seninkilerde
Zaten 1 hafta yeterli oluyor ameliyat yerinin kaynaması için
Benim 1 hafta bile bitmemişti, 5. gün alınmıştı

Slm Kızlar :) Ben de 2,5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Dekolte istediğim ve maksimum doğal duracak büyüklükte olsun dediğim için doktorum bana high profile mentor marka protez taktı. 300 cc. Ben de 173 cm boyunda 56 kg.yum. omuzlarım dar ve meme dokumda çok azdı. 300 cc 'yi duyunca küçük olacağını düşünmüştüm. Ameliyattan çıkınca ödemden dolayı füze gibiydiler ama 1 ay için hem aşağıya indiler hem de ödemlerim geçti. Benimde gözüme küçük geliyorlardı ama ta ki bugüne kadar. Yeni tanıştığım bir arkadaşım muhteşem dekolteli göğüslerimi görünce, ne kadar şanslısın ne kadar büyük ve harika gözüken göğüslerin var dedi. Ve kesinlikle protez olduğunu anlamadı :) Şımdi o kadar mutluyum ki:) Bence bu cc olayını pek kafaya takmamak lazım. Öenmli olan doğal gözükmesi. Büyük olup sert ve yapay gözüken, herkesin protez olduğunu anladığı göğüsler sizi kaç gün mutlu ederki?...

Boyum 1.62, kilom 55kg. Protezlerim 275cc high profil. Ameliyat öncesi sutyen bedenim 80 A, ameliyat sonrasi 80 C ( C kücük bile geliyor)

Bence protezin boy ile alakasi oldugu kadar, OMUZ genisligi ilede alakasi var. Boyun uzun olabilir ama omuzlarin fazla genis degilse, cok büyük protezler bence cirkin dururdu. Doktor senin icin en uygununu secmistir. Ayrica yer cekimi yasasi dolayisiyla, cok büyük protez, kücük protezlere nazaran, dahada cabuk sarkacaktir. Bunun önüne hicbirsekil gecemeyiz... diye düsünüyorum. :)

benim boyum 172 kilom 54 275 takıldı yaklaşık 1buçık ay oldu şişlerim herşeyim indi yavaş yavaş aşşağıda iniyor ben çok memnunum doğal duruyo baktığımda beyeniyorum zaten öyle aman aman büyük olsunda istememiştim doktorumada belirttim hangisi doğal duruyosa o olsun die mükemmeller falla :KK70:

bu yazılanlara göre benimki 270cc küçük olcak gibi geldi yahu ..akşam benden zayıf biarkadaşımla konuşurken silikon yaptırdığını öğrendim ve 300 cc yapılmış..eskiden biliyordum ki bu kızın göğüsü ortaydı şimdi dikkat edince 300 cc li haline bana,normal bi göğüs gibi göründü.

Kapsül falanda olmadı

çok sağol canım yaa çok heyecanlandım zeynep yaa ben de istiyorum 96 cm süper valla
hangi marka kullanıyor peki?? bi de yazın ancak 1 hafta izin alabilirim sence yazın sıcakta işkence mi olur nasıl olur ???

çok sağol canım yaa çok heyecanlandım zeynep yaa ben de istiyorum 96 cm süper valla
hangi marka kullanıyor peki?? bi de yazın ancak 1 hafta izin alabilirim sence yazın sıcakta işkence mi olur nasıl olur ???
mentor kullanıyor canım
Yazın başında yani mayıs sonu haziran başı gibi ya da eylül gibi ol derim ben
Temmuz ağustos gibi olursan zorlanırsın bence
Ben Eylül başında olmuştum ve havalar tam iyiydi, ne sıcak ne soğuktu
Ben rahat ettim
Doktorla önceden de görüşki boş olduğu bi zamana gelsin
Mesela görüşme gününden bi gün sonrası için ameliyat günüde al

tuğrul bey muayene ücreti alıyormu arkadaşlar

X